Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 15:31:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa devojkama  (Pročitano 6373 puta)
04. Sep 2011, 09:19:21
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Imam 35 godina i radim kao obezbedjene.  
Moji problemi sa devojkama su vrlo jednostavni:
1.   Nijedna neće da se vidi samnom vise od dva puta
2.   Nijedna neće da spava sa mnom
O cemu se radi?

Moja online statistika - za tri meseca razmenio sam 4 broja preko chat-a, a imao jedan sastanak.  
Kako ovo da poboljšam?

I na kraju moram da kažem da nemam hrabrosti/samopouzdanja da startujem devojku na ulici.   Kako mogu da premostim taj problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
mislim  da stidljiv nisi,nego možda imaš sirov pristup? ako da,nekima(većini) je to previše,prebrzo,netaktično i ne žele da nastave
« Poslednja izmena: 04. Sep 2011, 09:52:46 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Stavi svoju sliku i ja cu ti odmah reci sve.
Mozda imas pogresnu garderobu , mozda sto kaze Sofi sirov pristum al aj ti posalji svoju sliku ako neces na tu temu na koju si otvorio salji meni na privatne poruke. Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Motorola 
Ako imas hrabrosti da radis kao obezbedjenje i da se izlazes riziku zasto ne bi mogao i da pridjes devojci?
Nisi rekao sta tacno radis da li obezbedjenje u diskoteci,ili obezbedjujes banke itd?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Stidljivi ljudi, ljudi koji ne prilaze devojkama, nemaju hrabrosti da pricaju sa njima, uzimaju brojeve telefona i idu na sastanke. Ti to koliko vidim nisi.

Ako vec uzmes broj i izadju sa tobom verovatno je problem to da se u tom koraku negde predjes. Verovatno ne umes da se "nametnes" posle. Radi na tome i pokusavaj konstantno pa ce se vec i naci neka.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 6220
A kako se ponasas sa muskarcima koje slabo poznajes, jesi li opusten, komunikativan, ili si i tu sputan ?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Hvala na odgovorima.    

Citat: Sofija 753 link=topic=556576.     msg9938183#msg9938183 date=1315122721
mislim  da stidljiv nisi,nego možda imaš sirov pristup? ako da,nekima(vecini) je to previše,prebrzo,netakticno i ne žele da nastave
Kako devojci od 30 godina može da bude nešto prebrzo?
Nekada na studenskim žurkama krneš žvaku totalno nepoznatoj devojci a sada nakon nekoliko poruka na trazim joj broj telefona ona ništa ne odgovara.     

Citat: leonora87 link=topic=556576.     msg9938200#msg9938200 date=1315123951
Stavi svoju sliku i ja cu ti odmah reci sve.     
Mozda imas pogresnu garderobu , mozda sto kaze Sofi sirov pristum al aj ti posalji svoju sliku ako neces na tu temu na koju si otvorio salji meni na privatne poruke.      :wave:
Pristojno izgledam isto kao i likovi koji imaju devojke.     

Citat: Don Shone link=topic=556576.     msg9938239#msg9938239 date=1315126018
Ako imas hrabrosti da radis kao obezbedjenje i da se izlazes riziku zasto ne bi mogao i da pridjes devojci?
Radim na mestu gde nema nikakvih rizika.     
Imam strah od odbijanja od strane devojaka.      Mislim da cu se osecati još gore kada me odbije iako svesno znam da je to deo života nešto podsvesno me sputava.     

Citat: marko 284 link=topic=556576.     msg9938482#msg9938482 date=1315135432
Stidljivi ljudi, ljudi koji ne prilaze devojkama, nemaju hrabrosti da pricaju sa njima, uzimaju brojeve telefona i idu na sastanke.      Ti to koliko vidim nisi.     
Mogu da startujem devojku online ali ne i na nekom šetalištu, književnoj večeri i sl.  

Citat: marko 284 link=topic=556576.     msg9938482#msg9938482 date=1315135432
Ako vec uzmes broj i izadju sa tobom verovatno je problem to da se u tom koraku negde predjes.   Verovatno ne umes da se "nametnes" posle.      Radi na tome i pokusavaj konstantno pa ce se vec i naci neka.     
Problem je u tome sto ima jako mnogo mini-sponzorusa koje traze decka od sa platom od 400e pa navise.    
Kada bi sve sponzoruše bile skoncentrisane u silikonskoj dolini to bi bilo super.     

Citat
A kako se ponasas sa muskarcima koje slabo poznajes, jesi li opusten, komunikativan, ili si i tu sputan ?
Opusten
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Nokia zvrr
Nijedna neće da spava s tobom? Nisi valjda još nevin?

I na kraju moram da kažem da nemam hrabrosti/samopouzdanja da startujem devojku na ulici.   Kako mogu da premostim taj problem?

Nije lako startovati djevojku na ulici. Ako radiš u diskoteci, valjda tamo mozeš smuvati koju djevojku. Ili se ti ovo šališ s nama? Smile

Moja online statistika - za tri meseca razmenio sam 4 broja preko chat-a, a imao jedan sastanak.  
Smile Smile Treba otvoriti ovakvu temu na blablaonici. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
 Smile ajd kapirao bih da nece da te vide posle drugog spavanja...s njima....da je problem u velicini penisa... Smile
a ovako ako nece ni da se vide dvvaput sa tobom a  kamoli da spavaju sa tobom... Smile
stvarnoi ne znam,..jbg ili si jako ruzan ili  si dosadan... Smile
nemas zube..mozda se ne kupas...i moze biti jos tisucu razloga...
( bez uvrede...to je samo moj  kont -  koji ne mora nista da znaci))
stidljiv nisi..to se vidi po ovoj prici...a i imas 35 godina... Smile
tako da, stidljivog od 35 kuka ja jos nisam sreo...jer covjek je u tim godinama prevuise zreo
i previse iskusan... da bi se stidio djevojaka...pogotovo tih od 30 godina...

jesi imao takav problem tokom cijelog zivota..ili s e to sad pojavilo kao problem...?

(mada ja mislim da je tebi malo dosadno pa si dosao malo da se zajebavas... Smile)

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
1.   Nijedna neće da se vidi samnom vise od dva puta
2.   Nijedna neće da spava sa mnom
O cemu se radi?

Da ti se problem pod rednim broje dva ne mesha u prvi mozda? Jer ako pochnesh da napinjesh za sex nakon dva vidjanja, mozda i to bude dovoljan razlog da te otkache.

Uostalom, ne znam kakve cure (kojih godina) uglavnom startujesh. Ako su tvojih godina, one traze neshto ozbiljno jer im je vreme. A poziv na sex nakon dva izlaska ne deluje tako.
Ako su previshe mladje, mozda se plashe da si preozbiljan za njih u tim godinama. I da sexom hoces da im stavish do znanja da nema noshenja na dlanu kako to inache biva u prvim mesecima veze, nego da zelish da "ozvanichish" odmah neshto ozbiljnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 15:31:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.