Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mladic iz Niksica ubijen jer nije hteo da ubije biznismena?  (Pročitano 1291 puta)
12. Apr 2016, 20:58:32
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
Podgorica: Nemanja umro jer nije hteo da ubije

NIJE izdržalo srce Nemanje Bečanovića (25) iz Nikšića, koji je u ponedeljak umro od povreda teškog ranjavanja u slepoočnicu iz pištolja, 5. aprila u naselju Železara. Još je enigma pod kojim okolnostima je stradao nesrećni mladić. Policija sumnja da se radi o samoubistvu, a porodica o ubistvu. Veliki broj Nikšićana slivao se danas ka gradskoj kapeli kako bi se poklonio senima Nemanje i saučestvovao u bolu njegovih najbližih, koji su grcali u suzama.

- Ode, a da život nije omirisao. Kako li će dalje njegova Marijana sa dvoje dece - čulo se iz mase okupljenog naroda pred kapelom.

Strahovali su njegovi roditelji Ljubomir i Ratka da li će Nemanja preživeti. Otac je pozivao nadležne da im pomognu kako bi sina iz podgoričke bolnice prevezli u neku drugu u inostranstvo, jer se plašio da bi ga neko ovde mogao ubiti. Nažalost, sve nade su pokopane pre dva dana, kada je iz Kliničkog centra stigla tužna vest, da Nemanje nema više.

- Naš sin nije pristao da ubije biznismena Ranka Radulovića - kazala je minule subote majka Ratka. - Dan pre nesrećnog događaja Nemanja je bio uznemiren i rekao da ga pritiskaju da to učini. Dolazio je jedan mladić iz Nikšića sa kojim se Nemanja poznaje i dok sam bila u drugom kraju prostorije čula sam sina kako mu govori da ga ostave na miru i da neće to da uradi. Kad je on otišao kazao mi je da od njega traže da ubije Radulovića i da ga je strah za familiju. Vrlo brzo posle te posete zazvonio mu je telefon i ista osoba se kasnije opet automobilom pojavila pred našom kućom. Izašla sam za Nemanjom i videla kako mu ovaj daje pištolj. Kada je krenuo da ga uzme, udarila sam ga po ruci pa je pištolj ispao na sedište vozila i on je otišao. Kasnije mu je slao poruke na telefon i tražio da se sastanu. Sve ovo sam ispričala policiji, tražila da tu osobu privedu. Ali, ništa od toga.

Nemanjina majka priseća se sinovih reči: "Majko smeštaju mi zatvor, ako ne uradim što traže, ubiće me, ubiće mi brata. Ako mi se išta desi, nemoj dozvoliti da bilo kod od njih bude na saučešću".

- Kad sam ga pitala zašto mu to čine kad ništa nije skrivio, rekao mi je da to država radi, a Radulovića su pustili iz zatvora da bi ga likvidirali - kaže Ratka.

Tokom uviđaja, inspektori su pronašli pištolj, čauru i tragove krvi. Nemanja nije bio kriminalac iako je imao dosije. Pre šest godina bacio je bombu ispred kuće Radulovića u Nikšiću (kasnije su se dve porodice pomirile), "zaveden" je i kao učesnik nekoliko tuča. Pre nekoliko godina dok je radio kao obezbeđenje u jednom lokalu ranjen je u desnu ruku.

PRITISCI

Bečanovići tvrde da je njihov sin dugo "pod prismotrom" nikšićkih policijskih inspektora i više osoba iz sveta kriminala koji su od Nemanje tražili da se uključi u neke njihove poslove. O svemu su, kako kažu, obavestili Upravu policije i Vrhovno državno tužilaštvo.

U upravi policije demantovali su navode da su inspektori vršili pritisak na Bečanovića da ubije Radulovića. Tvrde da prilikom davanja izjave u policiji, roditelji nisu pominjali policijske inspektore. U toku je provera svih detalja vezanih za ovaj slučaj.

Izvor: Novosti
« Poslednja izmena: 12. Apr 2016, 20:58:45 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ovim klincima svojim....oko zgrade ..i po lokacijama gdje se motam....stalno im trubim..da se ne petljaju sa olosima...
i stalno ih izvlacim iz govana....i rastjerujem olose od njih....i spreman sam svasta da im uradim samo da u svoje kolo ne uvuku omladinu...

jednom kad se uhvatis u kolo sa njima..tesko se citav  izvuces....

ovakve stvari me naljute....mogao bih baciti i ovaj racunar i sve ovo pobacati oko sebe....
majku im gadnu olosku...glave bi im mogao otkidati rukama...i lupat ih od asfalt...

koliko su samo unistli dobrih klinaca i upropastili im zivote...i koliko je klinaca i glave izgubilo ili ostalo zauvjek sjebano i sakato i obiljezeno....i tome nema ni kraja niti se moze izbrojati....

oko hiljede bezumnih stvari svaki dan citava javnost vodi polemike i brige.....
i svi gledaju horde sljama po ulicama...i samo idu na sahrane...dva tri dana pricaju o nekom nesretniku...
i opat sve isto...
niko nista ne poduzima...

jedan olos treba u nekom u prosjeku... 10 sranja da napravi ...da bi bio priveden...
i  kazne ih  novcano ili sa mjesec dva zatvora....u uslovu  na godinu...
i eto ih ....opet su na ulici....
« Poslednja izmena: 13. Apr 2016, 08:59:48 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Iceweasel 43.0.4
mob
Alcatel OT Telenor Smart
А што је бацао бомбу пре 6 година на кућу дотичног бизнисмена?
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Još je enigma pod kojim okolnostima je stradao nesrećni mladić. Policija sumnja da se radi o samoubistvu, a porodica o ubistvu.

Ja mislim da se okliznuo o koru od banane i pao pravo glavom na metak na trotoaru. A sve se to desilo dok je žurio da vrati knjigu u biblioteku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
okliznuo se svakako..cim je poceo da se  petlja sa olosima...

skoro.. pre mjesec dva sam bio prisutan i ucesnik....prevaspitavanja   jednog malog dvadesetogodisnjaka ..kojem smo morali da otmemo   cijev....
jos je mentol od oca marnuo cijev..samo da se kurci ....
srecom sto je  jedan drugar znao njegovog oca....pa ga je zvao...pa se sve zavrsilo....po sve njih odlicno...

i to metak je bio u cijevi....samo je spustio 'oroz'
samo da ga je neko gurnuo ili cusnuo...u onom ludilu i pijanstvu....cijev bi mu kroz pantalone ispala na plocice i vjerovatno bi ranila ili njega ili nekog drugog ili bi mozda i ubila nekoga...

nikako ne mogu da ih shvatim...kako ne razumiju...
covjece oruzje kad potegnes....na koga ne treba...moras odma da ga ubijes....inace si mrtav covjek....
ili jos gore..osakatit ce ga neko....

nece moci koru hljeba sebi da zaradi....

i sve to potice od ovih starijih olosa....kojih su pune ulice,,,
sva  ta omladina kupi ta sranja od njih...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
skoro.. pre mjesec dva sam bio prisutan i ucesnik....prevaspitavanja   jednog malog dvadesetogodisnjaka ..kojem smo morali da otmemo   cijev....

C,c,c...  Što bre maltretirate tu jadnu malu dečicu!?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.