Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 20:44:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Проблеми у БиХ  (Pročitano 13758 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Od svega ce ostati samo da se gura "japaner"  Smile

Mrzim kad si u pravu !  Smile
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
                                    Вехабија на мјесту замјеника директора

Datum: 19.03.2010 23:00
Autor: Ж. Д.

СAРAЈЕВО - Замјеник директора Aгенције за форензичка испитивања и вјештачења Дамир Вејо је вехабија, а до именовања на ову функцију био је у Министарству безбједности БиХ гдје су против њега два пута покретане процедуре за дисциплински поступак, рекао је "Гласу Српске" извор из Министарства безбједности.

Исти извор казао је да Вејо никада није кажњен јер су иза њега стајале јаке радикалне испламске струје.

Додаје да је Вејо за врло кратко вријеме од обичног полицајца који је завршио школу Унутрашњих послова у којој је био осредњи ђак завршио и криминалистику и запослио се у Граничној полицији БиХ гдје је радио у Јединици граничне полиције на аеродрому.

- Кругови блиски џамији Краља Фахда га шаљу на специјализацију у Италију гдје врло брзо добија звање магистра што му постаје одскочна даска за даље напредовање. Он не крије да је вехабија што се види из његовог облачења, као и облачења његове супруге, која је потпуно умотана и покривена, каже тај извор.

Вејо је у Министарству безбједности до постављења на мјесто замјеника директора Aгенције за форензичка испитивања био шеф одсјека за организовани криминал. 

Занимљиво је да је у рекордном року добио потврду о безбједносном профилу коју му је дала Обавјештајно-безбједносна агенција.

- Око ангажмана Дамира Веје почела је да чачка и SIPA, али су и они врло брзо устукнули. Чак и поједини званичници SIPA Бошњаци отворено говоре да је Вејо вехабија и да му није мјесто у институцијама које имају било какву везу са безбједносним структурама и БиХ, каже извор из Министарства безбједности.

Успостављање Aгенције за форензичка испитивања и вјештачења, гдје је Вејо замјеник директора у оставци, један је од услова који је Босна и Херцеговина морала да испуни у процесу европских интеграција.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Oj zemljo Bosno, sto medjede radjas  Smile

Od svega ce ostati samo da se gura "japaner"  Smile

Mrzim kad si u pravu !  Smile

I ja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
njima je problem sto je covjek vexabija, a nidje ne pise da nije strucan i da neprofesionalno obavlja svoj posao  Smile

Katastrofa u zapošljavanju u BiH: Na biroima za zapošljavanje čak 194 magistra i šest doktora nauka

21. 03. 2010. • 14:14 A. K.

24SI - U BiH je u posljednjih šest mjeseci zabilježeno povećanje broja nezaposlenih, a u februaru ove godine na biroima za zapošljavanje bilo je evidentirano čak 194 magistra i šest doktora nauka.

Prema podacima Zavoda za zapošljavanje RS, prošlog mjeseca na evidenciji je bilo 150.036 nezaposlenih, što je za 2.220 lica više nego mjesec dana ranije, od čega je 5.520 sa visokom stručnom spremom, među kojima i 60 magistara i dva doktora nauka, navodi Srna.

U februaru prošle godine, na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS, bilo je 136.624 osoba, odnosno 13.400 manje u odnosu na isti mjesec ove godine.

U Federalnom zavodu za zapošljavanje u januaru ove godine registrovano je 357.664 lica, dok je prema podacima kantonalnih službi za zapošljavanje u februaru na evidencijama prijavljeno 132 magistra i četiri doktora nauka.

U Zavodu za zapošljavanje Brčko distrikta BiH u februaru je na evidenciji bilo 11.016 osoba, od čega je njih 280 sa visokom stručnom spremom, i dva magistra.

U Agenciji za rad i zapošljavanje BiH tvrde da je u BiH u januaru bez posla bilo 516.321 osoba, od čega 25.283 sa fakultetskim obrazovanjem.

(24sata.info)
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Па само то што је вехабија је само по себи за вешала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

i meni je problem i to veliki kad direktor javne televizije pjeva cetnicke pjemse koje ovore o bacanju bombi i klanju muslimana...i to covjek koji je bio minisat vjera republike srpske za vrijeme r.karadzica, minisar vjera za cije su mandata srusene sve dzamije i katolicke crkve na teritoriji koju su drzali srbi
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49673
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung Galaxy S24

i meni je problem i to veliki kad direktor javne televizije pjeva cetnicke pjemse koje ovore o bacanju bombi i klanju muslimana...i to covjek koji je bio minisat vjera republike srpske za vrijeme r.karadzica, minisar vjera za cije su mandata srusene sve dzamije i katolicke crkve na teritoriji koju su drzali srbi

Imaš crkvi i dzamija koliko god hoćeš koje uopšte nisu srušene. A ti što su ih rušili nisu nikakvi pravoslavci. Oni koji su rusili tudje vjerske objekte, tim su najvise gazili upravo "svoju" vjeru... Obnovile su se dzamije i sada su jos vece nego sto su bile... A meni je drago zbog toga jer znam da ljudima to znaci i da je religija nesto najsvetije i najvaznije u zivotu normalnog covjeka. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Ne postoji Bosna i Hercegovina, to je problem onih koji pokušavaju da održe tu nakazu u životu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Imaš crkvi i dzamija koliko god hoćeš koje uopšte nisu srušene. A ti što su ih rušili nisu nikakvi pravoslavci. Oni koji su rusili tudje vjerske objekte, tim su najvise gazili upravo "svoju" vjeru... Obnovile su se dzamije i sada su jos vece nego sto su bile... A meni je drago zbog toga jer znam da ljudima to znaci i da je religija nesto najsvetije i najvaznije u zivotu normalnog covjeka. 

kad ce se obnovit ona jedna i jedina u beoradu sto je zapaljena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat

e to ti je multietičnost  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 20:44:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.