Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jul 2025, 00:47:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problemi u porodici  (Pročitano 20727 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa nista nije bilo, uzeli ga panduri i gotovo.Pa dok smo isli u skolu moj drug je dao ideju da radimo sa istim, on donese iz Kraljeva za 30e, mi prodamo za 50-60 i tako, jer je tamo isho u skolu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
SonyEricsson K610i
Pa to s ovi drugari sto smo radili, samo su uzeli nista nisu upisivali.

Neću da te pitam šta ste radili (ili šta su tvoji drugovi radili, nebitno sada... ), ali mogu reći da sam dovoljno pročitao da steknem utisak da si (bio) problematičan i opravdao bambinine sumnje  Smile
Nije mala stvar da ti dolazi policija da uzme oružije, a pošto si rekao da si bio u lošem društvu, ne bi me čudilo da postoji i još stvari  Smile

Pre svega, ti moraš da promeniš uopšte društvo i sebe, da više ne praviš gluposti oko kojih će se tvoji roditelji brinuti...

Ako sam dobro pročitao, ti si sa ćaletom napravio dogovor da on plati tvoje školovanje da bi vas dvojca mogli da radite sa kamionima ili tako nešto... I ti si izbačen iz škole jer si imao previše izostanaka... drugim rečima, nisi ispoštovao dogovor koji ste ti i tata napravili, što je još jedan razlog da roditelji nemaju poverenja u tebe...

Prvi i osnovni korak ti je da se vratiš u školu... Nemoj da pričaš roditeljima da ćeš da radiš, pa da sam plaćaš školarinu... verujem da će te bolje razumeti... Njima ide u prilog da završiš školu, osim toga, bez škole ti skoro ništa nećeš moći da radiš u ovoj državi (i sa školom je teško), tako da time i sebe još više oštećiješ.

Pričaj sa njima o povratku u školu... to ti je jedini (logičan) izbor...

edit: dobro video šta ste planirali sa oružijem, no to nije bitno sad  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2009, 15:39:43 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
I dalje nešto fali...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa dok smo isli u skolu moj drug je dao ideju da radimo sa istim, on donese iz Kraljeva za 30e, mi prodamo za 50-60 i tako, jer je tamo isho u skolu.
Sta? O cemu se konkretno radi?
I inace... ovo je anoniman forum... zato pricaj konkretno pa ces konkretne odgovore dobijati...
Niko nece biti ugrozen time sto ces ti reci bez uvijanja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@B@mbin@
Jeste,zaboravio sam da napomenem  da nikad nista nisam krao.
Pre 2 dana sam razgovarao s mojima i opet nista.Opet mi rekose da se snalazim kako znam i umem, da trazim svoj posao i da zavrsavam skolu vanredno.Nece ni pomisljati da mi daju lovu za skolovanje. Eh da napomenem isto, otac mi je rekao da ce mi placati 20din od jedan radni sat kod njega, to mi je bas danas reko. Ja se izvinjivam sto nisam odgovarao na vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Odakle si, prijatelju?

1. Nešto si ti debelo zasrao, čim te toliko ignorišu, i pored tog tolikog sadašnjeg tvog truda da izgladiš stvari. I dalje ne govoriš sve.

2. Neko reče da su možda roditelji stoke. Teško, obzirom da radi "sa ćaletom porodični posao", pre će biti da su ljudi domaćini, i da imaju neki svoj posao, koji im je izvor egzistencije ...

3. Imaš li braće ili sestara? U kakvom su odnosu tvoji sa njima?

4. Šta da radite sa kamionima? Rasturanje i preprodaja delova, ili tvoj stari radi kao prevoznik?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Iz Pirota sam.Pa ne znam dal je stoka, ali ja ocu da saradjujem sa njim ali eto on nece.Inace imam mladjeg brata koji dobro saradjuje s mojim roditeljima.
A ovo sto radi moj cale je prevoz s kamionima po Srbiji i inostranstvu. .Meni to sve ide od ruke al jbg kad on nece, takav je tip coveka sta da mu radim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG 4X HD
Ako su tvoji odluchili definitivno da te otkache (ne kapiram te roditelje koli su toliko unforgiving prema sopstvenom detetu shta god da si zasro) trazi posao na drugom mestu, kao vozach kamiona cesh naci posao. i onda put pod noge, lepo se pozdravish sa svojima, burazeru se javljash s vremena na vreme i zivish svoj zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da, ali mi skola treba da bih vozio negde, a da bi zavrsio skolu potrebna mi je lova. E prijatelju, tu lovu moram da zaradim negde da bi ja skolu zavrsio pa poceo da radim i zaradjujem svoj dinar. U tome je moj problem,jer vidis moji ne prihvataju nikakvu saradnju ma koliko se ja trudio da se izvinim i njima pomazem.Znaci nekako barem za skolovanje da zaradim.U Bg kad bi radio nesto tu je prijatelju moj stanovanje malo skuplje oko 150e.A ja bi isti novac zaradjivao mesecno npr. Eto u tome je sva fora.Zato sam ja ovde doso i drugarski se vama obratio da bi mi predlozili neki savet.Isti sam  vec dobio ali nazalost nije uspeo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG Frizider
Vidi sa curom, rece imas gotivnu curu pa njeni roditelji ili poznanici, familija i tako to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jul 2025, 00:47:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.