Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:58:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate protest studenata?

Glasanje završeno: 25. Apr 2017, 18:48:57

Da
62.5%  (35)
Ne
37.5%  (21)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata sirom Srbije!  (Pročitano 58470 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Apr 2017, 00:15:45

Bilo je i težih prekršaja, pogađaš, briselski sporazum itd. To sve ove pravedne i pristojne ljude nije isteralo na ulicu već ih je isterala izborna krađa i mutne radnje oko izbora za koje su znali.
a sta fali briselskom sporazumu?

i kad smo kod toga, koga vise boli uvo za kosovo? (daleko mu lepa kuca)

Sta fali Briselskom sporazumu..nista osim sto ne funkcionise  Smile

Ja postujem tvoj umobolni stav da budemo jasni Smiley Nije te briga za Kosovo i to je okej. Neko nema osecaj pripadnosti, nema nacionalnog osecaja i sl. Ili ima ali vidi stvari drugacije.
Ali kad ovako napises recenicu "Koga briga za Kosovo i daleko mu lepa kuca" jasna je provoakcija Smiley I nije mi jasno sto te ne banuju ?! Smiley
mnogo si kojecega napisao al ajd evo ti sustina:
ja imam osecaj pripadnosti. ja sam srbin. a kosovo nije srbija. i ne treba da bude. tj. neizvodljivo je da nateras albance ponovo u srbiju bez ogromnog belaja gde bi bila skuplja dara nego mera.
zasto bi me neko banovao zbog toga?  Smile

to nije provokacija nego najrazumniji moguci stav povodom tog pitanja.

ko sto rece canak, kosovu treba priznati nezavisnosgt sto pre a u medjuvremenu naci nacin da se ucari od toga sta moze i pomoci svim srbima sa kosova koji zele da se nasele u srbiju da to urade sa sto manje troskova i problema... dati im seoska imanja po srbiji koja zvrje prazna...
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
A to su naravno ljudi iz senke koji rade protiv.......
Nacionalnih država, suveriniteta, običaja, tradicije, kulkture, tradicionalne porodice, nacije i religije...u svrhu globalizacije i pravljenja jednog civilizovanog zverinjaka, korporatizma.

Na primer:

Citat
To nikako nisu ljudi ogorceni glupostima tipa AV-ovih odvala, Vazduplohovima i raznim zlocinima kao onaj nocni land-scaping i slicno.
Moguće da jesu i ja verujem da je većini ljudi na protestu duša čista u tom smislu ali je poenta i suština u tome ko vodi i organizuje proteste.

E, sistem, evo ti, tako pametnom malo materijala da se oči zombirane otvore. Slušaj i ne prdi:
« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 07:27:22 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Mozes misliti, validnog izvora bilo cega. Sitni cinovnik jednog diktatora.
Nisi shvatio suštinu posta kao što ne shvataš koliki si kreten. Smiley
A pošto si kreten, nisi pozvan da daješ ocene o drugima.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 07:58:34 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Apr 2017, 00:15:45

Bilo je i težih prekršaja, pogađaš, briselski sporazum itd. To sve ove pravedne i pristojne ljude nije isteralo na ulicu već ih je isterala izborna krađa i mutne radnje oko izbora za koje su znali.
a sta fali briselskom sporazumu?

i kad smo kod toga, koga vise boli uvo za kosovo? (daleko mu lepa kuca)

Sta fali Briselskom sporazumu..nista osim sto ne funkcionise  Smile

Ja postujem tvoj umobolni stav da budemo jasni Smiley Nije te briga za Kosovo i to je okej. Neko nema osecaj pripadnosti, nema nacionalnog osecaja i sl. Ili ima ali vidi stvari drugacije.
Ali kad ovako napises recenicu "Koga briga za Kosovo i daleko mu lepa kuca" jasna je provoakcija Smiley I nije mi jasno sto te ne banuju ?! Smiley
mnogo si kojecega napisao al ajd evo ti sustina:
ja imam osecaj pripadnosti. ja sam srbin. a kosovo nije srbija. i ne treba da bude. tj. neizvodljivo je da nateras albance ponovo u srbiju bez ogromnog belaja gde bi bila skuplja dara nego mera.
zasto bi me neko banovao zbog toga?  Smile

to nije provokacija nego najrazumniji moguci stav povodom tog pitanja.

ko sto rece canak, kosovu treba priznati nezavisnosgt sto pre a u medjuvremenu naci nacin da se ucari od toga sta moze i pomoci svim srbima sa kosova koji zele da se nasele u srbiju da to urade sa sto manje troskova i problema... dati im seoska imanja po srbiji koja zvrje prazna...

