Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 22:05:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prostitucija na estradi  (Pročitano 89848 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
odavno mi se ne javlja lolanica,da nije i ona uapsena,il nedaj boze udana Smile u emiratima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5

Ljubav ne zna za granice i godine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
tu je negde dimitrovgrad kod gradine Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Oni sto su radili sa citostaticima...i njih su poznavali...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
palanacki mentalitet malog bugarskog govanceta uparenog sa istim takvim mentalitetom vecih kvazi srpskih govana
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung XYZ1004
odavno mi se ne javlja lolanica,da nije i ona uapsena,il nedaj boze udana Smile u emiratima

Pohapsise joj sve drugarice....sad ce ona da nam se vrati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Pohapsise joj sve drugarice....sad ce ona da nam se vrati  Smile

Ma pevaljke prostitutke ne hapse, eventualno ih pozovu na informativni razgovor. Da ih sve pohapse prepunili bi zatvore. Hapse im menadzere i sponzore pa su jadne pevaljke u strahu da ce morati stvarno da zive samo od pevanja, a tu bas i nisu tako jake, glas i sluh ne mogu da implantiraju kao silikone u sise i usta.  Smile

Svet

Strava u Ulici Strahinjića Bana

Kurir

NTERVJU

JELENA KOSTOV: NIKADA SE NEĆU ODREĆI KENETA!

Četvrtak, 12. Maj, 2011.| Autor: Milena Videnović

Pevačica otkriva šta se dogodilo proteklog vikenda na granici s Bugarskom, kad je uhapšen njen prijatelj Radosav Savatijević

Sa Kenetom i u dobru i u zlu!
Zvezda „Granda“ Jelena Kostov našla se u žiži interesovanja kad ju je prošlog vikenda, na graničnom prelazu s Bugarskom, saslušala policija, jer joj je društvo pravio Radosav Savatijević Kene, koji je tom prilikom uhapšen. Kene, vlasnik firme „Pam-ek“ i bivši član UO EPS, uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u malverzacijama vezanim za izgradnju puteva u okolini Požarevca, a Jelena Kostov, za koju se priča da je s njim u vezi,  bila je samo kolateralna šteta. O svemu što joj se desilo, Jelena je odlučila da govori za Kurir.

Otkud ti na granici sa Kenetom?
- Krenula za Sofiju, na nastup koji je bio ugovoren preko „Granda“. Kene ima dobre prijatelje gore i, eto, to je cela priča.

Bili ste zajedno u kolima?
- Da.

Jeste vi u vezi?
- Nismo u vezi. Mi se samo družimo.

Kako ste se upoznali?
- Upoznali smo se na jednoj proslavi i ne znam šta je čudno u tome da neko kao ja, ko je svakodnevno u kontaktu s raznim strukturama ljudi, poznaje i Keneta?! To je osoba od koje možeš da čuješ mnogo pametnih stvari, sa kojom možeš normalno da razgovaraš i lepo je imati takvog čoveka za prijatelja.

Priča se da ti je kupio kola, garderobu...
- Stalno se vrti ta priča, a u pitanju su jedna bunda i auto. Stilisti su se malo zaneli oko te bunde. Videla sam da navode neke svote koje nemaju veze s mozgom. Prvo, ta bunda nije „luj viton“, a kola sam kupila od svojih para.

A ti sama sebi možeš da priuštiš „audi“?!
- Mogu. Pre ovog „audija“ vozila sam „audi A4“. Imam mnogo posla i ne vidim što bi bio problem da sama sebi kupim auto?!

Priča se i da se Kene razveo zbog tebe?
- To je glupost. Čoveka poznajem nekoliko meseci.

Kažeš da ti je dobar prijatelj. O čemu pričate?
- O tome ne bih javno.

Ako se dokaže da je kriv, da li ćeš se i dalje družiti s njim?
- Gledam kakav je čovek, prijatelj, a to šta radi, mene ne zanima.

Znači, nećeš se odreći njega ako se ispostavi da je kriv?
- Zašto bih se odrekla?! Ako si nekom prijatelj, treba da budeš s njim i u dobru i u zlu.

Ceca je moj idol, ne poredite me s njom

Posle svega ovoga upoređuju te sa Cecom Ražnatović. Da li ti to prija?
- Svi znaju da je Ceca moj idol kad je reč o pevanju, izgledu, ponašanju. Žena je propatila mnogo u životu i ovo moje je neuporedivo u poređenju s njenom situacijom.

