Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 21:38:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa starijim "deckom"  (Pročitano 14983 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
Sirokih shvatanja. . ?

Ako se to danas tako zove... OK...  Smile

Inace, meni je zanimljivo da su siroka shvatanja danas opravdanje za nemoral... Smiley
"Nemoral"?
Sta smatras pod tim terminom a u vezi sa ovom temom?
Dakle,posto vi ljudi konstantno izbegavate (ili ne umete) da budete konkretni,ja mogu da pretpostavim da si pod time mislila na pedofiliju?
Za neupucene,pedofilija podrazumeva seksualni odnos izmedju punoletne osobe i deteta koje ima manje od 14 godina.
Alternativa-zavodjenje maloletnice?
Ne,ni to mi se ne moze pripisati posto sam punoletna.
Zatim-otimacica muzeva?
Nikako,sebi zelim samo najbolje,takve gluposti mi ne trebaju iz tog razloga,kao i iz razloga sto mi tudje razaranje,igrom slucaja,ne donosi zadovoljstvo.
Ova malecka uskoro puni 19 godina... blink,blink... Smile
Elem,uzivam u svojim godinama i stoga nastojim da svom snagom srusim stav da neko ko ima shvatanja slicna mojim zapravo zuri da bude sto stariji.
To,bar u mom slucaju,nije tacno!
Vecini mojih vrsnjaka je ludilo da se napiju u diskoteci,da imaju semu za jedno vece,bla,bla...
Eto,mene to ne privlaci...meni je najbolji provod da zavrtim mozak JEDNOM,starijem tipu...
Vrsnjaci mi,jednostavno,nisu izazov...bila sam duze vreme sa vrsnjakom (dakle,nisam iskljuciva) ali sam to izgustirala,i sad znam koja mi je ciljna grupa.
I zao mi je ako to nekome smeta...
Ne znam sta je sa vama...ja razumem da se ljudi nerviraju i napadaju samo one pored kojih se nalaze ugrozenima.
A budale...pa,ja njih pustam da ostanu budale,i jednostavno se izdizem iznad njih jer mi ne mogu nista.
A vi? Posto po komentarima zakljucujem da me smatrate budalom,zasto me onda tako ne tretirate?
Mozda su se koke uplasile piletine...?
Nema potrebe,vec sam objasnila da,iako primecujem da se vasi muskarci okrecu za mnom dok im vi pricate setajuci se ulicom,mene takvi ne zanimaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Citat
  Mozda su se koke uplasile piletine...?

kako se lako otrkrijes... Smile...malo proracunatog bockanja i odmah se vidi mala,krhka i nezasticena  Smile

bl ? izbljuvana? a ne ....pogresno slovo  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat

prije ce biti da je banja luka il tako nesto  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Apple 15
Ima jedan film... Zove se |Requiem for a Dream"...
Nema golotinje, nema Grand Zvezda, nema Beyonce, ali je poucan.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Citat

prije ce biti da je banja luka il tako nesto  Smile

mislis da je u pitanju geografija ? Smile...nop...jedna od onih reci samo ne mogu da se setim nikako koja  Smile

aah da ...nesto sto se rimuje sa pufa  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 

Eto,mene to ne privlaci...meni je najbolji provod da zavrtim mozak JEDNOM,starijem tipu...

A onda ces da places kad jednom tako neko tebe bude zavrteo  Smile

Inace...Ne znam zasto za tebe postoje samo ta dva ekstrema : napijanje po zurkama i seme za jednu noc sa dosadnim vrsnjacima ILI uplitanja u afere sa mnogo starijim likovima.

Mislim da ljudima pre bode oci taj prepotentni stav i ta usiljenost da se ponasas i pricas kao neko ko je stairji, zreliji,
a upravo te ta usiljenost i ta zelja da se odvojis od svojih vrsnjaka i budes kao ''zrelija'' od njih  odaje i pokazuje da si, u pogledu vecine zivotnih iskustava koje si imala i koje tek treba da dozivis, dete..
Pa se zato igras fatalnih zavodnica, pricas kako te smaraju vrsnjaci i veze za jedno vece, diskoteke, alkohol(ti rece da si imala seksualne odnose sa tim starijim covekom posle mesec dana...?Hm, pa kres kombinacije su takodje odlika mladih ljudi i tvojih vrsnjaka a i onih malko starijih)..
I da, ako ti ne mozes da uzivas u stvarima koje su prikladne za nekog tvojih godina, onda definitivno imas problem sa tim da zelis prebrzo da odrastes.
Ne moraju to da budu bahanalisanja i napijanja na zurkama, povatavanja za jedno vece, ali eto, postoje ti neki ispadi i to neko ponasanje koje sebi mozemo, kao luksuz, da dopustimo jedino u ovom nekom dobu.

Meni je iskreno, zao zena koje se rode kao tetke i ceo zivot su takve, bez detinjstva (:
Inace, spomenula si neko stermljenje ka vrhu i napredovanje bez granica. Ne znam stvarno sta ti podrazumevas pod tim, ali ako za tebe neko razvijanje podrazumevaju takvi manipulatorski ispadi, ''cedjenje'' drugih na taj nacin,   mislim da onda definitivno treba da promenis svoju sliku o tome sta znaci napredovanje.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 21:07:29 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung XYZ1004
Ja mislim da je @tanjica2 porasla i postala @mala krhka i nezasticena  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Mozda nema veza sa temom, a mozda i ima, elem... neverovatno mi je koliko je danas rasprostranjena pojava da majka kaze cerki "Samo ti gledaj da se dobro udas"... nista novo za nase podneblje, stara praksa, ali opet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

To obicno kazu zene koje su se udale iz ljubavi i verovatno napatile u zivotu pored muza lenstine ili pijanice.Normalno je da majka cerki zeli lagodan zivot ,naravno bez srca ne treba nista raditi .

Kod mene je obrnuto - ja gledam da se udam iz koristi ,a moja gospodja mama me kritikuje da visoko letim i previse trazim  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
svako ce prilikom udaje/zenidbe teziti da se "sto bolje" situira. Kad neko kaze da se vencao iskljucivo iz ljubavi, 100% ne govori istinu... U ljudskoj prirodi je da teze za boljem, vecem, lagodnijem.
Ljubav je samo rec, privrzenost, pripadnost i povezanost su vec druga stvar.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 21:38:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.