Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 07:26:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate protest studenata?

Glasanje završeno: 25. Apr 2017, 18:48:57

Da
62.5%  (35)
Ne
37.5%  (21)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata sirom Srbije!  (Pročitano 58485 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
A od Dverana i ostalih ni traga ni glasa, di je ta omladina sada  Smile
Bosko javno podrzao i pridruzio se demonstracijama. Sta sad?
@zoki
Poco si i ti da brljavis, kakav bre Vuk to? Prvo vidi se na slici da to nije Draskovic, a i da jeste na slici, valjda si svestan da je Vuk sa Vucicem u koaliciji?

Nemoj se zavaravati, da je neko bojkotovao izbore, Dveri, SRS i jos jedan bi glumili opoziciju. To im je bio zadatak.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 10. Apr 2017, 23:30:19
Citat
@zoki
Poco si i ti da brljavis, kakav bre Vuk to? Prvo vidi se na slici da to nije Draskovic, a i da jeste na slici, valjda si svestan da je Vuk sa Vucicem u koaliciji?

U pravu si, nešto sam mislio ovih dana o dani i vuku pa sam pobrljavio.

Ne znam ko je osoba C i kako se tu našla. Slidže nisu moje.

Skoro pa da lici na nesto originalno

preporuka: pola sendvica za trud

Čestitam praznik.

Gde je pape, informer i ostale gluposti.

Šta sam ti napisao u vezi sendviča koji je još jedna tvoja glupost ?

Pošto ti je memorija slaba i sporo učiš kao što se da primetiti da ponovim. Dok se ne dokaže to je gomila laži glušosti a onaj ko tako nešto i dalje tvrdi je šta ?

Odgovori sam dok gledaš vanzemljake, soroše. informer, kurir i papu. Smile

Ove demonstracije kao da je sam av organizovao. Ovi znaju šta hoće a to što hoće je toliko nebitno i samo vučiću ide na ruku. Dok se ne pojave pravi organizatori a ne pajaci poput pogačara nema ništa od svega toga.

A pojaviće se a kada se pojave toliko će sličiti na srkija kanvasa da će biti strašno. Da li sam u pravu videće se.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 10. Apr 2017, 23:55:22
...
 Dok se ne pojave pravi organizatori a ne pajaci poput pogačara nema ništa od svega toga.

A pojaviće se a kada se pojave toliko će sličiti na srkija kanvasa da će biti strašno. Da li sam u pravu videće se.

A to su naravno ljudi iz senke koji rade protiv.......

Srbije, Pravoslavlja i naravno Putka i Rusije

jesam li pogodio ?

To nikako nisu ljudi ogorceni glupostima tipa AV-ovih odvala, Vazduplohovima i raznim zlocinima kao onaj nocni land-scaping i slicno.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  To si ti napisao a ne ja. Sad vidiš i ljude iz senke, pape nije više sam Smile Smile Smile

Bilo je i težih prekršaja, pogađaš, briselski sporazum itd. To sve ove pravedne i pristojne ljude nije isteralo na ulicu već ih je isterala izborna krađa i mutne radnje oko izbora za koje su znali. A pravedni i oštećeni jankela i društvo pare ne vraćaju a ovi pogačari ne znaju šta hoće.

Samo za zaboravne, pravedni pajtoš se kleo da neda nije glasala iz Bodruma a za vreme đinđoline i zenita demokratije skupština je imala u jednom trenutku čak 300 poslanika. Pravednim ds čiji aktivisti i potomci defiluju demonstracijama to nije smetalo, nije im smetalo mnogo toga. Lista je dugačka.

