Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prognostička astrologija ~ uslov za tumačenje minimum 50 poruka  (Pročitano 46843 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Studiram arhitekturu i 3. sam godina,i trebalo bi da upisem 4. godinu,i nadam se da cu zavrsiti ovaj fax,iako mi se moram priznati ogadio...U svakom slucaju,zivot mi se u poslednjih godinu dana  prilicno izvrnuo naopacke,ne znam da li je to zbog prolaska tranztnog  Ur preko natalnog ASC,u svakom slucaju i neki moji pogledi na zivot su se takodje prilicno promenili,pa ne bih da pravim radikalne poteze (tipa napustanje fakulteta)...Problem je i taj sto me jako puno stvari zanima u zivotu,i sto bi tako mnogo stvari isprobala.Zanima me da li cu se baviti uopste arhitekturom u zivotu,i da li je to uopste posao za mene i  koji bi posao bio najidealniji za mene?Unapred hvala! Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 20:06:44 od Pailface »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Studiram arhitekturu i 3. sam godina,i trebalo bi da upisem 4. godinu,i nadam se da cu zavrsiti ovaj fax,iako mi se moram priznati ogadio...U svakom slucaju,zivot mi se u poslednjih godinu dana  prilicno izvrnuo naopacke,ne znam da li je to zbog prolaska tranztnog  Ur preko natalnog ASC,u svakom slucaju i neki moji pogledi na zivot su se takodje prilicno promenili,pa ne bih da pravim radikalne poteze (tipa napustanje fakulteta)...Problem je i taj sto me jako puno stvari zanima u zivotu,i sto bi tako mnogo stvari isprobala.Zanima me da li cu se baviti uopste arhitekturom u zivotu,i da li je to uopste posao za mene i  koji bi posao bio najidealniji za mene?Unapred hvala! Smile

Kao i sto sama znas, Natalna karta je potencijal koji donekle upravlja nama ali i potencijal koji u nekoj meri i mozemo crpiti mi sami. Najbolje prognoze se daju kada astrolog zna koliko je ta osoba u svojoj proslosti crpela tu energiju i koristila je u svoju korist. Tako da je precizan odgovor na tvoja pitanja moguc uz veliku analizu...

U karti se vidi jaka zelja da se uspe, da se postane neko i nesto...  jedna doza brige ali i doza maste koja realnost zeli da pretvori u nesto realno i dobije nedodirljiv polozaj. Zbog svih ovih osobina u svojoj karijeri smenjivace ti se dve situacije, period kada si melanholicna i zelis vise, bolje, mocnije sa teznjom ka necem visem od onog postojeceg ili period kada ces upravo misliti da si neko i nesto da si dostigla vrhunac i osetiti u jednom trenutku da ipak polozaj nije jak sa mislima da si sama sebe obmanula.

Karma mora da se odradi na fazonu da sto vise realno, konstruktivno i racionalno izgradis svoj status.

Mozda posao u inostranstvu, sa strancima ili za strane firme. Inace vredna si, radna, imas potencijal...  takmicarski duh, istrajan rad cak i neke tvrde karakterne crte koje ce vremenom sve biti izrazenije...  u svakom slucaju zasto da ne arhitektura?  Nisi nista navela od drugih zanimanja da bih ti rekao, ali sta god zavrsila i radila javljace ti se osecaj da je moglo nesto drugo i nesto bolje. Malo maste i kreativnog u ono sto radis mozda ce ublaziti takve situacije  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2008, 17:42:39 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Studiram arhitekturu i 3. sam godina,i trebalo bi da upisem 4. godinu,i nadam se da cu zavrsiti ovaj fax,iako mi se moram priznati ogadio...U svakom slucaju,zivot mi se u poslednjih godinu dana prilicno izvrnuo naopacke,ne znam da li je to zbog prolaska tranztnog Ur preko natalnog ASC,u svakom slucaju i neki moji pogledi na zivot su se takodje prilicno promenili,pa ne bih da pravim radikalne poteze (tipa napustanje fakulteta)...Problem je i taj sto me jako puno stvari zanima u zivotu,i sto bi tako mnogo stvari isprobala.Zanima me da li cu se baviti uopste arhitekturom u zivotu,i da li je to uopste posao za mene i koji bi posao bio najidealniji za mene?Unapred hvala! Smile