Ova pevaljka je oko 2 godine na sceni i vec je samo pevanjem zaradila dva Audija, stvarno isplativo zanimanje. Osim sto je ocigledno finansijski uspesna devojka ima i integriteta - ona je uz prijatelje u dobu i zlu (sto je pohvalno). Istina logika: "Gledam kakav je čovek, prijatelj, a to šta radi, mene ne zanima", bas i ne pije vodu. Po toj logici ako mi je neko prijatelj i dobar je prema meni ne treba da mi smeta sto je lopov, narko diler ili ubica. Slicnu logiku fura i Goga Sekulic za Sarice. I naravno samo se druzi sa Kenetom i vode pametne razgovore o kojima ne zeli da prica javno (valjda su previse pamenti za siroku javnost)  Smile  Smile

Koliko je pametan i dobar covek uhapseni Kene moze se procitati po komentaru sa internet portala Sveta:

"Salas (neregistrovani korisnik)
12. May 2011 - 7:38

BREAKING NEWS:

Skandal 1: Vecito pijana romale romali pevacica optuzena da je iznajmila "japanca" za foto sesn. Roditelji bebe koja navodno nije japance nego kinezce navodno zive u BG i pristali su na sve to uz novcanu nadoknadu. Videcemo uskoro da li ce i ko ce propevati prvi.

Skandal 2: Buljavi, matori biznismen i vllasnik televizije, Radosav Savatijevic poznatiji kao Kene uhapsen je sa Zvezdom Granda bugarskog prezimena na granici SR-BG. Doticni gdin potice iz sela V. iz Kolubarskog okruga i do unazad 20 godina radio je kao kamiondzija u preduzecu Kolubara. Konkretno, vozio je ugalj za Vojvodinu.. Elem, to drzavno preduzece ciji bageri su "doneli" demokratiju u Srbiju ovih dana je tema br.1. zbog korupcije, umesanosti politicara i tako cega.

Veselih devedesetih u Kolubarskom okrugu su ga prekrstili u "100 DM po turi," zbog muljanja na malo i veliko. Sankcije, sverc komerc... Napravio je tada neke pare, ali kompleksi mu nisu dali mira i hteo je vise, afirmaciju. Prijavljuje se tada u politicku partiju Zeljka Raznatovica Arkana. Tada upoznaje i svog sadasnjeg kuma, sirovinu, celavog i zadriglog gradonacelnika Palmu koji je slab na zirafe i boks. Nije mu dugo trebalo da pridobije naklonost doticne dvojke i od kamiondzije postane poslanik! Tada zvanicno pocinje njegova karijera politicara koji ce uskoro postati i poznati "privrednik" koji ce da zivi u vili sa bazenom, vinskim podrumom od par miliona e (kasnije adaptirana) i vozice se po selu i okrugu mercesedom! Kad smo vec kod muljanja, kuca i rodnog mu sela, jos se prepricava po selu kako je doticni kucu koja se rusi i realno vredi 300,000, procenio na 2 miliona.

Kao provincijalcu, njemu to nije bilo dovoljno, jer tek se trebalo dokazati kod komsiluka i sirokih narodnih masa. Obzirom da u mladosti, kao kamiondzija koji lici na zombija i potice sa sela, nije bio narocito popularan na seoskim igrankama, morao je dokazati prvenstveno sebi i komsiluku, da je muskarac, da mu pozavide... Pocinje da se druzi sa estradnjacima, otvara sopstvenu televiziju, organizuje cuvene privatne zuraje i ne prestaje da se hvali svojim prijateljstvom sa "majkom nacije," Tigrovom udovom. I danas voli da se pohvali kako su Diva i njena sestra, dok nije kupila sopstvenu vilu, letovale u njegovoj vili na K.... "Majci nacije" je 2009 obezbedio NG nastup u Lazarevcu i to za POZAMASNU sumu koju je isplatio grad Lazarevac. Od njega se ovajdila i debela pevaljka koja peva o aspirinima. Poznaju se odredjeni period i pevala mu je vise puta. Doticna se prosle godine sa sve muzem kick boxerom vozikala i slikala na njegovoj jahti na Jadranu i posle pricala kako je to ustvari njena jahta.

Nedavno se razveo od supruge sa kojom je imao dvoje dece, sina i kcerku. Za sve ove godine, iako ozenjen, prejabo je vise od pola estrade. Poznato je da je pre nje finansirao poslednju misicu Titove YU, SlavicuTripunovic zvanu Dajana, koja je kasnije propevala o Bobanu i muzla krave u rijalitiju. Osim nje, finansirao je i majmunoliku samozvanu-manekenku i voditeljku Olju Crnogorac, kao i neke koleginice Zvezde Granda sa kojom je uhapsen. Poznat je kao neko ko je siroke ruke i one ga zbog toga obozavaju. Mnoge i dan danas nose njegove bunde, haljine i ponosno pokazuju "njegove" silikone, nadogradnje, stanove, automobile... Jos se prepricavaju zurke koje je organizovao u svojoj vili na K.... u kojoj su mnoge od njih letovale.

