Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prosveta od danas u štrajku, časovi 30 minuta  (Pročitano 49749 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Mora da se registruje a nije da me nesto puno zanima Smile Kontam da bi mi sad bio problem da uradim vecinu toga Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Meni bi bio problem da uradim vecinu i za upis za srednju.. ovo za faks verovatno nista vise ne pamtim. Razlomaka se jedva secam.. jefino pamtim ispitivanje funkcije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
ŠTRAJK PROSVETARA Danas bez prvog časa u školama

Predstavnici četiri reprezentativna sindikata prosvetnih radnika organizovaće danas štrajk upozorenja u školama u Srbiji zbog nezadovoljstva stanjem u prosveti, kao i zbog toga što Vlada Srbije nije ispunila obećanja prosvetnim radnicima.

Potpredsednik Sindikata radnika u prosveti Miodrag Sokić rekao je agenciji Beta da danas neće biti održani prvi časovi u prepodnevnoj i poslepodnevnoj smeni.

Reprezentativni sindikati su nezadovoljni jer Vlada ne poštuje obećanja koje je dala prosvetnim radnicima, između ostalog, o donošenju zakona o platnim razredima.

Sokić je rekao da su prosvetari svoj deo posla obavili, ali da javne službe kojima ne odgovara uvodjenje platnih razreda nisu uputile svoje predloge, tako da je taj projekat države doživeo fijasko.

Prosvetari traže da bude dogovoren datum i kada će biti isplaćena jednokratna pomoć, kao i iznos te pomoći.

Petomesečni štrajk prosvetara u prošloj školskoj godini okončan je potpisivanjem sporazuma sa Vladom Srbije, u kojem se Vlada obavezala da zaposlenima u obrazovanju do kraja 2015. bude isplaćena pomoć u visini do jedne prosečne mesečne plate, kao i da platni razredi počnu da se primenjuju od 1. januara 2016.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Вучићева стратегија за коначно један септембар и почетак школске године прође без штрајкова и хаоса... обећати просветарима једнократну помоћ коју ће добити само ако сачекају... Чекање Вучићевих обећања постаје популаран спорт у Србији

Citat
Razlomaka se jedva secam.. jefino pamtim ispitivanje funkcije

не сећаш се три правила потребна да бараташ разломцима... а сећаш се првог другог извода и шта који значи за график? Као да си рекла како си заборавила да возиш бицикл ал би могла да конструишеш један...

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Sony 
Početkom svake školske godine mora po makar jedan štrajk  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
LG Nexus 5
Вучићева стратегија за коначно један септембар и почетак школске године прође без штрајкова и хаоса... обећати просветарима једнократну помоћ коју ће добити само ако сачекају... Чекање Вучићевих обећања постаје популаран спорт у Србији

Meni samo nije jasno zasto se nastava ne obustavi potpuno, nego sve na kasicicu? Danas strajk upozorenja, pa za dve nedelje dva casa upozorenja, pa za mesec dana svi casovi po 30 minuta, pa gadjanje onog nesretnika verbica, pa za 3 meseca vucicu pederu, pa polugodiste, pa jos jedno obecanje, pa placanje privatnih casova kod istih prosvetara i tako svake godine.

Sto jednom zaista ne stane sve do ispunjenja svih zahteva? Dokle vise deca kao paravan? Lepo stanu sa predavanjem svi, dok se sve ne isplati niko ne pocinje rad, to je jedino resenje, a ne ovako: "Jebem se po malo ali se zato jebem lose".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat
a ne ovako: "Jebem se po malo ali se zato jebem lose".

Smile

јер имају шутрнајест репрезентативних синдиката запослених у просвети... на то се дода пословично нејединство, сујета и поткупљивост... и ето. Адвокати су љигава гамад али су објаснили шта је колегијаност и како се истерује своје
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung SGH-E590
Kad bi prosvetari isterali svoje mi ostali bi svi pocrkali. Oni i onako misle kako su najveci, najbolji i najvazniji i kako njihov posao treba da bude najplaceniji u drzavi. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76

Citat
Razlomaka se jedva secam.. jefino pamtim ispitivanje funkcije

не сећаш се три правила потребна да бараташ разломцима... а сећаш се првог другог извода и шта који значи за график? Као да си рекла како си заборавила да возиш бицикл ал би могла да конструишеш један...

Konstruisem i bicikle i trotinete jer sam tako u mogucnosti  Smile

Kad bi prosvetari isterali svoje mi ostali bi svi pocrkali. Oni i onako misle kako su najveci, najbolji i najvazniji i kako njihov posao treba da bude najplaceniji u drzavi. Smile

Jovo nanovo... penzije bi mogli da im podignu to se slazem. Ali ovo za plate vise su se popeli svima na qrac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
HTC One
Ne znam sta se ceka sa ovom "reformom" odnosno "racionalizacijom"... kasne sa otpustanjima a u prosveti ih je poprilicno na spisku... pa onda kada budzet raspodele na optimalan broj nastavnog kadra i plate ce biti vece.

A evo, ovde se jedan broj sam kvalifikuje da bude racionalizovan, olaksavaju im posao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.