Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prosveta od danas u štrajku, časovi 30 minuta  (Pročitano 49661 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Qtek 666
Код мене у школи је до данас био хаос, пола колега се поплашило, отпустиће их, добиће мање плате, стално састанци, убеђивања и сл... велики колектив..јбг...две колегинице иступиле из штрајка, остало нас око 50, ове две учитељице минирају, пију кафу саме...нама у другој смени није толико забавно, сви штрајкујемо... ал се бар 50 посто ломи, страх...јбг... до тренутка кад данас из школске управе не стиже тај фамозни допис којим нам прете, крећу глуви телефони по канцеларији, ја седим и посматрам и очекујем да неко каже доста је, нећемо више...кад...изненађење, сви почињу да се спрдају и шале, сви потписују штрајк, и оне две више не раде на 45 минута, колегиница кује планове како ће да дилује гаће и чарапе у слободно време, мени окупирају библиотеку да купе по неку књигу "кад их Вербић отпусти да има шта да читају"... председник синдиката једе колаче што неко донео са неке славе и одлази да зове свог председника да поручи министру да нам узме још 10 посто... колектив који иначе има 4 клана и 14 вештица данас је био идилично место за дружење  Smile
Чуј,одузимам, него шта него да одузимам место са бироа, и сама сам на њему провела целу деценију, има још дуго да га одузимам! Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2014, 23:52:01 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Змају, што ко сваки нормалан просечан Србин не пљујеш по просветарима  Smile?

Не због просветара самих... него зато што сматрам да свако ко може и треба да штрајкује... и трактористи и просветари и таксисти и студенти и ђаци па и адвокати и милицајци... Било који доказ да нисмо долележећа аморфна маса је добродошао...

Јер је опет боље да избије хаос као у Грчке кад треба... него да се све заврши тихим мрмљањем себи у браду у удобности своје фотеље... уз обавезно хејтовање народа који ништа неће да предузме...

Hajmo sad svi da obustavimo rad. svi koji gule republicki minimum bar. I penzioneri. Eto pet miliona ljudi na Terazijama.

то неће доћи преко ноћи... нисмо ми Грци. Први корак је подршка штрајкачима оловер Сербија.  Smile

Strajk i totalna obustava rada su dva razlicita pojma.

Zamisli da hirurg obustavi rad. A detetu puklo slepo crevo.
Jbg kolateralna steta. Ili ne radi salter a ti doso da predas zalbu a kuci dosli da ti popisuju stvari. Ili pukla cev u Borci.. sliva ti se u temelj, al jbg.. sluzba strajkuje. Il zamisli ne daj boze - ne radi niko.. jer ono.. svima su male plate.  Smile

Strajkuj uz minimum rada, RADA.

Zamisli.. moras da radis a malo ti para..
Stani u red..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Samsung 111111
Prosvetari su zamenjivi.
Plate koje primaju za posao kojim se bave bi po meni normalne bile : Do 40 K ucitelji (za ucenje koliko je 2+2 i koje slovo kad ide) , 50 K Nastavnici u od 5-8 razreda 50 K , profesori u srednjim skolama 60 K i profesori na fakultetu 70-80 K.

Prtom ja ni ne znam koje pare primaju.

Kome se ne svidja ima otvoreno trziste i neka drzi privatne casove Smiley
E sad majmuni hoce da primaju pare kao kardiohirurg koji se stvarno bavi necim sto je bitno a ne lepi pasulj u obliku slova "B" i ne maskira decu za maskenbal.Pa cak ni on ne prima ozbiljne pare.

Drzava Srbija nije Nemacka i deli plate u skladu sa svojim mogucnostima pa cak daje i vise nego sto je u mogucnosoti.
I zato svaka vlada kupuje socijalni mir.A on nas debelo kosta.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Qtek 666
Citat
Smile
Види се.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Citat
Do 40 K ucitelji (za ucenje koliko je 2+2 i koje slovo kad ide)
Шта ће нам и пекари, свако зна да умијеси крув  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Професор на факултету и "професор" у средњој школи су два света.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Samsung 111111
Citat
Smile
Види се.  Smile

Lepo napustis radno mesto i radis gde ima vise Smiley

Citat
Do 40 K ucitelji (za ucenje koliko je 2+2 i koje slovo kad ide)
Шта ће нам и пекари, свако зна да умијеси крув  Smile

Ne razumem.  Smile

Citat
Професор на факултету и "професор" у средњој школи су два света.

Slazem se.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Нема овде консензуса..видим.
Јавите кад почиње гласање  Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2014, 00:04:18 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Qtek 666
Нема тога никад, увек сви пљују, а ја се једина копрцам, док ми не досади или док имам времена.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.