Da ne jebe samo one koje su vec VIP, nego u ne koje ce tek da postanu VIP, dokaz su devojke koje se prijavljuju na konkurs za voditeljski angazman na njegovoj televiziji. Opste je poznato da devojke koje dobiju angazman na ovoj televiziji prethodno moraju da se "dopadnu" gazdi, u svakom smislu te reci. Neke devojke koje nisu htele da pristanu da te neke "razgovore" u njegovoj kancelariji ili cak kancelarijama u nekoj od njegovih firmi u koje je neke zvao NAKNADNO kako se ne bi predomislio, revoltirano su pricale po gradu i internet postalu S. kako doticni zapocinje razgovor i koji su kriterijumi za zaposlenje. Gazda odvaja iskljucivo napucane i obdarene ribe koje "obecavaju." To da li imaju neku govornu manu, faks, nije vazno, sto ste verovatno i sami primetili gledajuci ovu TV stanicu. Razgovor zapocinje tako sto odabranim kandidatkinjama, ponaosob, prica o tome sta sve poseduje, koga poznaje i nepropusta da se pohvali svojim prijateljstvom sa Divom. Jedna devojka je nakon njegovog hapsenja na S. portalu opisala celu situaciju i kazala kako je na kraju razgovora, shvativsi da je cela prica "neozbiljna," pokusala da iskulira njegovu pricu o imovini i razgovora o angazmanu, medjutim on nije odustajao i na kraju je sav ponosan pozvao prijateljicu Divu preko speakerphona, da bi se doticna odusevila. Devojka je otisla, medjutim on je vec imao njen mobilni i navodno je zvao par dana kasnije, da se nadju nasamo u njegovog kancelariji, da opet porazgovaraju...

Njegov sin, cest posetilac Kuce Ljubavi i izivikanih gradskih lokaliteta i kreveta VIP klijentele. Prosle godine se cesto mogao videti u drustvu plavokose voditeljke, ex manekenke Sandre Obradovic i njene koleginice M.N. (obe su muzle krave u rijalitiju, samo u II sezone) zatim patuljaste, samozvane zecice iz Amerike Stanije Dobrojevic i sadasnje ribe Gososlava koji je direktor TV kuce koja nosi naziv E..... Povezivan je sa panonskom barbie, bivsi je muz voditeljke A.M. i ex ljubavnik, sada "prijatelj" ucesnice rijalitija Ivane Skoric koja je u medjuvremenu dogurala do PRa istoimene kuce i profesora na preteskom fakultetu ciji je zastitni znak panonska barbika, ciji vlasnik, cika Mega Giga je prosto obozava. Tatina cera voli pare i narodna veselja, na tatu. Trebala je da se uda ovih dana, ali tata je u medjuvremenu uhapsen, pa ne znamo sta se zapravo desilo.

Tata Kene je trenutno u zatvoru zbog svog osnovnog zanimanja, muljanja, razume se. Verovatno ste citali o tome i tek cete da citate, jer tezak je put od kamiondzije do privrednika i vazne politicke figure..."

Ovaj Kene jos malo pa k'o nas Ninja_jebac, Kene pojebao pola estrade, a Ninja 80%.  Smile
Bas me interesuje da li ce se sada ovde pojaviti advokati estradnih prostitutki da pisu kako smo mi samo ljubomorni na njihov uspeh i novac koji teskom mukom i posteno zaradjuju.
Naravno da estradnjakuse zaradjuju ogroman novac kad je ova zemlja puna lopova i krimilalaca koji su spremni da na njih trose basnoslovne pare. A spremni su da tako olako trose pare na drolje zato sto su do tih para lako i brzo dosli. Pre 90-tih kafanske pevaljke su bilie kafanske pevaljke, drndali su ih kamiondzije za sitnu kintu i one nisu izigravale zvezde i velicine. U periodu od 1945. do 1990. na kafanske pevaljke nije imao ko da trosi kintu. Ako se neka bas dopala nekom partiskom funkcioneru bila mu je privodjena na poklonjenje tiho i bez pompe, zauzvrat je dobijala reklamu u prodju na TV-u i to je to. Pre II Svetskog Rata, kafanske pevaljke nisu dobijale skupe poklone od lovatora, jer tadasnji lovatori nisu do love stizali lako i brzo kao sto to rade danasnji lopovi koji sebe nazivaju biznismenima i politicarima. To je jednostavna istina da je estrada samo jedan veliki kupleraj i da pociva na nezakonito i brzo stecenoj kinti. Svaka cast devojkama koje samo posteno pevaju i ne prostituisu se, ali takve se mogu izbrojati na prste jedne eventualno dve ruke. I tih par koje se verovatno ne prostituisu umeju da pevaju, a sve ove ostale koje nemaju ni glasa ni sluha, a samo isturaju silikone i setaju minice zna se sta su.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Apple 15
Jao.. ko ce da peva letos po splavovima i Trokaderima ako ih sve po'apse...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 15:21:25 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia krntija
O govnetu i tome kako kara te čobanke i organizuje čobanluke kući, sam ja pričo ranije al vi niste obraćali pažnju. Inače ova pevaljka uopšte nije neka pička. Gde nju nađe da sponzoriše  Smile

Ćeru mu ne poznajem, video sam je samo jednom, a njegov sinčić je posebna priča. Takođe ga, srećom, nisam upoznao lično, ali smo imali više susreta i imamo zajedničke poznanike. Uobraženi, umišljeni najvećisamnjajjačisamnajlepšisam smradić i rasipnik, glup ko 50 kurčeva. Želim mu sve najgore.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Pa nemoj tako...nije to lepo Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 22:05:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.