DOS-manlija su dale dupe za valst. Soros, CIA, SAdEU i NVO su im davale pare samoda sruse socijaliste. Socijalisti su sami bili zreli da padnu kao kruske ali nije moglo bezbolno-moralo je to biti "demokratski". sada treba opravdati svaki cent koji su dobili pa i kamata treba da se plati. Ne znam koliko Srba ce jos biti izruceno samo da bi se zadovoljili apetiti mentora. A mentori nisu nikad bili demokrate osim mozda u pricama za svoje birace. U svim ostalim zemljama oni brane interese koji ugrozavaju SAD, EU.
Soros covek faca, moze se nesto od njega i nauciti o berzanskom poslovanju danas kad pola vas ima pare na belexu. Molim vas da se manete SPS propagande (Soros, NVO i slicnno) - postaje dosadno.
Koliko jos Srba - jos cetiri, i nadam se sto pre, ja nisam klao po Bosni i necu da se moj narod sa tim identifikuje nego da to osudi.
Nemoj da mislis da si svo znanje ovog sveta posisao. *ebe mi se za Sorosa i ostale NVO govnare. Pametan je Putin kada je zabranio djubradima rad u Rusiji, idite pa se *ebite tamo negde samo ne u Rusiji- a mi treba da kazemo *ebite se samo ne u Srbiji i preko Srba. Nije ovo decko SPS propaganda. Ti si ocigledno toliko mlad da i ne znas za Sosrosa "svetskog borca za ljudska i manjinska prava" u zemljama u razvoju. Pa on placa da se blati jedna drzava - kod nas -Srbija. Njemu je u interesu izazivanje kriza u vecini zemalja da bi on mogao da vrslja kako hoce i da onda na bedi tih ljudi u tim zemljama mlati lovu ulozenu na razbijanje doticne zemlje. Uostalom vise volim Srbiju nego sto mozes i da zamislis i zato sam protivnik izrucivanju Srba hagu/Nedo8ebana Karla treba da shvati da ne moze samo da nas ucenjuje. Da nasi politicari imaju imalo nacionalnog ponosa ne bi se ovako ponasali. Ali napominjem - moraju da opravdaju svaki cent ulozen u njihovo dolzenje na vlast i rusenje SPS-a. osvetice se DOS-manlijama i ovo sto sve sada rade. U Srbiji ima dovoljno pametnih ljudi koji nisu za bezrezervnu prodaju Srba hagu i vecitim ucenama .
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Jesi ih ti video da su cinili zlocine? Jel ti to Karla rekla pa je to istina?
Ovakvi su nas unistili!
Kakva krivica, branili Srbe! Da nisu branili, ti bi sada bio siptarski ili ustaski rob, ziveo bi kao ciganin ispod Gazele, i skupljao djubre za hranu u Ustasiji ili Velikoj Albaniji.(sve to, naravno, ako vec ne bi mirisao ljubicice)
Da nije bilo nacionalizma na sve strane, ne bi bilo ni rata. Svi bi bili u EU, a o Kosovu se ne bi ni pricalo jer granica bi bila manje bitna, a EU ne bi dozvolila takvu frku u svom delu. Meni se nekako vise svidja ta opcija.
Kad je vec doslo do rata - ti sto su branili Srbe mogli su to da urade i casno bez zlocina. To sto je Mladicu kvrcnulo u Srebrenici (nebitno koji razlog mu je bio u to vreme bitan) ga je od potencijalnog zasluznog vojnika odmah prebacilo u najgoreg zlocinca - u tom trenutku sve sto je dobro uradio ide u vodu.
A ti ako mislis da smo dobro prosli 90ih - sjajno, uzivaj u tom uverenju, nemam sta da dodam.
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.
Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je. (Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Znas sta, ako vi nastavite tako kako ste poceli ubrzo ce svi koji vole srbiju da mirisu ljubicice. A sto se tice zivota, vec sad zivimo gore nego oni cigani u kartonskim kutijama ispod mostova, ne znam kud ces gore?
DOS-manlija su dale dupe za valst. Soros, CIA, SAdEU i NVO su im davale pare samoda sruse socijaliste. Socijalisti su sami bili zreli da padnu kao kruske ali nije moglo bezbolno-moralo je to biti "demokratski". sada treba opravdati svaki cent koji su dobili pa i kamata treba da se plati. Ne znam koliko Srba ce jos biti izruceno samo da bi se zadovoljili apetiti mentora. A mentori nisu nikad bili demokrate osim mozda u pricama za svoje birace. U svim ostalim zemljama oni brane interese koji ugrozavaju SAD, EU.
