Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Proglašeno vanredno stanje na Zemlji: Naučnici traže akciju za očuvanje planete  (Pročitano 22728 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Jos jedna jesen prakticno bez postene kise. Isto kao i prosle. Bare na kojima pecam stujku su za po pola metra do metra nize sa vodostajem u odnosu na neki njihov uobicajeni vodostaj. Bara koja jedno od poslednjih stanista autohtone riblje vrste linjaka u selu Strmovu po mojoj proceni nece opstati duze od naredne 3-4 godine. Inace prognoze za Balkan su jako lose, naravno narod i politiku boluju od teske qrcobolje za cinjenicu da cemo imati sve manje onoga bez cega ne postoji zivot, a to je voda. Za nekih 20es godina cemo biti npr kao Makedonija danas, znaci spaljena zemlja. Dobro ipak ispade sto je zbog necijeg licnog tripa pocelo forsiranje vinogradarstva, jer loza bolje podnosi nestasice vode. 
Zabrinjavajuce je opet sto je islam religija tih susnih predela, a navalile ove izbeglice ... slucajnost, sta li Smile
Klima se definitivno menja i na zalost nisu mi potrebni nikakvi naucnici da to znam. Imam prosto suvise godina i pamtim leta od pre 30 godina i ova danas. Npre sredino 90ih je normal letnja temperatura bila 31-32 u najtoplijem delu dana, 33 se racunalo u vrlo topao dan, a 34 u ekstremno topa. Opet kad sam bio klinac, normalna pojava su bila sporadicna kisovita leta. Znaci prodje leto prakticno bez postenog suncanog dana. Imacemo nestasice vode, a ovi pajseri prave minihidroelektrane znaci kad das kapital pajserima, nema tu pomoci.
Solarne panele treba rokati gde god je moguce, kake qrac MHE.
Onda vestacka jezera na svakoj pogodnoj lokaciji da bi se ulovila svaka kap kise koja padne na Srbiju. Valja ce nam to vise od svog gasa i nafte, jer rodjaci ... bez svega se moze, al bez vode nema nicega ... sve se pretvara u prasinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
enormno visoke temperature...

inace ne znam dal sam to pominjao...

nadjeni ostaci suma na arktiku...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 361
Likvidirali su par istrazivaca a ostali su debili. Yo je tvoja teorija

Kalifornijska televizijska ekipa, koja se vodi kao nestala od 2002. godine, ostavila je iza sebe snimak i priču o drevnim ruševinama pronađenim ispod leda na Antarktiku. Pored ove ekipe, misiju je sprovela i Mornarica SAD. Tako navodi arheolog i avanturista Džonatan Grej iz World Education Research Ltd u najnovijim vestima o arheologiji.

Portparol kompanije je rekao da je svojevremeno „Vlada SAD rekla da će sprečiti emitovanje snimka koji su pronašli članovi Mornarice na Antarktiku, a koji otkriva masovno arheološko nalazište 3.200 metara ispod površine leda“.

„Ekipa Atlantis TV koja je napravila snimak se još uvek vodi kao nestala“, navodi Grej.

Advokati ekipe su svojevremeno rekli da je kompaniji najvažnija bezbednost ekipe, ali da će se usprotiviti bilo kakvim pokušajima da se cenzuriše materijal koji očigledno interesuje javnost.

Ledeni kontinent Antarktik ne pripada nijednoj naciji, istakli su oni. „SAD ne poseduje jurisdikciju tamo“.

„Snimak je u vlasništvu Atlantis TV“, rekao je portparol kompanije. „Mi smo ga snimili, što znači da je naš, a kada nam se snimak vrati, nameravamo da ga emitujemo. Kraj priče“.

„Dva člana Mornarice koja su pogledala snimak su opisala njegov sadržaj istraživačima Nacionalne naučne fondacije (NSF) kada su se vratili u stanicu Amundsen-Skot na južnom polu“, navodi Grej.

Oni su rekli da su prikazane spektakularne ruševine i druge stvari u koje nisu smeli da zalaze, naveo je istraživač NSF.

Zvaničnici Mornaričkih snaga SAD za ispomoć na Antarktiku su negirali priču i bilo kakav snimak koji je snimila nestala Atlantis TV ekipa.

Izvori iz Mornarice su rekli da su našli snimak u napuštenoj rupi za snabdevanje 160 kilometara zapadno od stanice Vostok.

Mnogi smatraju da se na snimku nalazi izgubljeni grad na Antarktiku.

Tim istraživača je tvrdio da je otkrio tri drevne piramide na ledom prekrivenom kontinentu. Tačni detalji su nepotpuni, ali tim je objavio tri intrigantne fotografije svog otkrića.

Međunarodni tim se sastojao od istraživača iz SAD i nekoliko evropskih država. Dve od tri ogromne piramidalne strukture su pronađene oko 15 kilometara u unutrašnjosti, dok se treća nalazi nedaleko od obale, jasno vidljiva iz okeana.

