Emotivna veza. Pokušati ću nekako da vam opišem preko primera na kakve promenjivosti mislim. . .
Nazove, lepo priča, lepo se ponaša, osetite bliskost, toplinu. . . Drugi dan, gotovo iz ničega - živčan, hladan, discanciran, ljut. Sad ćete da pomislite - ma mora da je nešto bilo - ali ne. Zaista iz najbeznačajnije gluposti bi ispalo tako. I ne preterujem. Bilo šta je moglo da posluži kao povod. Nisam cvećka, ali tu je stvarno trebalo jako malo.
Rođendan. Trebali smo da budemo samo on i ja. Tada smo bili preko pol godine zajedno. Pitala sam ga da dođe sat vremena pre. Ništa grubo ili zahtevno. Poruke su samo počele da stižu - da mi je najbolji poklon da prekinemo. . . Nije došao. Drugi dan mi je došao na vrata.
Dakle, išlo je od "ti si najbolja od svih, ti si moje sunce" do " . . . ako se ovo i može nazvati vezom. . . " Ublažila sam ovaj drugi deo, da ne pišem sve što je napisao, ali zaista nije bilo lepo. Drugi dan mi je napisao da mu sad falim i da preterujem, da sam krivo shvatila. . .
Od vanjskog učinka - bio je pod stresom i u problemima oko svog poslovnog, finansijskog stanja.
Ako imate takvih iskustva iskustva, mišljenje - slobodno podelite sa mnom. Bila bi vam zahvalna.
Ako mu je do stresa, neka nadje boks vrecu. Ovo ostalo su klasicne emotivne ucene, a ako bas zelis po svaku cenu da ostanes u takvoj vezi, ako je on ljubav tvog zivota... samo napred... ali on se promeniti nece.
Hvala puno. Dakle, misliš da je primarno karakter? Za neke stvari bi mi rekao da drugačije funkcijoniše kad nije pod stresom, npr. da takav ne može da dođe do mene jer mu nije do ičega nego da bude sam, intimni deo veze bi takođe patio. . . Ne znaš više jel depresija, karakter ili šta drugo.
frustriran... ako niste u vezi i ako se muvate to mozes resit elektronskim sexsom... reci mu... ako bude fin i prijatan i kolikotoliko normalan mozda ces mu pokazat dojke... ako bude i dalje drzak -posalji ga u pm.. nek se dere na svoju mater i trazi kontakt od njegovog najboljeg druga i njemu pokazi sliku od drugaricinih dojki i zajebavaj se s njima obadvojicom.. i bice sve u redu...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.