Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pronađen mrtav vojnik u kasarni u Zaječaru  (Pročitano 1643 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
Istraga će utvrditi okolnosti i uzroke samoubistva vojnika, koji nije bio oženjen.

onda stvarno ne vidim razlog Smile

Uzasan si  Smile

znam Smile Smile

Citat
Tako su postupali I samuraji, odnosno japanski ratnici nakon potpisivanja kapitulacije na kraju II svetskog rata, svi su masovno skakali sa litice.

attention whores...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Cuvena kaznena kasarna...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Ne znam šta VS u opšte više čuva, evo država nam se uredno raspada, jedne pokrajine definisane Ustavom su se odrekli, druga je na putu po principu reciprociteta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ovaj častan vojnik je radije izabrao časnu smrt nego da služi sili koja predstavlja odbranu kapitulacije.
Slava mu.

ETo, nek se pobije i ovaj ostatak vojske zbog zakletve i to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Brat vojnika: Rekao mi je da se protiv njega vodi istraga

Desetar Dejan Božinović oduzeo sebi život u zaječarskoj kasarni. Brat Miomir: Pozvao me je i rekao da se protiv njega vodi istraga, ali da on nije kriv i da se ne brine

PROFESIONALNI vojnik Dejan Božinović (1980) obesio se u četvrtak oko sedam časova u kasarni u Zaječaru, gde je bio vozač u Komandi za razvoj Timočke brigade. Božinović, koji je imao čin desetara, u Vojsci Srbije je od 23. septembra 2003. godine. Istraga će utvrditi okolnosti i uzroke samoubistva vojnika, koji nije bio oženjen - saopštilo je u četvrtak Ministarstvo odbrane.

Kako nezvanično saznajemo, Božinović se obesio u toaletu u kasarni. Prema dosadašnjim saznanjima, on nije ostavio oproštajno pismo.

- Čuo sam se sa Dejanom u sredu, oko 19 časova - još uvek je u šoku Božinovićev rođeni brat Miomir. - Pozvao me je sa fiksnog telefona i rekao da se protiv njega vodi istraga i da mu je mobilni oduzet.

Miomir je pitao brata o čemu se radi, ali mu je ovaj odgovorio da se ništa ne sekira, jer on nije nizašta kriv.

- Ispričao mi je da je iz kasarne nestalo nekoliko pušaka, ali da njega ispituju samo zbog cimera, i da on u to nije umešan - nastavlja Miomir. - Nije mi ostvaljao utisak da je zabrinut, jer za 10 godina, koliko je radio u Vojsci Srbije, nije imao nikakvih problema. I sam sam, do pre nekoliko godina, radio u Vojsci Srbije i znam kakva pravila tu vladaju, pa više ništa nisam hteo da ga pitam.

Međutim, u sredu ujutru Miomira je pozvala njegova sestra Srbijanka Balabanović i kazala mu da je čula da se Dejan obesio.

- Čula sam na vestima da se Dejan obesio i odmah sam pozvala Miomira, ali mi je on kazao da o tome ništa ne zna - plače Srbijanka. - Potom sam pozvala Dejana, ali je njegov mobilni telefon bio isključen. Pokušala sam da se čujem i sa njegovim cimerom, ali mi on na pozive nije odgovarao.

Miomir kaže da se sa bratom, koji je zbog posla živeo u Zaječaru, poslednji put video pre nedelju dana, kada je ovaj došao u selo na odmor.

- Dejan mi tada nije spomenuo da se protiv njega vodi istraga - u neverici je Miomir. - A, onda sam u četvrtak čuo da je sebi oduzeo život. Ne znam šta da kažem. Uvek je bio veseo i nikada ne bih pomislio da će podići ruku na sebe.

Prema onome što saznajemo naložena je obdukcija tela nesrećnog vojnika.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.