Na svu sreću pa se ti i čanak još uvek mnogo ne pitate.

Belaj, kažeš, kršenje ustava i tome slično.

Po tom rezonu kada svakoj budali dune da se otcepi ona to može da se ne bi stvarao belaj. Vlasi mogu da imaju vlašku republiku, Vojvodina može da bude posebna država a Rašku neka dele rasim i zukorlić. Sve, sve, samo ne belaj. U zemlji koja izvozi demokratiju zna se kako prolaze ovakvi kada pokušaju da se otcepe od sjedinjenih država. Zna se šta je bilo na Foklandima.

Zna se kako bi prošao zukorlić a i čanak.

Ti bi kao etnički Srbin na kraju ostavio našu kulturnu baštinu bašibozuku da ne bi bilo belaja. Nebitno je da li bi to uradio iz kukavičluka, kosmopolitizma ili ko zna čega jer ishod je isti.

Ti, čanak i njegova mala odabrana grupa moralnih gromada smatrate da Kosmet nije i ne treba da bude srpski. E pa drago mi je da konačno znam sa kim imam posla.

Pravno-politički aspekti SOFA i IPAP sporazuma

Prouči malo šta Sloba nije hteo niti smeo da potpiše. Prouči dobro šta piše da ne bi ponavljao gluposti kako Srbija nije okupirana. Šta misliš zašto je kod nas ukinuto obavezno služđenje vojnog roka i zašto raznorazni savetnici vršljaju po vojsci i policiji. Od blera pa do amadea votkinsa.

« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 10:49:27 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Mozes misliti, validnog izvora bilo cega. Sitni cinovnik jednog diktatora.
Nisi shvatio suštinu posta kao što ne shvataš koliki si kreten. Smiley
A pošto si kreten, nisi pozvan da daješ ocene o drugima.  Smile

Nisam mislio na tebe, nego na izvor koji si citirao.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Apr 2017, 10:17:28
...  Po tom rezonu kada svakoj budali dune da se otcepi ona to može da se ne bi stvarao belaj. ...

To onda vazi i za republiku srpsku, bilo kakvi referendumi i slicno ne dolaze u obzir zar ne ?

...Vojvodina može da bude posebna država a Rašku neka dele rasim i zukorlić...

Rasku ne mogu da dele rasim i zukorlic, raska pripada ljudima koji zive tamo i onima cija je imena upisana u katastru, a siguran sam da rasim i zukorlic ne poseduju celu  rasku.

Nisu to feudalci pa da je zemlja "njihova"

..Vojvodina može da bude posebna država ...

Naravno da može, pošto su AVNOJ-ske granice ono što svet priznaje.

Zašto ? Od skoro su i dobro su dokumentovane.

Zašto ne neke iz veka X ili za vreme kralja/cara X ? Zato što je podložno naklapanjima dokonih ljudi i nijje precizno definisano. Takodje svako na balkanu bi birao vek X ili vreme kralja/cara X koje bi im dali najvise.

I naravno legitimni predstavnici naroda su potpisali taj dokument.

..Zna se šta je bilo na Foklandima...

Folklandi nisu deo Argentine, stanovnistvo Folklanda nije zelelo da se izdvoji iz britanske imperije.

... U zemlji koja izvozi demokratiju zna se kako prolaze ovakvi kada pokušaju da se otcepe od sjedinjenih država...

To bi bilo moguce referendumom i pristankom senata. Problem je sto ne postoji vecina potrebna za to.

Takodje za tim nema potrebe, posto svaka drzava moze da ima svoje zakone.

Ono na sta se ti pozivas je gradjanski rat pre 150 godina, tj. pre vek i po... danas nije 1860...

... Prouči malo šta Sloba nije hteo niti smeo da potpiše. ...

Debilni Sloba nije hteo da potpise sporaum iz Rambuje-a koji je kao i onaj plan Z4 bio povoljan za Srbiju.

Naravno... dugorocno ulazak u NATO se podrazumevao... sto bi naravno donelo benefite Srbiji

Debilni Sloba je odlucio da ratuje i posle umro u zatvoru.

« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 11:04:30 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Idemo redom.

Vojvodina je pokrajina i severni deo Srbije a ne republika. Građani Vojvodine su se 1918-te izjasnili da pristupe kraljevini Srbiji koja je kasnije bila jedan od osnivača one nesreće od države.

