Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 07:22:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prostitucija na estradi  (Pročitano 90070 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Jebem mu miša, silovanje nije isto što i dobrovoljna redaljka.  Smile

Buba Marjanovic, Karleusa, Vendi, Darabubamara, Jami, Kaja, Seka Aleksic......neke devojke mozes da jebes jedino s pesnicom u glavu  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 21:55:14 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Joj, kako je to divno kako svi znaju sve...to najbolje volim.

Ima slika ta video sam jednom ali ne mogu da nadjem  Smile

I ja sam jednom videla špagete karbonare sa morskim ježevima, samo ne mogu da nađem sliku.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
To su sve kurve.Ali sve-od A do Sh.Bizaran primer-pre 10-ak godina dosla ona drolja Bozinovic(ona iz Vojvodine sa ljubcastom kosom),tada imala oko 40-ak godina,majka dvoje dece,udata,prvo su je oteli njih 3-izivljavljavali se nad njom i vratili je uplakanu i skinula se na sred gastos ,koa kafane i pokazuje gazdi isibana ledja(sibovali je bicem nekim uz karanje).Gazda se usplahiri,kao"sredicu ja to",ispazni celu kafanu-onda je on karao dobrih 2 sata..sve to pred sam nastup.
Dosla mlada jelena Karleusa sa majkom na tezgu..u kuhinji su je skinuli golu i pravili redaljku nad njom 2 konobara i 2 kuvara dok joj je rodjena majka u restoranu jela"spageti karbonare sa morskim jezevima".

Ceca Raznjatovic je prosla toliko orgija pre nego sto je navatao Arkan u svajjcarskoj diskoteci,vise nego sto sam ja popio flasa piVA.

eto,nad kakvim licnostima i "zvezdama,vi case lomite a ruke vam krvave"
...batice,a kad proviris u pravi svet,gledas samo pravo,a?
kako te nije sramota,da prepicavas te price?da li je moguce,da se osecas muskarcem,kad ovako nesto prevalis preko usta?ne znam ko je ta bozinovicka,karleusa i ceca znam ko su.ono sto sigurno znam jeste da su ove tri pevaljke veci muskarci od tebe!!!cuj kafana i jebali konobari?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
http://www.youtube.com/watch?v=pTIUzGX5ugI

Nema veze nemam nameru bilo šta da dokazujem  Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
...batice,a kad proviris u pravi svet,gledas samo pravo,a?
kako te nije sramota,da prepicavas te price?da li je moguce,da se osecas muskarcem,kad ovako nesto prevalis preko usta?ne znam ko je ta bozinovicka,karleusa i ceca znam ko su.ono sto sigurno znam jeste da su ove tri pevaljke veci muskarci od tebe!!!cuj kafana i jebali konobari?

Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja ne znam sto se iscudjavate kada je opstepoznata cinjenica da u drzavi Srbiji mozes da snimis CD samo ako te neko isfinansira dovoljno dobro. Taj neko moze da bude porodica (to je ono prodas njivu pored auto-puta fazon  Smile ), ljubavnik/ca, ili taj neko sam ukoliko je spreman na "odredjene" stvari. Pa na "Zvezde Granda" (u koje navodno ulaze nepoznati pevaci koji dobro pevaju ali im do sada nije ukazana prilika za nesto vise) ulaze ljudi koji plate dovoljno ili imaju vezu Smile

Na Zapadu je drugacije. Primeti te menadzer na osnovu nekog talenta, ti potpises ugovor sa njim i dobijas procenat a on ti vrsi promociju, placa snimanje CD-a i sve ostalo. Tako je posao manje-vise cist jer obe strane dobiju po nesto (vi unovcite talenat a menadzer uzme pare na vama) a vi ne snosite toliko finansijski deo. Ovde kod nas se ocekuje od Vas da date pare i napravite CD(platite Marinu i Futu, studio pa i stampanje istih) pa da tek kasnije neko otkupi vas CD. Sistem se u mnogome razlikuje i to je jedan od razloga zasto i imamo ovakav kvalitet kakav imamo
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
Na Zapadu je drugacije.

jeste... al u kurcu.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa imas i tamo ovakvih primera ali ako pogledas njihovu scenu i nasu videces da ipak postoji velika razlika izmedju toga koga ovde smatraju za pevacicu a koga tamo  Smile Zato i kazem da se neka razlika u kvalitetu vidi
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
koja razlika u kvalitetu? šta kao Rijana je kao neka pevačica?!  Smile

današnji mejnstrim i muziku sa najviše poklonika predstavlja smrdljivi rnb i slična govna, što je jednako sranje kao i ovaj folkeraj ovde.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A Bijonse? Smile

Nije samo RNB, pogledaj njihovu Rok scenu pa napravi razliku izmedju toga kako se probijaju tamo a kako nasi bendovi to jednostavno ne mogu ma koliko talentovani bili. Doduse, da budem fer, imaju vece trziste i bolje sanse za promociju, ali pogledaj samo kvalitet i sve ce ti biti jasno. Tamo se, kao sto sam rekao, vise probijaju na talenat, ovde kod nas samo na vezu i zbog toga neki kvalitet bilo cega opada
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 07:22:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.