Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prosveta od danas u štrajku, časovi 30 minuta  (Pročitano 49483 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Kad bi se prosveta malo bavila kvalitetom skolstva, a ne iskljucivo svojim zaradama, mozda bi se i ministarstvo bavilo kvalitetom. Nije ovo prvo ministarstvo prosvete, promenio se veliki broj ministra, ali ono sto ih sve vezuje su resavanje strajkova prosvete koji se desavaju svake jebene godine i svaki se vrteo oko para...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Zasto se ne ulaze vise u obrazovanje, zasto se ne postave visi standardi i veca ocekivanja. Smile
Pa ja bih pitao to pitanje bas prosvetu. Zasto se ne bore za to vec samo za svoj dzep...
Pa zato sto drzava reformise a ljudi se bore da njima bude bolje.
Zasto onda stalno isticu bitnost svoje profesije, a ni njima samima nije bitno da se ona poboljsa...
Zato sto njihova profesija jeste bitna i zato sto oni ne mogu da promene opste stanje iste.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Свака професија је битна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja lično znam par profesora srednjih škola koji drže svoje kriterijume i trude se, zajedno sa još par drugih kolega, da održe kakav takav kvalitet, ako ne prosvete, onda barem škole u kojoj rade. Skoro svi su bili suspendovani po nekoliko puta, razapeti po novinama, maltretirani od strane mininstarstva, i naravno potpuno omraženi od strane svojih direktora i dela kolektiva.

A ako se pitate šta deca misle o njima, naravno u početku ih ne podnose i misle da su prestrogi, ali kad prođe neko vreme, počnu da ih cene više nego bilo koje druge, i naravno posle na upisu na fakultete mnogo bolje i lakše prolaze.
Znam lično jednog koji ima najviše svojih učenika na takmičenjima i ima veliko poštovanje kod dece kojoj predaje. Razapinjali su ga po novinama i ministarstvima nebrojeno puta, a kad god se priča o uspesima njegove škole, o njemu ili njegovoj deci naravno nema ni pomena. Ili ima pomena samo u smislu da je on glavni kočničar te škole, jer đubre neće da deli petice i štancuje vukovce, nego priča o realnom stanju, koje je katastrofa, umesto da lupeta po novinama o ''odličnim rezlultatima''.

Znači, profesori koji žele da podignu obrazovanje postoje. Ali kao i u svakoj drugoj sferi u Srbiji - oni budu gurnuti u stranu. Da ne smaraju i ne kvare orgazam dok se lupeta o ''odličnim rezlultatima''.

I onda vi pričate o tome kako SVI profesori ne zaslužuju ove plate jer ništa ne rade i ne bore se za poboljšanje obrazovanja. Što je isto kao da se neko izdrka na SVE mašinovođe u Železnicama Srbije što neće da urade nešto da se zaustave pljačke i muljaže u celom preduzeću, a naravno najviše ih je upravo u njegovom vrhu, daleko iznad dosega običnog radnika.

I za kraj, opet pitanje - kad već generalizujemo, a ko onda ovde pa zaslužuje svoje plate? Poslanici možda?
« Poslednja izmena: 23. Dec 2014, 14:07:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Njihova je vise bitna. Moja majka je bila vaspitac i svake cetvrte godine bi joj po 50 roditelja dolazilo da je moli da im deca budu kod nje u grupi, jer su znali da je najbolja u svom poslu i da ce im deca spremna uci u prvi razred. Skola te te vaspitava, obrazuje, pravi od tebe coveka.

I bila je glavni vaspitac i 20 godina je pravila da vrtic bude u skladu sa evropom. Sa otvorenim grupama, gde deca vrednuju vaspitace i jos milion drugih stvari. Kad je otisla u penziju politicki postavljena direktorka je unistila sve sto je ona napravila za 20 godina.

Kako da se izboris? Kako?
« Poslednja izmena: 23. Dec 2014, 14:07:31 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Ne možete vi to da objasnite ljudima koji na svaki dogadjaj pa i ovaj štrajk komentarišu iz DS-SNS rovova nema tu leba...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Zasto se ne ulaze vise u obrazovanje, zasto se ne postave visi standardi i veca ocekivanja. Smile
Pa ja bih pitao to pitanje bas prosvetu. Zasto se ne bore za to vec samo za svoj dzep...
Pa zato sto drzava reformise a ljudi se bore da njima bude bolje.
Zasto onda stalno isticu bitnost svoje profesije, a ni njima samima nije bitno da se ona poboljsa...
Zato sto njihova profesija jeste bitna i zato sto oni ne mogu da promene opste stanje iste.
Naravno da mogu, ali je jednostavno mali broj tih koji hoce nesto da promene...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Citat
Ja lično znam par profesora srednjih škola koji drže svoje kriterijume i trude se, zajedno sa još par drugih kolega, da održe kakav takav kvalitet, ako ne prosvete, onda barem škole u kojoj rade. Skoro svi su bili suspendovani po nekoliko puta, razapeti po novinama, maltretirani od strane mininstarstva, i naravno potpuno omraženi od strane svojih direktora i dela kolektiva.
Из овог следи једно питање : Омражени од коликог дела колектива ?  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ne znam tačan podatak, ali iz priče bih mogao da zaključim - oko trećine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Skola te te vaspitava, obrazuje, pravi od tebe coveka.

Samo obrazuje, ako mene pitas.Najveca greska je sto danas roditelji smatraju da skola treba da vaspita i napravi coveka od njihovog deteta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.