Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pronađen sarkofag Isusa Krista u grobnici u Jerusalemu  (Pročitano 22001 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Uf, al ti to slozi, svaka ti cast, ako ja tu nesto razumem Smile Smile
vera u Hrista je nepobediva. covek je gubitnik ako to ne shvati na kraju. i taj film ce gledati sve sto je ikad zivelo na ovoj planeti. reziser je Bog. za vernike Hrista film je vec odgledan.zato ja i slicni meni ne sumnjamo ni u reziju ni u scenario. taj drugi scenario je kao gutanje mamutskih kostiju. pa ko prezivi.
Kretensko razmišljanje,al ajde,kapiram da vas ima i takvih... Smile Smile
А да ли ти пада на памет да је за некога твоје размишљање кретенско?

Узгред, то што је нађен саркофаг, не доказује и да је неко у њему сахрањен. Такође, то што неко у њему није сахрањен не доказује ни да је бог. Некакав Јеврејин Јешуа, проповедник, а можда и претендент на престо свег Израиља је вероватно постојао. Хришћански Исус мало има везе с њим, па макар и носио његово име.
to je kao kada bi neko u mesto vas dokazivao da vi niste vi vec neko druigi.a sasvim je nesto drugo kada se u verniku useli original Isus. to ljudi koji su telesni ne mogu ni razumeti ni osetiti. i poricati to unutar u meni je smesno.to nije ludost i ako ce svetu to biti ludost. kada majka u utrobi oseca svoje dete da li ona ima lazno ubedjenje? tako i hriscanin kada je primio Hrista onda to je toliko stvarno da pricati nekome o nekim sarkofazima itd je taka nebuloza da samo iz postovanja covek to guta. ali ko ce mrtvaca podici da veruje, pise? sta god da mu kazete on  nema poimanje toga sto mu govorite,to je zabadava posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Видиш, ја у то не верујем. Али ни не оспоравам твоје право да верујеш.

А суштина онога што сам написао је: филм је снимљен по истинитим мотивима. Дакле, основица приче је вероватно тачна. Али, Исус 1/3 ми је споран. Уосталом, рекао бих да више од половине човечанства не сматра Исуса богом. Такође, ни само откриће саркофага не може вернику пружити доказ да Исус није бог. У суштини, то би био само доказ да је Исус постојао, а то и даље ништа не значи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
I da mu nađu kosti u sarkofagu vernici će to smatrati podmetačinom i đavoljom rabotom. Oni koji ne veruju će to stalno nabijati na nos suprotnom taboru.
U svakom slučaju imamo još jednu temu za prepucavanje, što je glavni razlog zašto mnogi dolaze na forum. Ma samo neka nije dosadno.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Alcatel One Touch
Uf, al ti to slozi, svaka ti cast, ako ja tu nesto razumem Smile Smile
vera u Hrista je nepobediva. covek je gubitnik ako to ne shvati na kraju. i taj film ce gledati sve sto je ikad zivelo na ovoj planeti. reziser je Bog. za vernike Hrista film je vec odgledan.zato ja i slicni meni ne sumnjamo ni u reziju ni u scenario. taj drugi scenario je kao gutanje mamutskih kostiju. pa ko prezivi.
Kretensko razmišljanje,al ajde,kapiram da vas ima i takvih... Smile Smile
А да ли ти пада на памет да је за некога твоје размишљање кретенско?

Узгред, то што је нађен саркофаг, не доказује и да је неко у њему сахрањен. Такође, то што неко у њему није сахрањен не доказује ни да је бог. Некакав Јеврејин Јешуа, проповедник, а можда и претендент на престо свег Израиља је вероватно постојао. Хришћански Исус мало има везе с њим, па макар и носио његово име.
to je kao kada bi neko u mesto vas dokazivao da vi niste vi vec neko druigi.a sasvim je nesto drugo kada se u verniku useli original Isus. to ljudi koji su telesni ne mogu ni razumeti ni osetiti. i poricati to unutar u meni je smesno.to nije ludost i ako ce svetu to biti ludost. kada majka u utrobi oseca svoje dete da li ona ima lazno ubedjenje? tako i hriscanin kada je primio Hrista onda to je toliko stvarno da pricati nekome o nekim sarkofazima itd je taka nebuloza da samo iz postovanja covek to guta. ali ko ce mrtvaca podici da veruje, pise? sta god da mu kazete on  nema poimanje toga sto mu govorite,to je zabadava posao.
  Eeee,blago tebi,tebi l lepo,zabole te...a šta mi normalni da radimo? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
I da mu nađu kosti u sarkofagu vernici će to smatrati podmetačinom i đavoljom rabotom. Oni koji ne veruju će to stalno nabijati na nos suprotnom taboru.
U svakom slučaju imamo još jednu temu za prepucavanje, što je glavni razlog zašto mnogi dolaze na forum. Ma samo neka nije dosadno.
   Isus u meni je ziv,tako da doista da tamo nadju ne znam sta,i kake kosti to ce uvek biti za sigurno sotonski fals.Kada vi za sigurno osecate svetlost suncevu,kako vas neko moze ubediti da ono ne postoji na nebesima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia Luvmya 520
   Isus u meni je ziv,tako da doista da tamo nadju ne znam sta,i kake kosti to ce uvek biti za sigurno sotonski fals.Kada vi za sigurno osecate svetlost suncevu,kako vas neko moze ubediti da ono ne postoji na nebesima?
Nisam cuo da se pojavila osoba koja nekoga ubedjuje da Sunce ne postoji, ali ima jako puno osoba koje znaju da se postojanje osobe X ne dokazuje tvrdnjom osobe Y da osoba X "zivi u osobi Y".
Ti si neko ko je izuzetno podlozan verovanju u bajke i zelis da ubedis druge da ti se pridruze u tom verovanju.

Jevandjelja Isusovih ucenika Jovana i Mateja ne govore lazi o Isusovom fizickom napustanju Planete tako da je
prica o Isusovim posmrtnim ostacima apsolutno logicna.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Jos manje ni vise pa u sarkofagu? Auuu, blago glupima
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia 6220

Citat
+1
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Isus u meni je ziv
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
HTC One
pitam se gde tu i kada jevrejsko hriscanski Bog dolazi na scenu ?

Jevrejski se zna od kada dolazi na scenu, evo samo ukratko... religija/verovanje koje je Mojsije nametnuo jevrejima je kult Atona, verovanje koje je nametnuo Amenhotep IV za vreme svoje vladavine, a koji je smatran za demona, bogohuljenje egipatskim bozanstvima ali tajno, u strahu od faraona. Posle njegove smrti doslo je do pobune, ukidanja kulta Atona i progona svih pristalica. Mojsije, kao jedan od clanova Amenhotepove porodice je bio pristalica Atona, pa je preneo svoje verovanje na Jevreje, odabrao ih za "svoj" narod i pobegao je sa njima iz Egipta.

Tokom lutanja Jevreja, dosli su u Hetitski grad Kadis, jednu oazu gde su stanovnici verovali u lokalnog ratnog demona Jahvea. Mesanjem karakteristika Atona i Jahvea i verovanja u njih nastaje Jevrejski bog kakvog danas znamo.

To je u najkracem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.