Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Program za prebacivanje SMS poruka iz tel. u PC radi kasnijeg pregledavanja!  (Pročitano 66636 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
 Smile Smile
Znači, nema problema ni sa N73 oko slanja takvog materijala. Smile
Pa, kako ti se čini program za arhiviranje SMS poruka na PC-u?!? Bolje rečeno, veliku draž ima kada se ne bi poruke uopšte brisale iz telefona - mnogo više informacija, linkova ka mesecima, podataka, .... ovo je baš strava program za one koji čuvaju mesecima svoje SMS poruke(pod uslovom da ne menjaju telefone jednom u dva meseca Smile) u "inbox/outbox-u" telefona!
« Poslednja izmena: 27. Dec 2006, 17:36:19 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Super je ovo stvar za one koji vole da chitaju svoje poruke,znam par ljudi koji chuvaju poruke Smiley Nije loshe podsetiti se nekada shta se sms-ovalo Smile Evo sad mi krivo shto ih nisam chuvao  Smile Kad se samo setim da sam poslao 6000 poruka dok sam bio u vojstzi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

To do note: Obesiti se

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 3650, N7, N81
Mene zivo zanima da li mogu poruke da se srede po datumu i vremenu primanja/slanja kad ih skinem preko PC Suita. Mnogo me nervira sto su raskupusane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Mene zivo zanima da li mogu poruke da se srede po datumu i vremenu primanja/slanja kad ih skinem preko PC Suita. Mnogo me nervira sto su raskupusane.
Ovaj program koji ovde spominjemo na tvom telefonu ne radi?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nema sta sjajna je Applikacija,sad sam nekoliko poruka poslao sam samo da to dobro isprobam i ovako je bila moja procedura ,,
-Pokrenuo sam SMS_diary
-Try First
-Start
-sacekao sam malo pa onda Exit
-Pokrenuo sam Y-Browser i usao sam u E/smsDiary/(ove sam odabrao prvi i poslao preko Blutut na PC)
-pokrenuo sam to sto sam poslao i pokrenuo mi se Internet Explorer i tu sam video one poruke sto su mi bile na Telefonu

@Cigla jel ovako to se radi sa ovaj program ili ne  Smile Smile Smile

Ma jok. Ovo je "donation ware" program što u prevodu znači besplatan i potpuno funkcionalan sa nekom neobaveznom mogućnošću donacije vlasniku ove aplikacije iz čiste kurtoazije.

Pokrene se aplikacija odabere "I have paid" -> dobije se ispis "thank you" pa klik na "Continue" -> Start. Nakon završene procedure se ode na E/smsDiary i oba fajla pošalju na PC. Smeste se u neki proizvoljni folder i klikne se na bilo koji od dva .html fajla.
Meni je žešće kliknuti na fajl koji ima u nazivu "smsDiaryTableOfContents....html"(manji po veličini) jer on nekako predstavlja index stranu sa koje se linkujemo na Table of contents: sadržaj po mesecima pristiglih/poslatih SMS poruka + ispod toga sadrži i kompletne informacije o pristiglim i poslatim SMS porukama po brojevima telefona korisnika tj., "Statistics"! Smile

Ma probao sam i sa ovom metodom kako si ti opisao i poslao sam i prvi i vtori red File sa Y-Brows,,,i sve mu doge isto bes razlike .....Svaka cast lep Program e i ja zalim sto sam obrisao poruke bar da sam ostao bar desetak poruka da se malo zezam sa ovom interesantnom metodu ,,,Svaka cast Lepa App,,,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
Samo da kazem da SMS Diary radi dobro i na 6680 i da je uspesno prebacio 2300 primljenih + 400 poslatih poruka u html...  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(46.82 KB, 800x640)
FEscr(000).jpg
(33.7 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
da ciglo, radi na n73 kao što je rekao albumag
stavio sam ovde screenshot pre neki dan, ne bih imao to u telefonu da ne radi
i, koliko znam, ni 6670 ne može da šalje fajlove preko fabričkog managera, a do sada nijedan na n73 nije bio mnogo korisniji od fabričkog
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

To do note: Obesiti se

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 3650, N7, N81
Ovaj program koji ovde spominjemo na tvom telefonu ne radi?!?
Isto smece mi se pojavi kao Mikeleu sa prve strane, probao sam englesku verziju a posle toga djuture sve jezike zajedno. Restartovao fon i nista. I da, verzija firemarea je 5.0638.3.0.1 18/09/06, i sve mi se nesto cini da je poceo da brlja poruke nakon upgradea, pre toga su bile normalno slozene.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2006, 14:14:00 od debaser3650 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@X3mE, ni manje ni više nego 2300 primljenih + 400 poslatih poruka sačuvanih u telefonu?!? Smile Smile Smile
Nego, kako ti se svidja ovaj način pregledavanja istih na PC-u i očuvanje od zaborava i li eventualnog brisanja istih???
Citat
Isto smece mi se pojavi kao Mikeleu sa prve strane, probao sam englesku verziju a posle toga djuture sve jezike zajedno. Restartovao fon i nista. I da, verzija firemarea je 5.0638.3.0.1 18/09/06, i sve mi se nesto cini da je poceo da brlja poruke nakon upgradea, pre toga su bile normalno slozene.
Taj N70 je uvek bio specifičan što se tiče rada aplikacija na njemu. To je jedini razlog pored evidentne sporosti sa starim firmverima(koja više nije problem jer je rešena novim firmverom) zbog čega isti još nisam nabavio i skrasio se sa jednim odličnim smart phone aparatom baziranim na Symbian OS-u bez ikakvih ograničenja.
Nokia N70 i N90 imaju tu nesreću da je njihovom OS-u pridodat i taj fp3 koji je glavni krivac što aplikacije koje rade na svim telefonima sa Symbian OS-om verzije 7.0/8.0 na njemu neće da se pokrenu ili rade lepo. Čak šta više kada se pojavi neka nova aplikacija obavezo se posebno piše za N70 i to naznači i posebno za recimo 6630/6680 ili neki telefon sa verzijom OS-a 7.0(6670/7610/6600...)! Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2006, 14:50:05 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
@X3mE, ni manje ni više nego 2300 primljenih + 400 poslatih poruka sačuvanih u telefonu?!? Smile Smile Smile
Nego, kako ti se svidja ovaj način pregledavanja istih na PC-u i očuvanje od zaborava i li eventualnog brisanja istih???

Program je dobar i radi perfektno, mada meni i dalje nedostaje nesto sto bi kasnije moglo i da vrati poruke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.