Sloba nije bio marioneta bar u slučaju Rambujea. Pre potpisivanja bilo čega dozvolio je narodu da se na referndumu izjasni o tome i narod je glasao protiv. Zbpg toga je namešten Račak kao povod za bombardovanje. Tvrdnja da je u ovom slučaju Sloba bio debilan ne stoji jer je poštovao rezultate referenduma koji mnogo govori o srpskom narodu.

Što se benefita i nato alijanse tiče vidi se kako ona deluje. Gomila siledžija i razbojnika udruženi bombarduju i ubijaju svuda po svetu. Srbija je imala svoju vojsku i nije joj bio potreban nikakav savez sa ovom bagrom koja danas ima diplomatski imunitet kod nas. To znači da jenki ili biko ko drugi može da ti tako pametnom upadne u kuću, da te opljačka ili ne daj Bože siluje a da zato ne odgovara. To isto može a i radili su po Italiji, Nemačkoj (dopisati po želji) i to sve na račun države članice koja mora da za to zadovoljstvo odvoji oko 3% iz svoga budžeta.

Foklande i pokušaj bilo kakve secesije sam naveo kao primer država koje su "demokratske", držsve koja zna kako treba da interveniše. Kosmet jeste bio i ostao deo Srbije i tu je poenta. To što pojedine manjine sa čankom i etnički Srbi (takođe su u manjini) žele da se iz njima znanog razloga od Srbije je problem srpsakog naroda a ne kolinijalne uprave.

I na kraju, za tvoju informaciju, nekoliko puta je bio pokušaj amerikanaca da se odvoje od države. Prvo bi vojska opkolila grad i dala rok stanovništvu da ga napusti a onda je nastalo rokanje.

Toliko o o tome i ovoj godpodi koja iz kukavičluka i koristoljublja ljubi okove.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 11:27:04 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Smile

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Apr 2017, 11:23:01
gosdpodi koja iz kukavičluka i koristoljublja ljubi okove.
Ovim si sve najbolje definisao, osim da se radi o gospodi.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 11:27:22 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
..Vojvodina je pokrajina i severni deo Srbije a ne republika...

Republike i pokrajine Jugoslavije

Te granice izgledaju ovako:

Ovde imas misljenje Badinterove komisije: http://pescanik.net/10-misljenja-badinterove-komisije/

Svet to priznaje i drzi se toga. To sto turbo Srbima/Hrvatima to ne odgovara... nikoga ne zanima.

Uostalim legitimni predstavnici tih naroda su se slozili oko tih granica , ne jednom, bile su i deo ustava SFRJ oko kojega su se legitimni predstavnici svih republika i naroda slagali.

To je to.

E sada dodje turbo srbin/hrvat sa pricom kako nije trebalo ovo...ono... 16. vek, 10. vek...
to ne treba niko na ovom svetu da smatra kao nesto ozbiljno.

Sloba nije bio marioneta bar u slučaju Rambujea. Pre potpisivanja bilo čega dozvolio je narodu da se na referndumu izjasni o tome i narod je glasao protiv. Zbpg toga je namešten Račak kao povod za bombardovanje. Tvrdnja da je u ovom slučaju Sloba bio debilan ne stoji jer je poštovao rezultate referenduma koji mnogo govori o srpskom narodu.

Sloba jeste bio ne samo debilan nego i glup, referendum nije bio potreban (naravno tu je uticaj propagande RTS-a  Smile). Skupstina je mogla da ratifikuje sporazum i to je to.

Danas bi Srbija bila demokratska drzava, clanica nato i ne bi bilo ove price.

Što se benefita i nato alijanse tiče vidi se kako ona deluje. Gomila siledžija i razbojnika udruženi bombarduju i ubijaju svuda po svetu. Srbija je imala svoju vojsku i nije joj bio potreban nikakav savez sa ovom bagrom koja danas ima diplomatski imunitet kod nas. To znači da jenki ili biko ko drugi može da ti tako pametnom upadne u kuću, da te opljačka ili ne daj Bože siluje a da zato ne odgovara. To isto može a i radili su po Italiji, Nemačkoj (dopisati po želji) i to sve na račun države članice koja mora da za to zadovoljstvo odvoji oko 3% iz svoga budžeta.

Sto vazi za ostale clanice NATO, vazilo bi i za Srbiju. O velikim beneneficijama za Srbiju... tu je sve jasno i receno odavno. Znam sada ide prica o rusiji i ljubavi prema njima. Samo rusija nije ni blizu Srbije... pogledaj kartu sveta, a i neke ljubavi bas nema.

