Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profesor Medicinskog fakulteta Snežana Žunić Božinovski - majka monstrum  (Pročitano 36352 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
MRA for life...

Inace, juce je jedan takav ogorceni pobio sedmoro ljudi u LA... ja bih se pripazila...

Imaju to nesto u ocima... sto bi rekla moja baba...

A i patoloski slucajevi biraju druge patoloske slucajeve... to nije nista novo... preporucila bih knjigu "Kako preziveti sopstvenu porodicu", jeste... stara je 20 godina i neke teorije su pomerene... ali princip je isti... patologija prepoznaje patologiju... i svi zajedno unistavaju zivote trecih lica..

Tako da, cestitam... vec ste takav obrazac ponasanja preneli na svoje dete... samo se nadam da jos ima nacina da nadje dobrog psihologa koji ce ga zastiti od vas  Smile

Svako dobro u iscudjavanju...
Nista ja nisam tebe razumeo. Ko je pobio? Kakav je pobio?Koji mi prenosimo koje sta na dete? Ko koga od koga stiti? Ko je reko ja, ja sam reko ja?

Lepo piše gore da nisam upućena u pravni postupak, kao i da ne znam za slične slučajeve, ali to ne znači da nemam pravo da kažem šta mislim, "predefinisano iskustvo"...
Svi vi imate pravo da kazete sta mislite, to je demokratija. Samo sto u drustvima gde vecina (>50%) nije upucena dalje od "sulejmana" demokratija se pretvara u plutokratiju.
Ali dobro, njima i jeste vazno tvoje neupuceno demokratsko misljenje, ono cuva njihovu moc.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za sve, imam jedno pitanje? Odnosi se na sve sa ovim ili slicnim stavom:

I osim očiglednog snimka, ne znam da li iko ovde zna šta se sve još eventualno dešavalo u njihovoj kući.
Ne vidim na koji nacin bi bilo koji nesnimljen dogadjaj mogao da utice na ovo sto smo videli u ovom klipu, pa me eto zanima da mi navedete primer tih jos uvek "ne iskljucenih" desavanja koja su mogla da se dese iza kamere u odnosu muz-zena pa da se drasticno promeni prvi utisak koji smo u "nedostatku informacija van klipa" dobili?

U smislu da mozemo da kazemo da je klip iscupan iz konteksta.

Nadam se da je pitanje jasno? Sta kao muz bio zenu, pa je ona morala da bije dete? Montaza? Namestaljka?
Mozete vi da kazete da je muz mlakonja i papucar, ali kakve to ima veze sa sagledavanjem objektivne krivice ove zene? U fazonu da je bio snazan i da je nadzirao zenu 24h dnevno, sprecio bi izivljavanje i monstrum ne bi bio kriv?
Kazete otac psihopata? Navedite primer njegovog psihopatskog ponasanja kojim bi on mogao da utice na ponasanje njegove zene tako da mozemo da razumemo zenu i kazemo "dosta toga se ne vidi na ovom klipu"? (Za histericnu osobu su svi oko nje psihopate, tako da obrni okreni on zaista jeste neka vrsta psihopate).

Eto, voleo bih to objasnjenje od svih koji se ne slazu sa mnom, ne obavezno doticna citirana jer slicno misljenne delite svi koji uzrok za batine traze van klipa.
U kontekstu "iz klipa se ne vidi prava istina" - pa me eto zanima sta vi pretpostavljate da moze biti siri kontekst ovog "iscupanog" dela sa jutuba?
« Poslednja izmena: 26. Maj 2014, 04:04:17 od Dante_Zvezda »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Zasto se klip pojavio u vreme ispita? Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Nokia 6630, valjda
ja ne pravdam. ja tražim uzrok.

Histerija kod zena je obichno posledica nedojebanosti...
Chak su u srednjem veku prodavali... uredjaje... koji su lechili histeriju kod zena...
« Poslednja izmena: 26. Maj 2014, 09:21:02 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Nokia krntija
Zasto se klip pojavio u vreme ispita? Smile

Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
 Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Mozete vi da se bekeljite koliko hocete, ali video se pojavio neposredno posle januarskog roka... a zaziveo taman pre junskog... i sve to, naprasno posle 5-6 godina posle dogadjaja...na nalogu koji ima samo jedan upload...

Ne verujem da je njenuz ovo pustio, ali sigurno jeste obezbedio materijal...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Realno, lekarska profesija ima vecu dozu snobizma u odnosu na druge i to i ne treba da čudi jer ga od samog starta brucošima infiltriraju profani sa medicinskog da to liči na mantru: Vi ste studenti medicinskog fakulteta, vi niste bilo koji studenti, vi ste ponos i nada ove zemlje, imaćete znanje, imaćete moć,vi ste mali bogovi..urezuje se to  malo po malo ali sigurno budućim lekarima u mozgove  a covek i po prirodi voli da je važan i poseban...
Ovde je otac je nemoćan, gospođa  je uzivala pre nego sto se kobni snimak pojavio, zaista veliki ugled, niko ne može da veruje šta iza zatvorenih vrata radi ta tiha, fina ženica koja ima prilično korektnu saradnju sa studentima, a onda je servirala neke srceparajuće priče gospodi iz centra za soc. rad i kad se uzme u obzir da su pojedini lako potkupljivi eto pravde na pogrešnoj strani. Ne bih rekla da je ovo histerija jer je agresija kod histeričnih okrenuta ka unutra više nego ka spoljnoj sredini, više je agresija pomerena sa stvarnog izvora koji je izazvao frustraciju na drugi objekat u ovom slučaju nedužno jadno dete, koje teško da će izbeći posledice traume koje će oblikovati njegovu ličnost sa tendencijama za slično agresivno ponašanje u budućnosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.114

Chak su u srednjem veku prodavali... uredjaje... koji su lechili histeriju kod zena...

rekoh ja muž je kriv.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Nokia 6630, valjda

rekoh ja muž je kriv.

lepo kaze ona narodna, fina batina mir u kuci...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.114
ko onaj mali u onom partizanskom filmu kad ga pita doktor
šta si jeo danas ?
sarmu.
juče ?
sarmu.
preključe ?
sarmu.

majka se ubaci i dodade da već dva meseca jede samo sarmu.
i tako ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.