I da ponovim, pogačari ne tražđe ništa što vučiću ne odgovara, traže sukob do koga još nije došlo jer je av sklonio pandure. Demonstrantima ne smeta što je Srbija okupirana kolonija već neki rik za koji sumnjam da je 50% prisatojnih pravednika uopšte čulo. A i da jeste ne znaju ko je u njemu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Apr 2017, 00:15:45

Bilo je i težih prekršaja, pogađaš, briselski sporazum itd. To sve ove pravedne i pristojne ljude nije isteralo na ulicu već ih je isterala izborna krađa i mutne radnje oko izbora za koje su znali.
a sta fali briselskom sporazumu?

i kad smo kod toga, koga vise boli uvo za kosovo? (daleko mu lepa kuca)
« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 00:30:03 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111

Bilo je i težih prekršaja, pogađaš, briselski sporazum itd. To sve ove pravedne i pristojne ljude nije isteralo na ulicu već ih je isterala izborna krađa i mutne radnje oko izbora za koje su znali.

Sta fali Briselskom sporazumu..nista osim sto ne funkcionise  Smile

Ja postujem tvoj umobolni stav da budemo jasni Smiley Nije te briga za Kosovo i to je okej. Neko nema osecaj pripadnosti, nema nacionalnog osecaja i sl. Ili ima ali vidi stvari drugacije.
Ali kad ovako napises recenicu "Koga briga za Kosovo i daleko mu lepa kuca" jasna je provoakcija Smiley I nije mi jasno sto te ne banuju ?! Smiley

Ali cak i da uzmem u obzir tvoju narav, mi ovde ne raspravljamo na forumu kome je sta bitno i ko sta voli. U realnosti svi znamo kako bi prosao referendum "Kosovo ili EU" ili "Rusija ili EU" Smiley
Sreca po vas evrofanatike pa Brisel zna sta radi, pa vodi kod nas neku politiku i Kosovo i EU i Rusija..jer drugaije ne bi ni imala uticaj ovde. Smiley

Da rezimiram..ja ni MAL0 ne bih voleo da zivim sa Albancima ko sto ne vole ni Makedonci, ali to ne znaci da podrzavam urusavanje teritorijalni integritet Srbije. Ni muslimani iz Bosne ne uzivaju da zive sa Srbima u Republici Srpskoj...ali ne verujem da ima muslimana koji kazu za Republiku Srpsku "Daleko joj lepa kuca".

I zadnje. Znam da je floskula..Ali je realnost. Ako moze Kosovo moze sve Smiley I zaista ne vidim nacin da sutra ne bude rat za Sandzak ili rat za Republiku Srpsku ili ne znam pripajanje juznog dela Srbije "Drzavi Kosovo".
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
  To si ti napisao a ne ja. Sad vidiš i ljude iz senke, pape nije više sam Smile Smile Smile

Bilo je i težih prekršaja, pogađaš, briselski sporazum itd. To sve ove pravedne i pristojne ljude nije isteralo na ulicu već ih je isterala izborna krađa i mutne radnje oko izbora za koje su znali. A pravedni i oštećeni jankela i društvo pare ne vraćaju a ovi pogačari ne znaju šta hoće.

Samo za zaboravne, pravedni pajtoš se kleo da neda nije glasala iz Bodruma a za vreme đinđoline i zenita demokratije skupština je imala u jednom trenutku čak 300 poslanika. Pravednim ds čiji aktivisti i potomci defiluju demonstracijama to nije smetalo, nije im smetalo mnogo toga. Lista je dugačka.

I da ponovim, pogačari ne tražđe ništa što vučiću ne odgovara, traže sukob do koga još nije došlo jer je av sklonio pandure. Demonstrantima ne smeta što je Srbija okupirana kolonija već neki rik za koji sumnjam da je 50% prisatojnih pravednika uopšte čulo. A i da jeste ne znaju ko je u njemu.

Zasto bi neko protestvovao zbog briselskog sporazuma ?
Sta je cilj ?
Mislis da je moguce time vratiti kosovo u okvire Srbije ? Naravno da nije.
Tako da takav protest nema smisla.

Ono sto se trazi na ovim protestima je realno, ostvarivo i moguce.

Ono glasanje iz Bodruma je proslo, DS nije vise na vlasti i to je to. Verovatno nece ni biti vise na vlasti.

Niko ne trazi sukob.

