Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest građana zbog prebijanja mladog turiste! Nemački ambasador šokiran  (Pročitano 16709 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Pa da, niko ih nije tukao ovoga puta. Prosli su nekaznjeno, nek uzivaju sada.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Pa to! Bila gej parada, i to u centru Beograda, i bez incidenata. Eto, odradismo i to. I sad čiča miča i gotova priča, ćao zdravo sad do naredne jeseni.  Smile

A evo i Palma je zaposlio jednu lezbejku u Jagodini.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:510028-Palma-zaposlio-lezbijku

"Tačno je. Lezbijka sam, a Palma mi je ipak izašao u susret i zaposlio me je. Na tome sam mu beskrajno zahvalna", rekla je ona.

Eto! I gejevi dobili paradu i prava. Kraj priče.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 17:20:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Kakve veze imaju pederi sa ovim prebijanjem?
Pa vidiš valjda da je Klića, Starletina ili kako se već sad zove na svakoj temi. To im je imidž valjda.

- vidi onaj lik bacio papir pored kante za smeće.
- svi na ulice, gey prava! YEEEE!!!
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ni ti se mozgu ne bi proveo dobro da odes u drzavu koju je tvoja drzava bombardovala  Smile

Ratovali smo mi bas s mnogima kroz istoriju.

Sta sad trebaju samo Rusi i Grci da budu dobrodosli...

--
I normalno je da strancima ostavljas dobar utisak i najbolje iz zemlje.

To ti je (po mom iskustvu) jedini nacin da objasnis svoju pricu i da ispadnes kul. (tj. da citav narod predstavis u dobrom svjetlu)

A da seres kakvo je stvaarno stanje i kakva je propaganda o nama, da ljudima probijas mozak i solis pamet.. to je kontraproduktivno.  Smile A tipicno je da to volimo da radimo turistima.
Naravno da treba iznijeti svoje vidjenje i perspektivu ako razgovor dodje i do toga.

Sledece sto ovaj pametnjakovic radi u nekom blizem vremenu (ako vec nije) jeste kacenje slika na face svog putesestvija iz Beca ili neke slicne destinacije

I da, ne pricam na pamet  Smile

Taj rad Smile

Prijatelj ide na miting podrske Rusiji (oko rata u Ukrajini) a sljaka u Njujorku Smiley i vozi samo njemacka auta..

« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 17:25:29 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
gde god da krenem gde god da odem glas u glavi mi kaze da nekog izbodem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Ovih dana je u BG boravila delegacija EU, uglavnom mladji ljudi bez poznatih predrasuda prema Srbiji. Dosli su nekim sasvim drugim povodom, nema veze sa paradom. Gomila nasih ljudi je radila na tome da se ostavi najbolji moguci utisak, provedeni su po Srbiji da vide najlepsa i najvaznija istorijska i kulturna mesta, vodjeni su u izlaske po BG da osete duh Srbije i da vide nas narod kako voli zivot i kako su gostoprimljivi i opusteni.

Ljudi su se odusevili, stekli najbolje moguce utiske o Srbiji i Srbima i sta se na kraju desi? Da neki retardirani otpadak koji se smatra Srbinom, verovatno nalokan jer je slavio podedu reprezentacije, iskali sve svoje frustracije na jednom strancu nebitnom za paradu... cak i da je bitan... i unisti sav trud velikog broja ljudi koji su danima od ujutru do uvece radili na necem pozitivnom za ovu zemlju.
Ко је добронамеран, зна шта је изузетак, а шта правило. Ко није, добро ће му доћи било који повод да блати Србију. Немој само бити наиван и веровати да је тај случај пресудан. па ни онај са Татоном. Колико странаца страда у Америци, Русији, Зимбабвеу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Samsung 111111
Citat
Ratovali smo mi bas s mnogima kroz istoriju.
Sta sad trebaju samo Rusi i Grci da budu dobrodosli...

Nisu samo Rusi i Grci.Postoji brdo naroda sa kojima nismo ratovali i koji bi trebalo da se smtaraju dobrodoslim.
Nazalost to nisu Nemci.To su govna  Smile

Citat
To ti je (po mom iskustvu) jedini nacin da objasnis svoju pricu i da ispadnes kul. (tj. da citav narod predstavis u dobrom svjetlu)

Sto bi to radio ? Sto bi se ja ili bilo objasnjavao nekom Hansu i trudio da mu se svidim ?
Niti ce Srbija da dobije ulizivanjem koje je pominjao coolruner niti ce Srbia da izgubi ovim sto je neko prebio neku nemacku budalu.

Citat
Samo zato sto se to desava ne znaci da je i normalno da se desava. Niti da to trebamo da opravdavamo kao da je normalno. Al dobro, kao sto rekoh, tesko cete ti i ostali to shvatiti.

Nije trebao da ide gde je nepozeljan.

Kao sto ni ja nemam volju da odem u Tiransku poslasticaru niti u Hrvatsku na more.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Motorola 
 Čekaj,čekaj,novi momenti...Ne znam da li je ono što uslikah među komentarima u Novostima dezinformacija,ili naši mediji svesno kriju ime "žrtve" :

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

komentar iz Novosti.jpg
(20.95 KB, 620x118)
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
@jasikasi

Pa ima i ta prica da su mladi danas povezaniji nego inace. Internet, putovanja, studentske razmjene.
Manje je "mi protiv njih mentaliteta" kad imas prilike da s nekim popricas uzivo.

I ako upoznas neke strance, i bez predrasuda steknes dobre prijatelje..

Pa ti prijatelj dodje u zemlju i ti si tu kao vodic.

Naravno da necu random na ulici da opcinjavam strance.

Sticajem okolnosti najbolji prijatelji su mi postali Italijan i Belgijanac.

A nisu ni Nijemci "hladni, profesionalni i bez smisla za humor" .. to su klishei..
Nit su Italijani da svi "znaju da kuvaju, da se lijepo oblace i zavode" Smiley
Ljudi ko ljudi.

--

Ratovali smo u Srednjem vijeku i sa Bugarima, Madjarska je dio austrougarske... itd.
Sve zavisi od perspektive.. mozes iskljuciti pola nacija ako gledas ko je sve koga zajebao.
..
« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 18:09:57 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Овакво размишљање одсликава тежак комплекс инфериорности и колонијалну психу...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Kulturno_dodvoravanje

http://en.wikipedia.org/wiki/Colonial_mentality

http://en.wikipedia.org/wiki/Xenophilia

Уосталом, не ради се овде о "странцима" генерално, већ посебној категорији странаца, која се доживљава као супериорна и који су облик фетишизације, па је самим тим њихов живот и интегритет вреднији од нашег или од других врста странаца.  Примери већ виђени: случај Татон, случај јапанског туристе коме је украден бицикл...итд.

Да будемо поштени, да је овде премлаћен неки Кинез,Таџикистанац, или Индус, никог не би било брига, а на овом форуму би се чак вероватно спрдали са судбином истих.  Smile

П.С

Наравно, и овај инцидент се користи ради "промене свести" и изазивања осећаја колективне кривице. Да је неки наш туриста премлаћен, или убијен у иностранству, ви заиста мислите да би се у тој земљи потресли због тога и да би на форумима у тој земљи расправљали око судбине српског туристе?

Стварно, кога боли туки што је пребијен туриста?

« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 18:12:30 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.