Foklande i pokušaj bilo kakve secesije sam naveo kao primer država koje su "demokratske", držsve koja zna kako treba da interveniše. Kosmet jeste bio i ostao deo Srbije i tu je poenta. To što pojedine manjine sa čankom i etnički Srbi (takođe su u manjini) žele da se iz njima znanog razloga od Srbije je problem srpsakog naroda a ne kolinijalne uprave.

Ni blizu, to je izuzetno glupavo poredjenje.

Ovde se radi o napadu Argentine na teritoriju tudje zemlje i to je to. Gradjani Folklanda nisu hteli da se otcepe, u stvari, bili su spremni da se brane u slucaju invazije.

Sa druge strane imas vecinsko stanovnistvo Kosova, koje se inace nalazi u avnojevskim granciama, koje jesu priznate i koje postoje.

U jednom trenutku oni, vecinski odlucuju da se izdvoje... i to je razlika.

Tu pricu sa folklandima lansirao vuk "maniti" draskovic, potpuno pogresno, a ti si prepisao.

I na kraju, za tvoju inforaciju, nekoliko puta je bio pokušaj amerikanaca da se odvoje od države. Prvo bi vojska opkolila grad i dala rok stanovništvu da ga napusti a onda je nastalo rokanje.

To je pokusala manjina, oruzijem. To se tako ne radi.
Da su imali vecinu mogli su da krenu sa pricom o zakonima na nivou svoje drzave, pa onda da idu kroz senat.

A vecine za to nema naravno.

A to su naravno ljudi iz senke koji rade protiv.......
Nacionalnih država, suveriniteta, običaja, tradicije, kulkture, tradicionalne porodice, nacije i religije...u svrhu globalizacije i pravljenja jednog civilizovanog zverinjaka, korporatizma.

I sta sa tim nacinalnim drzavama, suverenitetima ?

Postuju se i postovace se.

I sta sa običajaima , tradicijijama, kulkturama ?

Pa nista, EU na primer, daje novac i podstice ocuvanje istih.

I sta sa religijama ?
Intalirao bi svakome svoju ili kaznjavao nekoga zbog svoje ? Pa ne moze.
Ima ih oko 4500 na ovome svetu i sve tvrde da su jedine prave.

Globalizacija se odnosi na eknomiju, biznis i nista vise.

To sto ljudi vole holivudske filmove, to je njihovo pravo i izbor.
To sto ljudi vole rijalitije, to je njihovo pravo i izbor.

Koji si ti faktor ili te tvoje Dveri pa da kazete nekome sta moze a sta ne ?

Ali coveku koji hoce da sprovodi nasilje zbog religije ili nacionalnosti ovo ne mozes da objasnis, niti ima neke svrhe,
zato se isti nacuclao kao nenormalan nacionalnoisti i religije da misli da je njegova najvrednija i da je treba ugurati svima.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 12:08:34 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Smile

gosdpodi koja iz kukavičluka i koristoljublja ljubi okove.
Ovim si sve najbolje definisao, osim da se radi o gospodi.  Smile

Znaš kako, ne možemo svi da igramo i da dajemo golove. Neko mora da sedi na klupi ili da navija a ne da iz kompleksa sabotira svoju ekipu. Ima među njima dobrih ljudi koji se ne čuju od ovakvih primeraka.

system_v_r5

Opet sečeš citat. Hteo to ili ne ali Vojvodina je dobrovoljno pristupila Srbiji a ne Jugoslaviji.

Ti dakle smatraš da je srpskio narod debilan i glup zato što se onako izjasnio na referendumu. I opet, svidelo se to tebi ili ne reziltat je takav a bio bi i da nije bilo RTS-a. Pa nismo mi hrvati, česi, slovenci... da skidamo gaće pred svakom bitangom. Ne bi me iznenadilo da budu i pekinezeri ako treba.

Primer pokušaja i rešavaja secesije Foklanda ili američkih gradova je dobar. Tako postupa suverena država kada joj se ugrozi integritet.

Arbanasi mogu i ne moraju da budu lojalni građani Srbije. Svaka pobuna se rešava samo na jedan način a taj primer su dale demokratske države. Kome se ne sviđa može da uzme pasoš i da ga upotrebi. Srbija je u Jugoslaviju unela Makedoniju, Kosmet i Vojvodinu svidelo se to tebi ili ne. U bilo kom slučaju Vojvodina je uvek bila samo pokrajina ili kako ja to volim da kažem severni deo Srbije.

