Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodaja nike patika original  (Pročitano 57721 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
a jel ima moj broj i koja je cena :chuckel:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
nisam 100 % siguran al sam nekih 90 %  :mrgreen: da je to manji broj negde oko 41,42
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b10
ima i u depou onih fusara. daju ti i kutiju i sve. jedino mogu da se provale po materijalu i nekim sitnim znakovima koje ne smeju da odrade zbog licence. zato ti kazem da bi se ljudi uverili slikaj ih i slikaj im etikete. po etiketi moze da se vidi najbolje. pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E jbg :chuckel: nista onda,pozdrav :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
ima i u depou onih fusara. daju ti i kutiju i sve. jedino mogu da se provale po materijalu i nekim sitnim znakovima koje ne smeju da odrade zbog licence. zato ti kazem da bi se ljudi uverili slikaj ih i slikaj im etikete. po etiketi moze da se vidi najbolje. pozdrav

brate znam za sve to ,al po kutiji moze da se vidi jel original il nije
a ako neko kupuje tamo ,za to se zna da nije original...
ne vredi ti nista da sad slikam patike jer po tome neces moci da vidis kvalitet i ostalo
videce ih na licu mesta il post expresom ako nije iz bg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b10
nemoj da me pogrsno shvatis, tvoje patike mozda i jesu original a mozda i nisu. ali znam mnogo prodavaca koji tvrde da su patike original. pokazuje mi jedan lik neku dvojku i prica kao nesto made in vietnam a znam da za dvojku vazi da se prave u indoneziji. jel imas nesto 41, zanimaju structure, 180 i bw classic? pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
javicu ti...

ma kapiram te ja ,razumem sve to znam milion njih koji lazu ljude tako za patike a ono izvali se na kilometar da je fus u pitanju...jos jednom ponavljam najvise se izvaljuje na skajlajn i strukturkama zbog tih upecatljivih(""plasticnih"" ) boja i to....i na fejsu njih milion tako prodaje i jednom sam lika napusio za to bio sto baronise ljude tako kad su naivni i on kao a dobro brate ono prva kopija onda :S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
pa brate onaj ko je iole pametan moze da uoci razliku izmedju fusa i originala u sta znam boji kvalitetu i ostalo...najlakse se provali fus kod skajlajn i strukturki...

Obzirom da su strucnjaci za to, kada su otkrili onu kinesku fabriku u BG rekli da nema razlike u odnosu na original, nisam bas siguran da se moze lako provaliti.  :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
ne znam brate ja ne mislim da treba da si neki strucnjak da to provalis bar je meni lako da uocim te detalje neke  :boxing:  :chuckel:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
Sto rece neko gore - uopste se ne odnosi na patike koje prodajes.

Samo komentar na to da se lako provali. Kinezi su postali nenormalni, skinuli amerima stelt avion, patike rade sada identicno originalima, prave Kolmar proizvode u detalj iste kao originali, skidaju telefone, satove.

Naravno, ima i losih kopija, ali ti tek ulaze u igru. Bila je neka emisija na tv gde se navodi da svi ti plagijatori uglavnom rade u dogovoru sa drzavom (naravno, ko ce to u Kini dokazati  :mrgreen:). Stancuju, izvoze i dizu ekonomiju. Briga Kinu za trziste, autorska prava i sve ostalo.  :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.