Sta fali Briselskom sporazumu..nista osim sto ne funkcionise  Smile

Ja postujem tvoj umobolni stav da budemo jasni Smiley Nije te briga za Kosovo i to je okej. Neko nema osecaj pripadnosti, nema nacionalnog osecaja i sl. Ili ima ali vidi stvari drugacije.
Ali kad ovako napises recenicu "Koga briga za Kosovo i daleko mu lepa kuca" jasna je provoakcija Smiley I nije mi jasno sto te ne banuju ?! Smiley

Ali cak i da uzmem u obzir tvoju narav, mi ovde ne raspravljamo na forumu kome je sta bitno i ko sta voli. U realnosti svi znamo kako bi prosao referendum "Kosovo ili EU" ili "Rusija ili EU" Smiley
Sreca po vas evrofanatike pa Brisel zna sta radi, pa vodi kod nas neku politiku i Kosovo i EU i Rusija..jer drugaije ne bi ni imala uticaj ovde. Smiley

Da rezimiram..ja ni MAL0 ne bih voleo da zivim sa Albancima ko sto ne vole ni Makedonci, ali to ne znaci da podrzavam urusavanje teritorijalni integritet Srbije. Ni muslimani iz Bosne ne uzivaju da zive sa Srbima u Republici Srpskoj...ali ne verujem da ima muslimana koji kazu za Republiku Srpsku "Daleko joj lepa kuca".

I zadnje. Znam da je floskula..Ali je realnost. Ako moze Kosovo moze sve Smiley I zaista ne vidim nacin da sutra ne bude rat za Sandzak ili rat za Republiku Srpsku ili ne znam pripajanje juznog dela Srbije "Drzavi Kosovo".

Ko o cemu sanja - desnicar o ratu.
Kakav rat, ti mislis da ce neko osim budala otici u te ratove. Koja je sansa da dobijes taj rat osim... nikakva.

Sto se tice referenduma "Kosovo ili EU" ili "Rusija ili EU", znamo kako bi prosao.

Naravno kuknjava kako nema posla, novca i zasto najpametniji odlaze u inostranstvo bi se nastavila.

IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

Prateći tvoju logiku ne fali ništa ni IPAP sporazumu zbog koga smo na kraju okupirani.

Sloba je poput starih komunista zazirao od privatne svojine i zato se privatizacija u njegovo vreme odvijala na kašičicu. Privatizacije toga doba bile su najbolje a to se kosilo sa neoliberalnom logikom. Zato su očevi ovih demonstranata palili skupštinu i zato nam je sada ovako lepo. Sloba takođe nije potpisao sve ono što piše u IPAP sporazumu pa je zato lažiran Račak koji je bio povod za bombardovanje.

Danas kad je Srbija okupirana kolonija nikom od ovih pravednika ne pada na pamet da spomene briselski ili IPAP sporazum što znači da je njima lepo. Zato pojedinci marširaju ispod vijvođanske zastave i u društvu staše i ostalog biserja. Čast izuzecima i ovima što su izašli da se prošetaju. Kada budu videli sa kim su u društvu možda se i opamete. Boli uvo ekipu sa ajgonima od 600 i kusur evra za bilo šta drugo osim da u krdu budu revolucionari i opasne selfi baje.

Ispada da branim vučića koji ih je sve preveslao. Na žalost, prešao je na tamnu stranu i trenutno je jedan od onih koji su najviše devastirali Srbiju. To ne znači da nije sposoban i na našu nesreću još uvek uči u hodu.

Lepo sam napisao da su znali u šta se upuštaju i da smo svi trebali da bojkotujemo izbore. Tih 15 % koje bi osvojio bili bi pravi rezultat narodne volje koja bi ga možda naterala da se malo zamisli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Koliko si ti decko ogranicen. Ne sanjam ja o ratu govorim o cinjenici da moze doci do rata ako se separatistima daju naznake da granice mogu da se menjaju  Smile
Ako bi postojalo zlatno pravilo, da granice ni u jedno momentu ne mogu da budu promenjene, drzave izmedju sebe ne bi imale razloga da ratuju oko teritorije  Smile Ne znam sta tu nije jasno  Smile

Dakle, moze Kosovo..moze i jug Srbije. Moze i Sandzak, moze i Republika Srpska..moze i Makedonija  JER JE moglo Kosovo Smiley Sta tu jebeno nije jasno !!?
Siptari u Makedoniji nikad ne bi pravili ova sranja..DA NEMAJU NA UMU da moze da se prodje prica kao sa Kosovom.

