Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodavac lubenica preminuo tokom rasprave sa komunalcima  (Pročitano 16226 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung SGH-E590
Pa ni ja ne kazem da je napala komunalce, ali ih jeste ometala u vrsenju duznosti. Ona u tom trenutku nije smela da dira tu ciradu i to je to. A to sto je ovaj kukao i zvao hitnu je njegova sramota, al to ne opravdava to sto je ona uopste dirala ciradu u tom trenutku...

I sta si sad postigao sa tim "a kada kriminalni ološ divlja po gradu na svkakve načine, onda tih komunalaca i tih priča o redu, zakonu i poštenju nigde nema."?
Od kad to sto neko drugi krsi zakon znaci da svi smeju da ga krse?
Hocemo uredjeno drustvo, ali ja cu da se ponasam kako treba samo ako se svi ostali ponasaju isto tako. Smile

A ti ne znas zasto?

Evo da ti kazem po starinski: riba od glave smrdi.
Ili: vika na vuka a iza vuka I lisica sita.
Ili ako hoces: izvadi prvo brvno iz oka tvoga pa onda trazi trun u mom oku

Aha znaci ako se danas skupimo i povesamo sve "glave" na trgovima vec sutra ce biti raj u Srbiji i svi ce biti srecni i posteni i niko nece ni zvaku da pljune na ulici? Oce to. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Sve i da je omela službeno lice,zna se kako službeno lice to saopđtava i kako privodi,ovd ećelavko sav srećan skakuće oko nje i kaže joj "E sad ideš u stanicu" dakle kao derište koje skakuće i ruga se.Onda sam čin privođenja je bespotrebno nasilan i tu se vdii kakvi psihići i kopleksaši rade u KP.Dakle ono više liči na otmicu nego an privođenje,njih dvoje obaraju ženu kao da je svetsko u rvanju.

A i zanimljivo akko ispadne da je ovog leta prodaja lubenica najveći komunalni problem Beogarada  Smile

« Poslednja izmena: 13. Jul 2016, 12:40:52 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
I sta si sad postigao sa tim "a kada kriminalni ološ divlja po gradu na svkakve načine, onda tih komunalaca i tih priča o redu, zakonu i poštenju nigde nema."?
Od kad to sto neko drugi krsi zakon znaci da svi smeju da ga krse?
Hocemo uredjeno drustvo, ali ja cu da se ponasam kako treba samo ako se svi ostali ponasaju isto tako. Smile

Ne pravi se lud, znaš vrlo dobro o čemu pričam.  Smile O tome da se svakog dana hapsi desetine sitnih prekršioca, a za to vreme divlja desetine velikih krkodila koje niko ne dira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Znas roki da nisam to rekao nego da ne mozes traziti od ucenika da ne prepisuje na kontrolnom ako ministar policije ima  plagiran doktorski rad
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung SGH-E590
Apsolutno mozes traziti. To sto je ministar plagijator ne znaci da svi treba da budu.

Time samo potvrdjujete "ako moze ovaj mogu i ja".

Vidis da je samo jedan covek plagijator to bi bio veliki skandal. Nazalost u Srbiji sad prakticno svi imaju neke plagijatske radove i onda sta?

Hoces da plagijator uzme diplomu plagijatoru, a i ti si plagijator zato sto su prvo dvoje isto plagijatori? mindfuck Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Prakticno svi?
Ajde ne budi bot
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung SGH-E590
Mogu da se kladim da u tvom radu(valjda si diplomirao nesto) mogu da se nadju plagijatski tragovi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Jedno loše delo ne opravdava drugo. Tako da ja se ograđujem od toga, i slažem se da zakon treba da važi za sve, podjednako i svuda.

Al ne mogu da ne primetim da se sitni prekršioci svakog dana procesuiraju, a veliki krokodili nastavljaju da teraju svoje i divljaju čak i kad 5. put zaredom dospu u novine i kad ceo grad zna šta rade. Ileglani graditelji su najbolji primer toga. Pun grad bahatih divljaka, cela Srbija izgleda ko jedna velika cigamala... i nikom ništa. I nemoj da mi sad neko kaže kako je to jedan loš primer od 100 uspešnih, jer kao što sam ranije pisao, znam par ljudi koji su morali toj KP da čitaju njihove nadležnosti i dužnosti sa njihovog sopstvenog sajta da bi ovi došli da vide ilegalnu gradnju u toku. I naravno, na tome bi se sve i završilo.

Mogu da se kladim da u tvom radu(valjda si diplomirao nesto) mogu da se nadju plagijatski tragovi...

Al on se ne kurči time. Ne stavlja sebi dr mr pr pm qrc itd ispred imena i busa se po novinama kako je vajni doktor nauka i jako mudo.

Ja sam se grozio takvih proseravanja još kad su Šešelj i njegovi počeli da furaju ono prof.dr. Vojislav Šešelj. Boli me bre tuki što je on doktor i što je profesor, kad je jedan smrad političarski koji zamajava narod i živi u nekom svom svetu fantaziranja o Velikoj Srbiji i Rusiji. Samo što naravno postoji velika razika između njegovog doktorata i doktorata jednog Tome ili Malog. Al opet, zabole me što je neko dr mr. Radije bih dao državu u ruke čoveku koji ima samo diplomu osnovnih studija al zna znanje nego svim ovim proseravačima i folirantima. I svako od njih ko se razbacuje tim dr mr glupostima neka bude spreman da ih dokaže i odbrani bilo kada i bilo gde.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2016, 14:05:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
A pored toga imam tendenciju da citate stavljam pod navode
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung SGH-E590
Citat
a veliki krokodili nastavljaju da teraju svoje i divljaju čak i kad 5. put zaredom dospu u novine i kad ceo grad zna šta rade.
I apsolutno se slazem da za to treba da se bori. Ali to treba da se radi malo drugacije.
Neka oni jos deset puta dospu u novine, svaki put treba da se bunimo. Neka to bude u centru te pobune, da se gaze zato sto ne reaguju u tom slucaju.
A ne ovako sto je centar price to sto su uradili ono sto su trebali da urade, umesto neke "vaznije" stvari koju su trebali da urade. Smile

Kad vec postoje treba ih pustiti da rade ono sto valja, a gaziti ih samo za ono sto ne valja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.