Još malo o nato ulizivanju.

Članice nisu dužne da izdvajaju iz svog budžeta već su dužne da usklade naoružanje i da ratuju tamo gde im se kaže. NI s od suverenih država. To znači da Srbi moraju da bacaju bombe, kolju i ubijaju neke nesrećnike koji su se bitangama našle na putu. Članstvo to traži.

I ovo je protiv mentaliteta srpskog naroda koji je i sam bio žrtva bombardovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
I sta sa tim nacinalnim drzavama, suverenitetima ?
Pa kako šta? Verujem da je tebi najlakše da na krucijalna pitanja odgovaraš sa "pa šta", kao i svako derište u pubertetu sa ajfonom od 1000e ali je prvi na protestu.
Pa osim toga što su generacije krvarile, ostavljale delove tela na ratištu-ništa! Kapiram ja da bi ti to sve rasprodao i odrekao se svega za dobra kola i kuću od 200m2, jer si krpa.
Citat
Postuju se i postovace se.
Sama činjenica da se ulazi u nadnacionalnu strukturu, da ne analiziramo dublje tvoje gluposti i zombifikaciju, govori sve o samoj suštini priče.
Citat
I sta sa običajaima , tradicijijama, kulkturama ?
I šta sa tobom?
Citat
Pa nista, EU na primer, daje novac i podstice ocuvanje istih.
Je li? Tako što, na primer, podstiče pederske "brakove"?
Citat
I sta sa religijama ?
Intalirao bi svakome svoju ili kaznjavao nekoga zbog svoje ? Pa ne moze.
Ti i pitaš i odgovoraš umesto mene, i to po principu što sebe projektuješ na druge. To je tako progresivno...
Citat
Ima ih oko 4500 na ovome svetu i sve tvrde da su jedine prave.
Da, pa ćeš ti i tvoji drugari zombiji, podpomognuti EU vrednostima da ljudima otvarate oči...
Citat
Globalizacija se odnosi na eknomiju, biznis i nista vise.
Pa ne možeš ti, elementu jedan, da taj proces tako raščlanjuješ. Globalizacija je sveobuhvatan proces, nije to džak krompira pa da ti, tako pametan, uzmeš šta ti se sviđa.
Odnosi se i na to, što je isto tako zastračujuće, jer, npr. već danas 3 agrokorporacije kontrolišu 75% tržišta semena u svetu. Ti kao mediokritet i funkcionalno polupismen tip, sa pravom glasa ovakve stvari guraš pod tepih, jer, niti te zanima šta to znači, niti imaš kapacitet da vidiš širu sliku, jer si zombifikovan građanerijom, EU vrednostima i sl. budalaštine
Citat
To sto ljudi vole holivudske filmove, to je njihovo pravo i izbor.
Kada bi ziveo u svinjcu i ti bi zavoleo blato vremenom. Ljudi "vole" ono što im se daje i u skladu sa tim se ponašaju...Ti si potpuno sumanut tip. Puna usta "prava i izbora", a šta ćemo sa obavezama?

Citat
To sto ljudi vole rijalitije, to je njihovo pravo i izbor.
Tupičan graDŽaner....
Citat
Koji si ti faktor ili te tvoje Dveri pa da kazete nekome sta moze a sta ne ?
Ako su Dveri moje, onda je i Soroš tvoj : )
A koji si ti faktor da se zalažeš za totalnu destrukciju tradicionalnih društava i ponavljaš otrcane fraze šačice prebolesnih ludaka koji hoće da od planete naprave svoju prćiju?
Citat
Ali coveku koji hoce da sprovodi nasilje zbog religije ili nacionalnosti ovo ne mozes da objasnis
Ti si glup, zombifikovan, pasterizovan.
Kakvo nasilje? Pa jedino ko ovde sprovodi nasilje jesu tvoje psihopate u Vašingtonu, Briselu, Londonu i korporativna i bankarska elita. Oni uvode demokratiju nosačima aviona i tomahavcima. Ni Sloba, ni Putin, ni Gadafi, ni Asad ni bilo koji suverenista, odnosno lider koji nije puka marioneta to ne radi.
Citat
zato se isti nacuclao kao nenormalan nacionalnoisti i religije da misli da je njegova najvrednija i da je treba ugurati svima.
Nikom ne naguravam ništa. Očuvanje sopstvenog identiteta ne znači nasilje nad drugima, imaj to na umu kada sledeći put zapadneš u fazu agresivnog lupetanja.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2017, 13:04:52 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:58:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.