Kao i sto sama znas, Natalna karta je potencijal koji donekle upravlja nama ali i potencijal koji u nekoj meri i mozemo crpiti mi sami. Najbolje prognoze se daju kada astrolog zna koliko je ta osoba u svojoj proslosti crpela tu energiju i koristila je u svoju korist. Tako da je precizan odgovor na tvoja pitanja moguc uz veliku analizu...

U karti se vidi jaka zelja da se uspe, da se postane neko i nesto... jedna doza brige ali i doza maste koja realnost zeli da pretvori u nesto realno i dobije nedodirljiv polozaj. Zbog svih ovih osobina u svojoj karijeri smenjivace ti se dve situacije, period kada si melanholicna i zelis vise, bolje, mocnije sa teznjom ka necem visem od onog postojeceg ili period kada ces upravo misliti da si neko i nesto da si dostigla vrhunac i osetiti u jednom trenutku da ipak polozaj nije jak sa mislima da si sama sebe obmanula.

Karma mora da se odradi na fazonu da sto vise realno, konstruktivno i racionalno izgradis svoj status.

Mozda posao u inostranstvu, sa strancima ili za strane firme. Inace vredna si, radna, imas potencijal... takmicarski duh, istrajan rad cak i neke tvrde karakterne crte koje ce vremenom sve biti izrazenije... u svakom slucaju zasto da ne arhitektura? Nisi nista navela od drugih zanimanja da bih ti rekao, ali sta god zavrsila i radila javljace ti se osecaj da je moglo nesto drugo i nesto bolje. Malo maste i kreativnog u ono sto radis mozda ce ublaziti takve situacije Smile

Pa,u pravu si kada kazes da sam vredna...Prilicno sam radna i volim da radim bilo sta sto me cini srecnom!i vidim i ja po karti da je moguc mozda neki posao u inostrastnstvu...I tacno je da umem biti melanholicna i vrlo cesto nezadovojlna sadasdnjim stanjem i verujem da ce me to uvek pratiti,da nikad ne budem zadovoljna trenutnim stanjem...U principu verujem da mi prijali poslovi koji se ticu neke estetike,mozda neki poslovi koji nemaju neko striktno radno vreme (mada,koji bi to poslovi bili??? Smile)...hvala na odgovoru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Pa ima dosta takvih zanimanja samo sto zarada bi bila promenjiva. Da li si spremna na to?

Mnoge stvari vezane za umetnost, slobodu, kreaciju...  su ti uglavnom takva zanimanja...
Ako zavrsis arhitekturu mozda bi mogla da pravis neke projekte ili nacrte koji bi mogli biti vezani za estetiku, rad sa nekom vrstom dizajna ili sa nekim programom gde moze da dodje kreativnost do izrazaja...  jos ako to bude povezano sa strancima ili u inostranstvu pun pogodak 
Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
ajd ko ce da cita moju
08/07/1987 11 45 uvece Beograd
Hvala! Ljubavni horoskop ako moze!

Postovani, na Vase pitanje, da li postoji mogucnost obnove veze sa devojkom koja je rodjena 08.07.1990, a na osnovu i Vaseg datuma rodjena, mogu Vam reci da su Vam povoljni aspekti za pomirenje sa njom u toku avgusta meseca i da ako se u toku avgusta ne pomirite tesko da ce posle doci do pomirenja. Mogucnost nove emotivne veze u toku ove godine necete imati. Povoljni aspekti za pocetak neke nove emotiven veze krecu Vam tek od druge polovine marta meseca sledece godine 2009 -te.

