Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti stanovnika Ovče zbog doseljavanja Roma  (Pročitano 9326 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Odlicno....da im damo onda dva slepera voca ili necega, pa nek se sele  Smile  Smile

Hej to je i radna snaga!!!! Ja bi radije osta u svojoj kancelariji nego na njivi!!! A ti kako hoces!!!

Vidim polomise se da rade....seljaci se bukvalno svake godine zale da nema ko da bere rod i radi na njivi (iako daju sasvim solidne dnevnice), pa vidim oni se polomise da idu da rade!
Ne bato, to sedi, prdi i smrdi i ceka da im drzava daje pare - socijalnu pomoc, deciji dodatak i sl.!!!

Seljaci nemaju dnevnice!!!!

Placaju se ljudi za rad na vocnjacima.... oni to nece da rade. Ja imam vikendicu u topoli, bave se cigani iskljucivo kradjom.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung E250
Odlicno....da im damo onda dva slepera voca ili necega, pa nek se sele  Smile  Smile

Seljaci ne rade na tudjim njivama osim ako seljak ima kombajn dok radnik kloji ima njivu al nema vremena ili novca, ne potrazi pomoc. Za seljake rade radnici!!! A o kradji??? Ja sam knjigovodja, neznas sta rade nasi!!!!

Hej to je i radna snaga!!!! Ja bi radije osta u svojoj kancelariji nego na njivi!!! A ti kako hoces!!!

Vidim polomise se da rade....seljaci se bukvalno svake godine zale da nema ko da bere rod i radi na njivi (iako daju sasvim solidne dnevnice), pa vidim oni se polomise da idu da rade!
Ne bato, to sedi, prdi i smrdi i ceka da im drzava daje pare - socijalnu pomoc, deciji dodatak i sl.!!!

Placaju se ljudi za rad na vocnjacima.... oni to nece da rade. Ja imam vikendicu u topoli, bave se cigani iskljucivo kradjom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004

E sad si ispao glup u drustvu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung E250
Pa ko zna??? Ciji roditelji seljace???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung E250
Pa ko zna??? Ciji roditelji seljace???

pa ko zna??? Ciji roditelji seljace???

Tsk quck reply neradi sa toliko qouta!!
« Poslednja izmena: 17. Sep 2008, 20:14:06 od Saty »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Seljaci ne rade na tudjim njivama osim ako seljak ima kombajn dok radnik kloji ima njivu al nema vremena ili novca, ne potrazi pomoc. Za seljake rade radnici!!! A o kradji??? Ja sam knjigovodja, neznas sta rade nasi!!!!

Ciji nasi?
Mora da skidaju oluke sa narodnog pozorista.  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung E250
Citat

Ciji nasi?
Mora da skidaju oluke sa narodnog pozorista.  Smile

Tsk lol tebi nije bitno sta drugi rade drugim, tebi je samo bitno sta se radi tebi!!!Nazivas rome kradljivcima a neznas sta se radi u firmama!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nisi ti za diskusiju. Zamisli jos takve kavi su ti tvoji "romi", da zaposlis ili da im das firmu...
Pa bila je frka u parlamentu oko njihovog poslanika...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung E250
Nisi ti za diskusiju. Zamisli jos takve kavi su ti tvoji "romi", da zaposlis ili da im das firmu...
Pa bila je frka u parlamentu oko njihovog poslanika...

Lol sta ce frka u parlamentu zbog toga, aj nemogu da disem od smeha!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Romi za Gradonacelnike  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.