Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Program za prebacivanje SMS poruka iz tel. u PC radi kasnijeg pregledavanja!  (Pročitano 66524 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Interesuje me da li je neko probao ovaj program na telefonima sa verzijom operativnog sistema 9.1 tipa N80 N73, E61, E50,..?!?

Ne mogu da verujem, ali na jednom drugom forumu korisnik koji je probao ovu aplikaciju i sve odlično odradio na kraju kada je poželeo da pošalje generisane web strane iz telefon putem bluetooth veze u komp programom Y-Browser dobio je poruku "impossible send to security reason...". Smile

Da li je moguće da se ni jedna obična web strana iz telefona ne može poslati bluetooth vezom na PC jer to telefon tj., njegov oS ne dozvoljava?!? Ako je tako onda nikada neću koristiti takve telefone pa poklanjali ih na ulicu džabe jer ne vrede ni zrno pasulja!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Posto vidim sta si ovo napisao i rekoh aj da isprobam ovu Aplikaciju sta je tu problem i kako se radi sa njime (a pojma nemam kako se radi sa ovu app,, i neznam za sta sluzi) ,,instalirao kod mene na N80 i kao sto vidim sta si postavio sliku ugem ja preko  Y-Browser i bas na ovaj prvi red sto je oznaceno na sliku poslao preko blutut na PC i poruka je poslana  ,,,,,Reci sta tocno da uradim da bi znali sta je tu sto nije kako treba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Posto vidim sta si ovo napisao i rekoh aj da isprobam ovu Aplikaciju sta je tu problem i kako se radi sa njime (a pojma nemam kako se radi sa ovu app,, i neznam za sta sluzi) ,,instalirao kod mene na N80 i kao sto vidim sta si postavio sliku ugem ja preko  Y-Browser i bas na ovaj prvi red sto je oznaceno na sliku poslao preko blutut na PC i poruka je poslana  ,,,,,Reci sta tocno da uradim da bi znali sta je tu sto nije kako treba
Onda verovatno zavisi od modela telefona i njegovog firmvera. Možda hoće na N80 ali da li hoće to na N71/N73/E61....?!?

Ovo je bre Aco aplikacija koja sve tvoje poruke iz telefona koje imaš sačuvanje pa bile primljene ili poslate generiše u jednu web stranu i takvu web stranu možeš poslati na PC da kasnije na miru iste pročitaš. Fenomenalna aplikacija. Pogledaj screenshot web strane na prvoj strani kako izgleda koju je generisao moj telefon i otvorena je na PC-u.

Strava aplikacija za čuvanje SMS poruka u .html formatu! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nisma bio mnogo zainteresiran za SMS jer to ja nekoristim samo odvremenu na vreme po nekoja ,ali kad mi doge u telefon ja procitam i odma obrisem tako da u mom telefonu nikad nemam SMS i zato nisam mnogo obrnuo paznju ove teme a ni za App ...ali hteosam sad samo da vidim sta nije htelo ,,,, Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nisma bio mnogo zainteresiran za SMS jer to ja nekoristim samo odvremenu na vreme po nekoja ,ali kad mi doge u telefon ja procitam i odma obrisem tako da u mom telefonu nikad nemam SMS i zato nisam mnogo obrnuo paznju ove teme a ni za App ...ali hteosam sad samo da vidim sta nije htelo ,,,, Smile
Potpuno si u pravu. Oni koji dobiju SMS, pročitaju ga i odmah nakon toga obriši i nemaju šta da traže od ove aplikacije. Ali oni koji čuvaju pristigle SMS poruke mesecima u svojim telefonima mogu jednu lepu i nadasve pristojnu arhivu tih SMS poruka da izvuku iz telefona gornjim programom koju uvek mogu pogledati na PC-u kao najobičniju web stranu sa linkom ka svakom mesecu koji sadrži prostigle i poslate SMS poruke! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nema sta sjajna je Applikacija,sad sam nekoliko poruka poslao sam samo da to dobro isprobam i ovako je bila moja procedura ,,
-Pokrenuo sam SMS_diary
-Try First
-Start
-sacekao sam malo pa onda Exit
-Pokrenuo sam Y-Browser i usao sam u E/smsDiary/(ove sam odabrao prvi i poslao preko Blutut na PC)
-pokrenuo sam to sto sam poslao i pokrenuo mi se Internet Explorer i tu sam video one poruke sto su mi bile na Telefonu

@Cigla jel ovako to se radi sa ovaj program ili ne  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2006, 17:05:09 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
a i dalje ne postoji verzija koja radi na N70  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nema sta sjajna je Applikacija,sad sam nekoliko poruka poslao sam samo da to dobro isprobam i ovako je bila moja procedura ,,
-Pokrenuo sam SMS_diary
-Try First
-Start
-sacekao sam malo pa onda Exit
-Pokrenuo sam Y-Browser i usao sam u E/smsDiary/(ove sam odabrao prvi i poslao preko Blutut na PC)
-pokrenuo sam to sto sam poslao i pokrenuo mi se Internet Explorer i tu sam video one poruke sto su mi bile na Telefonu

@Cigla jel ovako to se radi sa ovaj program ili ne  Smile Smile Smile

Ma jok. Ovo je "donation ware" program što u prevodu znači besplatan i potpuno funkcionalan sa nekom neobaveznom mogućnošću donacije vlasniku ove aplikacije iz čiste kurtoazije.

Pokrene se aplikacija odabere "I have paid" -> dobije se ispis "thank you" pa klik na "Continue" -> Start. Nakon završene procedure se ode na E/smsDiary i oba fajla pošalju na PC. Smeste se u neki proizvoljni folder i klikne se na bilo koji od dva .html fajla.
Meni je žešće kliknuti na fajl koji ima u nazivu "smsDiaryTableOfContents....html"(manji po veličini) jer on nekako predstavlja index stranu sa koje se linkujemo na Table of contents: sadržaj po mesecima pristiglih/poslatih SMS poruka + ispod toga sadrži i kompletne informacije o pristiglim i poslatim SMS porukama po brojevima telefona korisnika tj., "Statistics"! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Zanima me kako to da od svih korisnika ovih 9.1 telefona samo Aco_Kuna brine o nekim dodatnim aplikacijama i ulazi u raspravu ovde u zadnje vreme?!?
Šta je sa ostalima? Zaslepljeni kamerom na N73 i ništa dalje od toga ne vide???
Valjda je poželjno da učestvujete i u malo kvalitetnijim raspravama o aplikacijama, radu istih na vašim telefonima, .... proširite mogućnosti tih vaših telefona, ... a ne samo da jurcate moje komentare i prepirete se samnom ..... i hvalite kamere na tim telefonima????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Radi na N73 bez problema evo i slike da shalje ako neko ne veruje Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0010.gif
(32.55 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 9.553 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.