Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profili na Facebooku otkrivaju narcisoidnost korisnika  (Pročitano 30579 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ja imam sliku lamborghini murcielago   u profilu  Smile Smile kako to karakterisu  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ne znam.... mislim da to sa fotografijama nema veze... Cenim da 'namontirane' fotke stavljaju mahom (čast izuzecima) ljudi sa kompleksima... tačnije... oni koji su željni da čuju komentar tipa 'kako super izgledaš... vid te noge... kakva riba... kakav frajer itd... '  Mada.. i to ne mora da znači.... Imam druga koji je na svom profilu dok je bio oženjen imao tridesetak 'prijatelja' od toga ženskog pola, ja i možda još dve tri... sad, kako se razveo ostalo je tih dvadeset sedam-osam muškaraca a ženama, devojkama i devojčicama je cifru povećao na 200... ako ne i više... Dakle... svako je tamo sa nekom namerom.... Recimo, moja kuma, usavršava jezik komunicirajući sa strancima... Meni lično je bio cilj da malo promovišem svoje knjige, međutim, nisam to radila, ima i vremena i mesta za to... od oko 25 prijatelja koje tamo imam, desetak je sa foruma, ostale znam lično... A sličice.... pa postavim po neku s vremena na vreme, što da ne.... Inače, na fejs odem isključivo da podelim po neko piće 'prijateljima' : )) , da igram igrice, ili u slučaju da mi zatreba jedan prijatelj sa kojim nemam nikakav drugi vid komunikacije.....  Može biti koristan, može biti zabavan, a može se i bez njega....
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam na facebook stavio svoje "najruznije" slike i opet me ribe non stop zatrpavaju pozivima. Ne mogu da se otresem. Sada se kajem sto sam pravio uopstes moj profil. To nikako nije bilo cool  Smile Prosto mi je nekad neprijatno da ih odbijem ili posadim svog sestrica (ima muchenik 5 god) na stolicu da komunicira sa njima, da ispadnem mentol. Ne vredi ljudi moji ... ne znam sta da radim, lepo nisam pametan.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Citat
nisam pametan.
znamo!
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tvrdoglavi Kernel

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
UNIX
Browser
Opera 9.51
Moj pas je narcis.  Smile
IP sačuvana
social share
Il' si hardkor il' si smor...
no woman no grind
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 

МИ6 регрутује агенте преко „Фејсбука"

28. септембар 2008. | 17:06

ЛОНДОН - Британске обавештајне службе почеле су да користе интернет сајт „Фејсбук" у потрази за потенцијалним агентима, саопштило је данас британско министарство иностраних послова.

Британска спољнообавештајна служба МИ6 већ неколико недеља објављује огласе на „Фејсбуку" у оквиру кампање регрутовања нових агената.

"Кампања за регрутовање агената тајне обавештајне службе наставља се у циљу проналажења резервоара талената који представљају данашње британско друштво", објаснио је један портапрол Форин офиса.

Тај портпарол указује да се користи "више канала како би се представиле професионалне могућности у организацији". "Фејсбук је један од последњих примера", навео је тај портпарол.

МИ6 је у априлу 2006. почео са отвореним регрутацијама агената, уз коришћење промотивних кампања на радију или у новинама.

Служба регрутује агенте и преко свог веб сајта на којем кандидати директно могу да испуне формулар.

Izvor: RTV
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Does what happens in the Facebook stay in the Facebook?

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Suicidalni zbog Facebooka?     

Djeca koja odrastaju koristeći socijalne mreže mogu imati opasan pogled na svijet, kaže poznati psihijatar dr. Himanshu Tyagi. Jedna od posljedica je povećan rizik od samoubojstva.

(Facebook je društvena mreža koju je 2004. godine osnovao Mark Zuckerberg, bivši student Harvarda. U svojim počecima, Facebook je bio namijenjen samo studentima sveučilišta na Harvardu koji su tim putem mogli međusobno komunicirati i razmjenjivati informacije. Kasnije, mnoga druga sveučilišta, srednje škole i velike kompanije diljem svijeta priključile su se mreži. Danas ova web stranica ima više od 64 milijuna aktivnih korisnika. Facebook je ujedno najpopularnije mjesto za objavljivanja fotografija, s više od 14 milijuna novih dodanih fotografija dnevno.)
Tyagi je rekao kako stranice poput Facebooka i MySpacea mogu biti vrlo štetne. Na godišnjem sastanku Kraljevskog psihijatrijskog koledža ustvrdio je da ljudi s aktivnim identitetima na internetu manje cijene svoj stvarni život.

Takvo ponašanje povećava rizik od impulzivnih postupaka, pa čak i samoubojstva. Dr. Tyagi kaže kako ljudi rođeni poslije 1990. godine nisu ni poznavali svijet bez interneta. Psihijatri danas možda nisu u potpunosti sposobni pomoći mladim ljudima s problemima vezanim uz internet.

Online svijet je svijet gdje se sve brzo kreće i konstantno mijenja, gdje se iz međuljudskih veza izlazi klikom miša, gdje možete pobrisati svoj profil ako vam se ne sviđa, i zamijeniti neprihvatljivi identitet prihvatljivim dok trepneš okom, nastavlja doktor. "Ljudi navikli na brzi tempo online društva mogli bi obični život smatrati sporim i nepoticajnim."

Dr. Graham Jones, psiholog koji se baci pitanjem utjecaja interneta na ljude se ne slaže u potpunosti. Kaže da pretjerano korištenje socijalnih stranica može voditi u probleme, no istaknuti rizici su preuveličani. "Svaka nova generacija ima drugačije poimanje svijeta", kaže. "Kad je izumljen tiskarski stroj, neki ljudi su sigurno govorili da je to loša stvar." "Po mom iskustvu, ljudi koji su aktivni na stranicama poput Facebooka ili MySpacea su društveno aktivni i u stvarnom životu, pa su socijalni servisi samo proširenje onog što ionako rade", zaključuje on.

Izvor: net.hr
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Nisam bas shvatio kako se ta dva mogu smisleno dovesti u vezu...
Kontam da sve veci broj ljudi voli da se bavi istrazivanjima zabave radi, al onda im ne treba pridavati toliko znacaja Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 489
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta ako ja nisam na facebook-u da li sam ja osoba bez identiteta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.