Soros covek faca, moze se nesto od njega i nauciti o berzanskom poslovanju danas kad pola vas ima pare na belexu. Molim vas da se manete SPS propagande (Soros, NVO i slicnno) - postaje dosadno.
Koliko jos Srba - jos cetiri, i nadam se sto pre, ja nisam klao po Bosni i necu da se moj narod sa tim identifikuje nego da to osudi.
Nemoj da mislis da si svo znanje ovog sveta posisao. *ebe mi se za Sorosa i ostale NVO govnare. Pametan je Putin kada je zabranio djubradima rad u Rusiji, idite pa se *ebite tamo negde samo ne u Rusiji- a mi treba da kazemo *ebite se samo ne u Srbiji i preko Srba. Nije ovo decko SPS propaganda. Ti si ocigledno toliko mlad da i ne znas za Sosrosa "svetskog borca za ljudska i manjinska prava" u zemljama u razvoju. Pa on placa da se blati jedna drzava - kod nas -Srbija. Njemu je u interesu izazivanje kriza u vecini zemalja da bi on mogao da vrslja kako hoce i da onda na bedi tih ljudi u tim zemljama mlati lovu ulozenu na razbijanje doticne zemlje. Uostalom vise volim Srbiju nego sto mozes i da zamislis i zato sam protivnik izrucivanju Srba hagu/Nedo8ebana Karla treba da shvati da ne moze samo da nas ucenjuje. Da nasi politicari imaju imalo nacionalnog ponosa ne bi se ovako ponasali. Ali napominjem - moraju da opravdaju svaki cent ulozen u njihovo dolzenje na vlast i rusenje SPS-a. osvetice se DOS-manlijama i ovo sto sve sada rade. U Srbiji ima dovoljno pametnih ljudi koji nisu za bezrezervnu prodaju Srba hagu i vecitim ucenama .
Verovatno sam i stariji od tebe i znam mnogo o Sorosu, i svaka mu cast na borbi protiv komunjara. Ziveo Open Society Fund.
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.
Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je. (Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
To sto je Mladicu kvrcnulo u Srebrenici (nebitno koji razlog mu je bio u to vreme bitan) ga je od potencijalnog zasluznog vojnika odmah prebacilo u najgoreg zlocinca - u tom trenutku sve sto je dobro uradio ide u vodu.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Gambino, ne potezi te teme. Licno sam gledao kako cigani na Kosovu otkopavaju grobnice i utovaruju tela u hladnjace. nemoj molim t i da ti pricam koliko je tela spaovano samo sa jedne lokacije, pozvace me u hag da svedocim...
Цигански гробари, јел су се то ујединили навијачи. Поздрав за Цигане.
Citat
Gambino, ne potezi te teme. Licno sam gledao kako cigani na Kosovu otkopavaju grobnice i utovaruju tela u hladnjace. nemoj molim t i da ti pricam koliko je tela spaovano samo sa jedne lokacije, pozvace me u hag da svedocim...
Цигански гробари, јел су се то ујединили навијачи. Поздрав за Цигане.
[/quote
Tipican primer srs(ranja). Gde su sad argumenti? gde je sad ubedjenost. I gde si ti bio kad se to desavalo. I gde su bili tvoji Nikolici Vucici i ostali? U svojim bunkerima otimajuci jos sto se moze...
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 20:57:25 od zexy-b »
Znas sta, ako vi nastavite tako kako ste poceli ubrzo ce svi koji vole srbiju da mirisu ljubicice. A sto se tice zivota, vec sad zivimo gore nego oni cigani u kartonskim kutijama ispod mostova, ne znam kud ces gore?
Kako se to izrazavas cigani zar to nije rec verske i rasne netrpeljivosti i sirenje jezika mrznje prema drugom narodu ne Srpske nacionalnosti, valjda romi sad da im se javno izvinis da te ne prijavim kandicki ili nekom drugom pa da udaras zidove u sheveningenu
Nijedan ciganin mi nije zamerio sto sam ga nazvao tako. A nazvao sam ih mnogo tim imenom. Ako si ti ciganin (rom) ja ti se duboko izvinjavam ako tebe takav naziv vredja