Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profesorki uslovni zatvor zbog vređanja LGBT populacije  (Pročitano 32167 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
A nicemu ne sluzi......smisla bez
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.89
Citat
Mislim da je upinjanje da se dokaze da je homoseksualnost bolest i izopacenost dobar pokazatelj...

Мислиш на овог холандског професора или Зорана што је поставио вест?

Мене нпр заболе за њихову параду, њихову различитост, угроженост и сл. Али...да живим у Београду и да тог дана не могу нигде мрднути јер је пар будалетина решило да парадира и маше заставама...е...мислим да би то био проблем Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Људима једноставно иде на курац овај њихов ретардирани хомо слет због којег све мора да стане.

Iskreno.. da nisu poceli da drece ovi iz Dveri, te razni prosveceni ... ja ne bih ni primetila da to uopste postoji...

Tolika je moja kurcobolja glede toga...

U ostalom, sto se niko ne uzbudi i krene da trubi kada u BGD protestuju sindikati? Kapiram da to nije materijal za vlazne snove...

Citat
Mislim da je upinjanje da se dokaze da je homoseksualnost bolest i izopacenost dobar pokazatelj...

Мислиш на овог холандског професора или Зорана што је поставио вест?

Мене нпр заболе за њихову параду, њихову различитост, угроженост и сл. Али...да живим у Београду и да тог дана не могу нигде мрднути јер је пар будалетина решило да парадира и маше заставама...е...мислим да би то био проблем Smile

Ako se neko pronadje u mojim postovima... to je njegov problem, a ne moj... Smile

Sto se tice ovog blokiranja BGD, ja sam uvek protiv toga... posebno radnim danom... Ako nesto "gejpederi" rade, to je sto svoje zborove organizuju tokom vikenda, kada se svi posteni Beeeeogradjani pokupe i odu kuci na vikend...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.113
Ovo oko parade... ne moze se ziveti od prikrivenih homoseksualaca...

Mislis "latentnih"? Smislite novi klise : ) Uh, zavere, prikriveni, skrivanje, iza ledja, mani se paranoje u tom smislu.
Evo, ja prezirem pedersko paradiranje, jer homoseksualci ne mogu od njih da zive!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Citat
U ostalom, sto se niko ne uzbudi i krene da trubi kada u BGD protestuju sindikati? Kapiram da to nije materijal za vlazne snove...
Синдикат вс хисптери који би да протегну ноге и сликају се мало за фејсбука. Тежак избор.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
latentan = prikriven...

E, moj ti ... ni maternji ne znas....

Citat
Синдикат вс хисптери који би да протегну ноге и сликају се мало за фејсбука. Тежак избор.

Pa sto se niko ne uzbudjuje zbog sindikata... ali.. ne.. onda vucic je kriv, zuti su krivi... jer sam siljio pimpeka dok su sindikati protestovali protiv zakona o radu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.113
Iskreno.. da nisu poceli da drece ovi iz Dveri, te razni prosveceni ... ja ne bih ni primetila da to uopste postoji...

Tolika je moja kurcobolja glede toga...
Bitno je da su macke sigurne i da imaju svetlu buducnost!

Citat
Kakve veze imaju protesti sindikata sa izivljavanjem grupice zgubidana, koji za to dobijaju pare?

Citat
Ako se neko pronadje u mojim postovima... to je njegov problem, a ne moj... Smile
Tvoji "postovi" su tako prosvetlujuci, ja se pronalazim, a verujem i svako sa dva grama mozga, toliko gluposti prosto mami da se razoblici.

latentan = prikriven...

E, moj ti ... ni maternji ne znas....
Pa da, samo ste do sada furali "latentni", a ne "prikriveni", valjda da zvucite telektualnije!? Maternji znam, no maciji ne zborim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Citat
Pa sto se niko ne uzbudjuje zbog sindikata... ali.. ne.. onda vucic je kriv, zuti su krivi... jer sam siljio pimpeka dok su sindikati protestovali protiv zakona o radu...
Не узбуђује се нико јер смо као народ пасивни, а не помаже ни то што се пажња расипа на небитним стварима као што је ова парада.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Ako neces da se bunis za vazne strane, onda cuti i sedi kod kuce kao svake subote...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Најважнија ствар данас је не добити отказ, а то се постиже неталасањем нажалост.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.