Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prosveta od danas u štrajku, časovi 30 minuta  (Pročitano 49879 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Ma kakve veze ima sto nema smisla...bitno da se okrece... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
msm da si ipak ti ta koja krcka ono sto su baba i deda stvorili.. Smile
jebiga... ja radim kod privatnika pa pricam o tome.
ti ne radis nigde pa pricas o tome.
smesno je koliko drvis o tim ''neotudjivim pravima penzionera'' gde se ''njima otima steceno'' i ostale budalastine kao da su penzosi zlatno tele ili nesto odvojeno od citavog drustva i kao da nisu bili direktni ucesnici unistavanja privrede zemlje svojim odlukama na sve i jednim izborima koji su bili u ovoj zemlji do sada. svaki drugi post ti je o tome.

i felne sam vec nabudzio. kupio od plate. zamisli. Smile
a da...ne mozes...

Hahahaha da si ti ziv i zdrav meni, ja sam sve sto su baba i deda stvorili ucetvorostrucila  Smile zato sto sam imala zivaca da se borim sa birokratijom i sistemom napravljenim da svako ko hoce da nesto ozbiljno da radi - treba da odustane. To sto ja ne radim "nigde" valjda insistiras na tome da ne radim za gazdu. To je istina. Radim za sebe i redovno svakog meseca uplacujem doprinose za samu sebe od zaradjenog novca. I porez placam redovno.. i sve ostalo sto treba da se plati placam.  Smile jel ti lose, hoces da umres sada  Smile slobodno evo mozes odmah  Smile

@orf

Ja ne znam sta ti hoces da kazes sad vec.. mislim da je jasno sve sto sam napisala, bar je meni jasno. Ne umem da objasnim bolje nego sto sam pet puta do dada objasnila. nisam rekla da nema masovnosti nego da na zalost gubi na masovnosti jer radnici kod privatnika ne smeju da strajkuju iz straha za egzistenciju, ne bi strajkovali ni da je bilo umanjenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
aaa...deda otvorio kiosk a ti jos 3.
jaka stvar...razumes se ko marica...
veruj mi da me zabole savrseno. tvoja prica o zlim privatnicima koji otimaju od nevinih penzionera se pojavljuje na svim temama ovog foruma; od slicica pa po junka. od toga mi se vec sere.
sto i nije tako lose..
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla 11.0
Samo mi jedna stvar nije jasna. Smiley To mu opet dodje na korupciju drzavnog sektora, koja spada u borbu protiv korupcije. Cela poenta jacanja privatnog sektora je smanjenje korupcije, jer u privatnom sektoru nema korupcije na nivou zaposljavanja itd.

Невезано за тему, али морам да прокоментаришем... Да ли ви бре људи живите у земљи Србији или негде другде? Па у Србији је корупција у приватном сектору, на нивоу запошљавања, иста као и у државном... Исто раде стрине, ујне и друге теткичине, чак и у мало већим фирмама, о мањим и да не говорим, сви све знају до 5-тог колена... Па нисмо бре ми у Аустрији, него у Србији Smile
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Приватник може да запосли ракуна ако хоће, дефиниши ми молим те ту корупцију у приватном сектору  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
aaa...deda otvorio kiosk a ti jos 3.
jaka stvar...razumes se ko marica...
veruj mi da me zabole savrseno. tvoja prica o zlim privatnicima koji otimaju od nevinih penzionera se pojavljuje na svim temama ovog foruma; od slicica pa po junka. od toga mi se vec sere.
sto i nije tako lose..

Dosadan si  Smile  ako ti se ne svidjaju moji postovi koji se btw nikad ne odnose na tebe niti ti se obracam u zivotu, a ti ih nemoj citati.. to tvoje licno spustanje nekoga sa cijim stavom se ne slazes je dosadno i samo ispoljavas kompleks. Pritom to sto pises o meni nema veze sa zivotom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Samo mi jedna stvar nije jasna. Smiley To mu opet dodje na korupciju drzavnog sektora, koja spada u borbu protiv korupcije. Cela poenta jacanja privatnog sektora je smanjenje korupcije, jer u privatnom sektoru nema korupcije na nivou zaposljavanja itd.

Невезано за тему, али морам да прокоментаришем... Да ли ви бре људи живите у земљи Србији или негде другде? Па у Србији је корупција у приватном сектору, на нивоу запошљавања, иста као и у државном... Исто раде стрине, ујне и друге теткичине, чак и у мало већим фирмама, о мањим и да не говорим, сви све знају до 5-тог колена... Па нисмо бре ми у Аустрији, него у Србији Smile

Иначе у Аустрији нема запошљавања преко везе Smile

Прочитај нешто од Томаса Бернхарда Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2015, 08:06:59 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
korupcija je sto je vlasnik firme zaposlio sestru, tetku, ujnu...??? Smile

evo sa wikipedije:

Корупција (са лат. corruptio, у преводу – подмитљивост, поткупљивост, поквареност[1]) подразумева незаконито коришћење друштвеног и државног положаја и моћи ради стицања сопствене користи.

jel razumes sad koliko si se isro po forumu momce?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Bas to, privatnik moze zaposliti koga hoce jer time pravi stetu direktno sebi a za tako nesto ima apsolutno pravo.

Citat
umem da objasnim bolje nego sto sam pet puta do dada objasnila. nisam rekla da nema masovnosti nego da na zalost gubi na masovnosti jer radnici kod privatnika ne smeju da strajkuju iz straha za egzistenciju, ne bi strajkovali ni da je bilo umanjenja.

Pa ponovila si vise puta nesto poput "nema masovnosti, u privatnom sektoru nije bilo umanjenja" "rekli su da privatni sektor niko ne sme da dira" itd. Pa sam stekao pogresan dojam izgleda Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2015, 09:58:07 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
I-mate 30 Pro
Lazu ljudi pa samo veruju...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.