astrolog Jasminka Jandric na broju 0900 150 316 opcija 71.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Interesuje me kakvi su moji ekonomski izgledi u budućnosti. Hvala unapred na trudu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

vecanatalnakarta.gif
(25.5 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ovako,imam prijemni 01.07 u 10h(do otprilike12h),video sam da su tog dana neharmonichni Merkur i Uran...nekako zakljuchujem ispitima,uchenjem vlada merkur,dok neharmonichni uran uglavnom daje iznenadne promene,preokrete,nepredvidive situacije...obracena nam je paznja da na ispitu moze biti i "kontra pitanja" odnosno da je dato pitanje u vidu odgovora koje smo zapisivali na pripremnom,ispada da u glavi imam samo dobro nauchene odgovore,a "pitanje' ne bih umeo dobro da srochim Smile
kakve veze ima to shto imam konjukciju merkura i urana u natalu?
ja sam rodjen 05,12,1989 u 12:45 ako vas ne mrzi da pogledate situaciju bio bih vam jako zahvalan...potrebno mi je jako puno poena da bih upisao zeljeni faks,upozorite me na sve Smile

Pokusacu da Vam odgovorim sto konkretnije , to sto 01.07 postoji kvadrat izmedju Urana I Merkura nije nesto sto bi Vas generalno trebalo da zabrinjava u smislu kontra pitanja.Ono na sta bi vi trebalo da obratite paznju je vasa sopstvena brzopletost(Merkur konj.Uran), deskoncentrisanost I slicno to je ono sto moze da napravi pravi problem vama u vasem skolovanju a za konkretnu situaciju za 01.07 mislim da cete ispit poloziti jer su vama vasi tranziti za taj dan dobri ali morate povesti racuna o ovome o cemu sam vam pisala.Inace sam dan kao dan za vas je dobar, Merkur je u sedistu u 3.polju(napravite dobar koncept I drzite se istog), razmislite pre odgovora I necete imati problemaSto se tice toga da pitanje ne bi umeli dobro da srocite ne bih rekla da ce to biti nego da ce biti trik pitanja(dakle vise kao provera paznju u pitanju ) Inace drzite se jednostavnih resenja, jednostavnih , jasnih odgovora, mada jos jednom aspekti su vam odlicni a I sama vasa karta je veoma interesantna., imate par bas markatnih aspekata .
Smile  Smile  Smile
pogodila si za brzopletost,tu sam pogreshio jedno pitanje(da je bilo josh jedno uchio bih do septembra  Smile )chak sam prvi predao rad(shta cesh...merkur)ispit sam polozio,i to zamalo,jer je konkurencija jaka bila.
Odlichno pogadjanje,samo napred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Interesuje me kakvi su moji ekonomski izgledi u budućnosti. Hvala unapred na trudu.

Mislim da ste i pored velike volje i truda sami sebe takoreci uvalili u nevolje, pa vam ova godina bas i nije sjajna sto vas samo stavlja u pozicijui lose komunikacije sa okolinom i porodicom. Mnogo bolji period vas ocekuje krajem ove godine. Konkretno decembar do kada cete vec neke stvari postaviti na svoje mesto. Sto se posla tice cuvajte se ogovaranja i vise ne ulazite u nikakve kredite jer mozete sebi napraviti jos vece neprijatnosti.

astrolog Dragana Jovkovic

kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 77)
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
rođena sam 6-12-1973 u 21i20 u Kruševcu moja karta je na ideksu a konkretno me interesuje posao koji da odaberem i čime da se bavim hvala u napred

IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 560
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Pozdrav...

Ovako, moje pitanje je sledeće: kada naizad mogu očekivati da ću upoznati osobu sa kojom ću osnovati porodicu. Naime do prije mjesec dva sam bio u vezi koja je trajala od oktobra 2005 godine i obadvoje smo mislili da je to to, čak smo i pričali o budućem zajedničkom životu ali zadnjih pola godine stvari su krenule nizbrdo, mislim da smo obadvoje doprinijeli tome. Sad trenutno ne vidim ništa na vidiku...

Unaprijed hvala...

moja natalna: http://img89.imageshack.us/img89/4573/natalnadk5.gif
IP sačuvana
social share
Moja država se zove Republika Srpska !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.