A to ko bi iso u rat a ko ne bi..tesi ti samog sebe da bi se ti licno pitao hoces neces.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Apr 2017, 01:28:52

Prateći tvoju logiku ne fali ništa ni IPAP sporazumu zbog koga smo na kraju okupirani.

Sloba je poput starih komunista zazirao od privatne svojine i zato se privatizacija u njegovo vreme odvijala na kašičicu. Privatizacije toga doba bile su najbolje a to se kosilo sa neoliberalnom logikom. Zato su očevi ovih demonstranata palili skupštinu i zato nam je sada ovako lepo. Sloba takođe nije potpisao sve ono što piše u IPAP sporazumu pa je zato lažiran Račak koji je bio povod za bombardovanje.

Danas kad je Srbija okupirana kolonija nikom od ovih pravednika ne pada na pamet da spomene briselski ili IPAP sporazum što znači da je njima lepo. Zato pojedinci marširaju ispod vijvođanske zastave i u društvu staše i ostalog biserja. Čast izuzecima i ovima što su izašli da se prošetaju. Kada budu videli sa kim su u društvu možda se i opamete. Boli uvo ekipu sa ajgonima od 600 i kusur evra za bilo šta drugo osim da u krdu budu revolucionari i opasne selfi baje.

Ispada da branim vučića koji ih je sve preveslao. Na žalost, prešao je na tamnu stranu i trenutno je jedan od onih koji su najviše devastirali Srbiju. To ne znači da nije sposoban i na našu nesreću još uvek uči u hodu.

Lepo sam napisao da su znali u šta se upuštaju i da smo svi trebali da bojkotujemo izbore. Tih 15 % koje bi osvojio bili bi pravi rezultat narodne volje koja bi ga možda naterala da se malo zamisli.

Ne, sled dogadjaja, posledice nekih dogadjaja je drugaciji.

Ovo si ti ili verovatno je neko za tebe konstruisao.

Pocelo je sa tim da je Milosevic hteo da bude Tito II,  a za to nije imao  pameti.

Posle je odigrao na kartu nacionalizma i izgubio.

Koliko si ti decko ogranicen. Ne sanjam ja o ratu govorim o cinjenici da moze doci do rata ako se separatistima daju naznake da granice mogu da se menjaju  Smile
Ako bi postojalo zlatno pravilo, da granice ni u jedno momentu ne mogu da budu promenjene, drzave izmedju sebe ne bi imale razloga da ratuju oko teritorije  Smile Ne znam sta tu nije jasno  Smile

Dakle, moze Kosovo..moze i jug Srbije. Moze i Sandzak, moze i Republika Srpska..moze i Makedonija  JER JE moglo Kosovo Smiley Sta tu jebeno nije jasno !!?
Siptari u Makedoniji nikad ne bi pravili ova sranja..DA NEMAJU NA UMU da moze da se prodje prica kao sa Kosovom.

A to ko bi iso u rat a ko ne bi..tesi ti samog sebe da bi se ti licno pitao hoces neces.

Ljudima koji lose zive, nemaju novca i slicno ne treba puno da se pobune i iskazu svoje nezadovoljstvo.
Sto se i desilo na kosovu i makedoniji.

Vidi uz sve to kako je Crna Gora otisla i zasto...
« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 02:05:39 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Apr 2017, 01:28:52

Ne, sled dogadjaja, posledice nekih dogadjaja je drugaciji.

Ovo si ti ili verovatno je neko za tebe konstruisao.

Ako za tebe neko konstruiše ne znači da su drugi takvi, konstruisani. Smile

Sled i posledice čega ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 07:26:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.