Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 15:39:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Проблеми у БиХ  (Pročitano 13718 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
yetyou , A da se probaš vartiti u svoju rupu , i pustiš nas malo na miru , nebi nikome nedostajao , a i kvalitet diskusija na forumu bi osetno skočio  , neverujem da nekome hvale tvoje vulgarne seksualne aluzije !

@Konane

А да се ти мало скинеш са теки чисто ради себе мени је свеједно јер један више мени ништа не
представља. Smile
Знам да мислиш да је твој наступ нешта толерантно али вјеруј да није,зато заборави на мене и
моје постове.Плеасе. Smile

П.С
Пун ми је к***ц вас "правдољубљивих".
Чисто ради алузије. Smile

Ja sam ti samo predložio , a ti sam odluči , ja ti ništa ne namećem , gluho bilo .

I šta znači ovo : Čisto radi aluzije.  Smislenost ove rečenice mi je potpuno nepoznata , šta to znači ?

IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49672
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung Galaxy S24
Босански и српски су ко небо и земља. Још мало па ће нам требати преводилац.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
па тако је и ваш мит о геноциду прошао без икаквих конкретних доказа Smile

Nije mi jasno zašto ona skupština srbije usvaja nekakvu deklaraciju ako ništa od toga nije bilo ?

Зато што су уценили политичаре да нема ништа од ЕУ без тих срања о резолуцијама и бла, бал, а у суштини политичку елиту у Србији интересује само да музе лову из ЕУ фондова Smile

Ko je ucenio , i zašto je ucenio , ovo su konkretne stvari , a ti pošto vidim da imaš realnu prepostavku , iznesi je do kraja , mislim to je neophodno da bismo imali nekavu diskusiju , moraš izneti jasno svoj stav , nemožeš biti nedorečen ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Босански и српски су ко небо и земља. Још мало па ће нам требати преводилац.  Smile

Uopšte se neradi o nikakvoj razlici u jezicima , ja eto super pričam srpski , i to mi nije problem , na srpskom neshvatam smislenost rečenice :   Čisto radi aluzije !

Za mene je ovo besmislena rečenica , neznači ništa , pa sam zahtevao pojašnjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
yetyou , A da se probaš vartiti u svoju rupu , i pustiš nas malo na miru , nebi nikome nedostajao , a i kvalitet diskusija na forumu bi osetno skočio  , neverujem da nekome hvale tvoje vulgarne seksualne aluzije !

@Konane

А да се ти мало скинеш са теки чисто ради себе мени је свеједно јер један више мени ништа не
представља. Smile
Знам да мислиш да је твој наступ нешта толерантно али вјеруј да није,зато заборави на мене и
моје постове.Плеасе. Smile

П.С
Пун ми је к***ц вас "правдољубљивих".
Чисто ради алузије. Smile

Ja sam ti samo predložio , a ti sam odluči , ja ti ništa ne namećem , gluho bilo .

I šta znači ovo : Čisto radi aluzije.  Smislenost ove rečenice mi je potpuno nepoznata , šta to znači ?

Добро вече како сте Ви? Smile
Теби објашњавати смисао реченице..... Smile......хајде понови,за сада сједи 1. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Ma baci se u Bosnu, Neretvu, ili pod avion baš me briga. Samo shvati da ste sami odlučili da ne postoji Jugoslavija u kojoj je jedino mogla da postoji Bosna i Hercegovina. Sami ste sebi pustili krv da bi Hrvati i Šiptari jeftinije došli do svojih nacističkih ciljeva. Nažalost pustili ste i krv Srbima i to vam više nikad neće biti oprošteno. A svet se menja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ironija , Sarkazam , Satira , Inteligencija .. Čudni pojmovi , prvi put čuješ u životu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Најсмјешније је када неки балавац има перцепцију да је интелигенција нешта што он посједује на
завидном нивоу док својим дјечијим писањем одаје особу пуну туге,затвореника живота,вјероватно некога ко је поприлично изолован у свом виртуалном свијету.
Психологија се бави истраживањем таквих особа и обично њихово понашање у себи крије особе
склоне суициду.Молим те немој тражити тврду површину како би свој бол прекратио.Надај се да
ће се нешта промјенити.Нада умире последња.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma baci se u Bosnu, Neretvu, ili pod avion baš me briga. Samo shvati da ste sami odlučili da ne postoji Jugoslavija u kojoj je jedino mogla da postoji Bosna i Hercegovina. Sami ste sebi pustili krv da bi Hrvati i Šiptari jeftinije došli do svojih nacističkih ciljeva. Nažalost pustili ste i krv Srbima i to vam više nikad neće biti oprošteno. A svet se menja.

imal dje balija???
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Најсмјешније је када неки балавац има перцепцију да је интелигенција нешта што он посједује на
завидном нивоу док својим дјечијим писањем одаје особу пуну туге,затвореника живота,вјероватно некога ко је поприлично изолован у свом виртуалном свијету.
Психологија се бави истраживањем таквих особа и обично њихово понашање у себи крије особе
склоне суициду.Молим те немој тражити тврду површину како би свој бол прекратио.Надај се да
ће се нешта промјенити.Нада умире последња.

U pravu si , otkrio si me  potpuno , tvoje analitičke sposobnosti su me impresionirale  , kako samo beše ono o aluziji ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 15:39:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.