Pre dve nedelje, uhapsili Tolimira, danas Djordjevica! DS izdajnici dosli na vlast i sad izvrsavaju svoje zadatke koji su im dali Ameri! Jos jedna izdaja, prodaju Srpske junake i branioce!
И онда се љуте када им кажемо да су издајнича усташка багра. Очигледно је да су Ђорђевића ухапсили пре неки дан на Церу и онда су се договорили са Миловим усташама да исценирају хапшење у Будви где је он наводно радио као грађевински радник.
Које су то јајаре ...
Али није ми јасно, како је дозволио да га ухвате ови квислинзи и они коју су им помагали. Кад већ није имао безбедно место, зашто није организовао и наоружао људе у густо насељеним местима, а најзгоднији је Београд, ако ништа бар би привукао медијску пажњу. Сигуран сам да би доста људи са или без оружја стало у његову одбрану.
Хвала ТИ што си побио шиптарку гамад и 3 американца шиптарског порекла. Ућићеш у историју као јунак, а нове генерације ће следити твоја дела, јер се само дос ђубрад плаше хашког трибунала.
Ne vidim sto mora da dolazi do poternica, hapsenja i tolike buke. Dodje ti poziv za sud, ako smatras da nisi kriv i ako ti je savest mirna nemas cega da se palsis. jeste da kod moralnog coveka stvara problem sto mu sude slikovic koji su vrsili agresiju na njegovu zemlju, ali odazivanjem pozivu bi samo dokazao nevinost ako ona postoji
DOS-manlija su dale dupe za valst. Soros, CIA, SAdEU i NVO su im davale pare samoda sruse socijaliste. Socijalisti su sami bili zreli da padnu kao kruske ali nije moglo bezbolno-moralo je to biti "demokratski". sada treba opravdati svaki cent koji su dobili pa i kamata treba da se plati. Ne znam koliko Srba ce jos biti izruceno samo da bi se zadovoljili apetiti mentora. A mentori nisu nikad bili demokrate osim mozda u pricama za svoje birace. U svim ostalim zemljama oni brane interese koji ugrozavaju SAD, EU. Koje su interese branili rusenjem Milosevica i SPS-a da bi zastitili svoje nacionalne interese ? Ali to rade u Iraku, Avganistanu, pokusavaju i u Iranu( ali Ahmedinedzad je mnogo tvrdji orah no sto su oni mislili. Nije im dovoljno sto su se zajedno sa Irakom-nekadasnjim saveznikom protiv Irana a sada neprijatelja opekli kada je Ajatolah Homeini bio na celu Irana), u Juznoj Americi-mnoge zemlje, na bliskom istoku. ,... Zao mi je sto anse DOS-manlije ( EU poturice i izdajice) olako prodadose i izdadose Srbe. Zivela Srbija sa sto skorijom propascu "demokratora" i "evropejaca" adolasku na vlast Srpski orijentisanih partija.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
А како ћеш да се обрачунаш са терористима, напашћеш их праћкама и минама из оловке, онако дипломатски како зна Тадић ?
Шта је то он урадио, што би требало да буде злочин ?
Ти и нове генерације ће имати шансу само да се часно боре (као јањичари) у Афганистану и осталим вукојебинама раме уз раме са Америкацима, док ће овде шиптари да роваре. У нато, без обзира што је већина против, ваљда је и то демократија.
DOS-manlija su dale dupe za valst. Soros, CIA, SAdEU i NVO su im davale pare samoda sruse socijaliste. Socijalisti su sami bili zreli da padnu kao kruske ali nije moglo bezbolno-moralo je to biti "demokratski". sada treba opravdati svaki cent koji su dobili pa i kamata treba da se plati. Ne znam koliko Srba ce jos biti izruceno samo da bi se zadovoljili apetiti mentora. A mentori nisu nikad bili demokrate osim mozda u pricama za svoje birace. U svim ostalim zemljama oni brane interese koji ugrozavaju SAD, EU.
Soros covek faca, moze se nesto od njega i nauciti o berzanskom poslovanju danas kad pola vas ima pare na belexu. Molim vas da se manete SPS propagande (Soros, NVO i slicnno) - postaje dosadno.
Koliko jos Srba - jos cetiri, i nadam se sto pre, ja nisam klao po Bosni i necu da se moj narod sa tim identifikuje nego da to osudi.
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.
Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je. (Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Алекс, ти очито немаш појма ништа о Хагу чим навијаш да се Срби тамо испоручују.
Ja bih voleo da je Srbija u stanju da osudi te ljude sama, ali nismo pokazali da smo sposobni da osudimo bilo koga kada je trebalo. Zato je Hag uzeo na sebe to.
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.
Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je. (Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)