- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
0.113 % mozda mi se ovaj moj zifcometar malo pokvario odo ga sad malo protrest tj prvo cu se dobro piskit pa cu ga onda otrest...
posto ja cunom mjerim procente neuroze jbg znam...jest malo glomazan i kabas taj zifcometar
ali sta da se radi... nemam namjeru da nabavljam neki manji beskorisni model peniszifcometar jer moj zifcocunametar je mutifunkcionalna alatka a taj penisnevometar samo sluzi da se izmjeri nervoza i more im valajt za te neke virtuelne elektronske seksove naravno samo dok ja ne pokazem svog zifcu
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni, u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. . I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .