Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:19:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest Irana zbog Mićunovića  (Pročitano 18806 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ja sam mislila da se oni ponose time sto nisu demokratska drzava... to bi trebalo da im imponuje  Smile

Kao sto bih se ja i dalje ponosila ovom zemljom da nije postala "demokratsko" djubre  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Iskreno, ne mogu ni jednu zemlju da smatram prijateljskom dok jase svoj narod i ugnjetava zene. Zajebi takvo prijateljstvo. To mi je isto kao da je meni prijatelj covek koji detetu ne da da progovori, a zenu drzi u cetiri zida a kad neku progovori, nalupa je.  Smile Ma nema veze, za mene je odlican, pravi prijatelj, hoce da pomogne uvek.

ma zabole tebe za iranske zene,cjenim iran zato sto je dosledan u odrzavanju duha kurana ma koliko oni bili u zabludi o bozanskoj prirodi hrista

Ajde vrati se Hristu, iako dosadan ipak si bio podnosljiv.  Smile

Verovao ti ili ne, ja tako gledam na stvari. Te zene su i necija deca, i necije sestre i majke. Dosledni su isto kao i komsija kojeg sam pomenuo, i doslednost mu ne pomaze da izmeni cinjenicu da je pizda. Ako bi tebi covek koji lesi zenu mogao da bude prijatelj, svaka ti cast.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Ja sam mislila da se oni ponose time sto nisu demokratska drzava... to bi trebalo da im imponuje  Smile

Kao sto bih se ja i dalje ponosila ovom zemljom da nije postala "demokratsko" djubre  Smile

Iskreno i ja sam tako mislio ali ocigledno nije tako Smile A ako im smeta da ih nazivamo nedemokratskim ne vidim apsolutno ni jedan razlog zasto bismo mi to radili Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Iskreno, ne mogu ni jednu zemlju da smatram prijateljskom dok jase svoj narod i ugnjetava zene. Zajebi takvo prijateljstvo. To mi je isto kao da je meni prijatelj covek koji detetu ne da da progovori, a zenu drzi u cetiri zida a kad neku progovori, nalupa je.  Smile Ma nema veze, za mene je odlican, pravi prijatelj, hoce da pomogne uvek.

ma zabole tebe za iranske zene,cjenim iran zato sto je dosledan u odrzavanju duha kurana ma koliko oni bili u zabludi o bozanskoj prirodi hrista

Ajde vrati se Hristu, iako dosadan ipak si bio podnosljiv.  Smile

Verovao ti ili ne, ja tako gledam na stvari. Te zene su i necija deca, i necije sestre i majke. Dosledni su isto kao i komsija kojeg sam pomenuo, i doslednost mu ne pomaze da izmeni cinjenicu da je pizda. Ako bi tebi covek koji lesi zenu mogao da bude prijatelj, svaka ti cast.  Smile

samo ti gledaj islamofobicnu usa propagandu o iranu i placi nad tuznim sudbinama iranskih zena
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Samo neka tebe zaslepljuje mrznja prema jednoj politici, pa te sa verom u Hrista i ljubav vodi u zatvaranje ociju pred ociglednim maltretiranjem zena.

Ceka te mesto u raju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
kakve veze ima iran sa hristom :ballbounce:rezim saudi arabije je mnogo brutalniji prema zenama pa se niko od vas dusebriznika demokrata nije tome usprotivio,valja zato sto su saudijci pod kapom najvece svetske ""demokratije""
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ja sam mislila da se oni ponose time sto nisu demokratska drzava... to bi trebalo da im imponuje  Smile

Kao sto bih se ja i dalje ponosila ovom zemljom da nije postala "demokratsko" djubre  Smile

Iskreno i ja sam tako mislio ali ocigledno nije tako Smile A ako im smeta da ih nazivamo nedemokratskim ne vidim apsolutno ni jedan razlog zasto bismo mi to radili Wink

e pa vidis, njima to smeta zato sto su kurve... oni bi da se jebu, ali da im ne udje.

i onsda kda neko upotrebi istinu, onda graja i vristanje, zato sto im to politicki ne odgovara, diplomatski smo ih ugrozili, jer oni balansiraju sa zapadom hoce kaki-nece kaki. Kad se organizuju protesti protiv amerike i demokratskog rezima, onda su im puni trgovi, a kad ih mumija nazove nedemokratskom zemljom, onda traze lizanje guze.

L i c e m e r j e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
kakve veze ima iran sa hristom :ballbounce:rezim saudi arabije je mnogo brutalniji prema zenama pa se niko od vas dusebriznika demokrata nije tome usprotivio,valja zato sto su saudijci pod kapom najvece svetske ""demokratije""

Kakve veze ti imas sa Hristom, osim jos jedne atention whore prolazne faze poput zavrsavanja posla?  Smile

Tema nije SA, pa je valjda sasvim normalno sto se ne prica o tome vec o Iranu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
ti tvrdis da je u iran hriscanska drzava i da u ime hrista navodno maltretiraju zene,ja konstatujem da je to nebuloza i da drzavna politika irana nema nikakve veze sa hriscanstvom vec sa islamom,znaci tema nisam ja i moje prijhvatanje ili odbacivanje hrista vec nebulozna izjva da je iran u ime hrista maltretirao neke zene nad kojima ti sada navodno lijes suze
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Iranci demokrate, nek cute tamo i paze da im koja ne seta bez chadora da je slucajno ne promase kamenom  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:19:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.