Tim je planirao ekspediciju do jedne od piramida, kako bi se utvrdilo da li su u pitanju prirodne ili veštačke građevine. Poslednji zapisi od strane tima su zabeleženi 29. avgusta 2012. godine.

Istraživač i arheolog Džonatan Grej navodi da se artefakti koji predstavljaju naprednu drevnu tehnologiju obično suzbijaju zato što se ne slažu sa trenutnim akademskim verovanjima, pri čemu se dokazi uništavaju ili sakrivaju.

On navodi da su države poput Perua, Amerike, Izraela, Novog Zelanda, Francuske i Australije sakrile brojne dokaze.

http://srpskidnevnik.com/pogledi/strogo-cuvana-tajna-pronadjena-civilizacija-duboko-ispod-leda-antarktika-video/

Citat
Iako je za knjigu koja iznosi teoriju da je Atlantida današnji Antarktik predgovor napisao Albert Ajnštajn, ona je gurnuta na rub legendi samo zbog toga što je išla ispred svog vremena, pre nego što je nauka objasnila rad tektonskih ploča. Čarls Hapgud u knjizi „Pomeranje Zemljine kore" iz 1958. tvrdi da je pre 12.000 godina Zemljina kora izmestila kontinent Atlantidu na sever. To naglo izmeštanje osudilo je tadašnju civilizaciju na propast, a njihov grad je ostao zarobljen ispod slojeva leda. http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/2523/nauka/3103933/.html
« Poslednja izmena: 17. Jan 2020, 14:04:32 od crnobradi25 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Gledao sam film

Alien vs Predator
« Poslednja izmena: 17. Jan 2020, 14:06:47 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 361
https://www.blic.rs/vesti/svet/ledena-pustos-krije-jezive-tajne-ispod-leda-na-antarktiku-lezi-mnogo-tela-a/1twmn0m

Pali sa ivice ravne zemlje, sigurno. Kakva zavera, kakav spektakl Smile

Gledao sam film
Alien vs Predator
Ima i stripova odlicnih... Marti Misterija, Zagor...
« Poslednja izmena: 18. Jan 2020, 18:36:36 od crnobradi25 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Kod nas jos uvek nema snega...

Za to vreme pao ogroman sneg u indiji...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 361
U centru Bermudskog trougla pronađene su dve džinovske podvodne piramide koje su napravljene od stakla, ali je američka vojska zaustavila dalja istraživanja. Na dubini od 2.000 metara nalaze se ove čudne građevine koje su identifikovane uz pomoć sonara pod vođstvom okeanografa doktora Mejera Ferlaga. Slučaj su preuzele vojne strukture a svi podaci su blokirani, tako da su dalja ispitivanja ostala pod velom stroge vojne tajne.
https://www.telegraf.rs/zanimljivosti/1316095-ko-je-zabranio-istrazivanje-na-dnu-bermudskog-trougla-pronadjene-misteriozne-piramide-a-jos-uvek-se-ne-zna-nista-o-njima-video
http://osnovneskole.edukacija.rs/zanimljivosti/na-dnu-bermudskog-trougla-pronadene-kristalne-piramide
Sada, istraživači su uočili da se na dnu oko Bermudskog trougla nalazi kristalna piramida. Prema njima, ova građevina je mnogo veća od Velike piramide u Gizi i u potpunosti je providna.
Naravno, usled nepristupačnosti tla, dalja istraživanja će biti teška, pa se ne zna na koliko ćemo godina ili pak decenija čekati dok ne dobijemo dogovor na pitanje otkud baš tu piramida, kako je nastala i ko ju je sagradio.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2020, 11:12:02 od crnobradi25 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ima i film o bermudskom trouglu na tamnoj strani meseca
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 361
Eksperimentalna realnost svetskih laboratorija i istraživačkih institucija najvišeg naučnog nivoa ali i sve brojnija istraživanja niza nekonvencionalnih istraživača ukazuju nam da su naša znanja, koliko god visoka, zapravo minorna u odnosu na znanja prethodnih civilizacija. Ono što je najzanimljivije je činjenica da su sve te civilizacije, uprkos velikim znanjima kojima su ovladali i, po svemu sudeći, visokim tehničkim mogućnostima – ipak završile u samodestrukciji. Zašto? Gde su pogrešili i da li možda i mi idemo sličnim putem? Postoji li rešenje? https://www.val-znanje.com/index.php/tekstovi/znanost/2863-torzioni-valovi-prenosioci-ljudskih-misli-i-osjecaja
« Poslednja izmena: 19. Jan 2020, 12:17:01 od crnobradi25 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
mozda je to zbog klime...

ali iz religijskog ugla...

ima bar 50 razloga sto su nestali...bez obzira na tehnologiju znanja i ostale gluposti...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.