Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 10:28:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa bratom od strica  (Pročitano 5529 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ćao Sandra, da punoletna sam - 28 godina, brat je prilično labilna ličnost ali do sada sam videla i labilnije likove pa su se opametili, valjda će se i on, verovatno mora više puta, da udari glavom o zidu, nije on loš, ne drogira se, samo što voli pare, luksuz i provod, mislim, da su mu se najružnije stvari u životu se izdešavale u poslednjih nekoliko godina, pa je naučio lekciju. Mislim, da je veliki faktor ovde takođe i odsustvo mog oca, koji bi bratu od strica zabranio, da dolazi u to sam sigurna. Kao što sam napomenula mama neće, da se meša, to joj je sin od brata, kaže moje dete je krivo što ne sluša mene, ne mogu, da krivim njega. A ja ga upravo zato držim delom odgovornog, pošto je moj brat labilan i brat od strica kao stariji bi trebao, da ga uputi na pravi put, a ne ovako. To je jedina bliža familija koju imamo ovde, ostala porodica je u Srbiji ili Crnoj Gori. Nikada nisam bila u sitauciji gde bi morala, da se raspravljam i da kidam odnose sa širom porodicom, pa mi je zato teško, ipak neki moj instinkt mi ne da mira i zahteva, da to učinim.

Ja mislim da si ti u potpunosti u pravu, vidim da se kkolas, i zao mi je sto je tvoja majka rekla tako i tebi ostavila teret svadje. Ali ces to, po svoj prilici, morati ti da uradis. Nema zasto da se ljuti , stric, ako je svestan cime se bavi.
Jako je neprijatno verujem , jer mi ovde u zgradi imamo narko dilera cija se zena porodila nema mesec dana, i predsednnica kucnog saveta ne zna kako da mu kaze da mi svi znamo cime se bavi, da se iseli ili prestane to da radi jer nam po ulazu cunjaju zuto-sivi narkomani.
Mogu da zamislim onda kako je tebi, kako ces ti to reci.
Mozda ces moci lakse jer je neko tvoj, hoces da ga zastitis? U svakom slucaju zelim ti puno srece  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Hej Marko, ne nisam mislila pravno, već lično, da mu sročim, da mi ne dolazi više u kuću, neka je on srećan, ali nek mu je kuća daleko, mama je rekla, da se neće mešati, jer me razume, zašto ga ne podnosim, a brat živi sa devojkom, koja mu glumi "bodyguarda" i ona isto tako tog lika ne podnosi, tako, da sem kad brat dođe u posetu kod nas, više se ni ne viđaju toliko. A mislim, da se i brat malo opametio, pa ga se i sam kloni. No sad meni smeta što dolazi brat od strica kod nas pa se raspituje, pa traži nekakve informacije, pa glumata ...jednostavno nemam poverenja u tu osobu i ja takve likove odma brišem nažalost takva sam iako mi je rodbina.

Hvala na odgovoru Smile
Pa pazi, bez podrske svih(i majke i brata) tesko ces to da uradis a taj tvoj brat od strica mi ne deluje kao neko ko je voljan da te saslusa. Najprostiji nacin je da ga jednostavno ignorisete, ne slusate i ne upadate u bilo sta sa njim. ne moze da utice na bilo koga od vas negativno ako vi to ne zelite i to je to.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Vidim da si sve shvatila Sandra, hvala na podršci, pošto vidim, da si Rak kao ja kojem je porodica jako bitna pa me ovo slama. Sad je kraj godine pa imam taj neki elan, da hoću, da izbacim sve što ne valja, da ne vučem više ovu negativnost dalje. Verovatno je suviše reći, da je moj brat bio jedna mala karika u toj mreži, ali ne bi sad u detalje bilo je tu još puno toga, i kao mala riba on je nastradao, policija ove veće nije htela ni da takne, a mogla je, što pouzdano znam , zato sam extra iziritirana celim sistemom.

Marko veruj mi neću ni pričati, samo ću da mu zatvorim vrata pred nosom, pa nek on konta i razmišlja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Vidim da si sve shvatila Sandra, hvala na podršci, pošto vidim, da si Rak kao ja kojem je porodica jako bitna pa me ovo slama. Sad je kraj godine pa imam taj neki elan, da hoću, da izbacim sve što ne valja, da ne vučem više ovu negativnost dalje. Verovatno je suviše reći, da je moj brat bio jedna mala karika u toj mreži, ali ne bi sad u detalje bilo je tu još puno toga, i kao mala riba on je nastradao, policija ove veće nije htela ni da takne, a mogla je, što pouzdano znam , zato sam extra iziritirana celim sistemom.

Marko veruj mi neću ni pričati, samo ću da mu zatvorim vrata pred nosom, pa nek on konta i razmišlja Smile

Tako nekako i ja razmisljam ovih dana Racice  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Mozda kada bi pocela malo vise misliti o sebi,tada niti ovakve stvari te nebi dizale.Olos je olos bio brat ili stranac i takvih je prepun svijet da na svakom koraku se susrecu.Ako jednog unistis za njim dolazi 10 jos gorih.Tvoja majka, kao sto rece voli familiju, ti mrzis njega...u tom slucaju preostaje ono sto neko vec ispisa...pronadji stan i sa vrata reci ko nije pozeljan.Tvoj mir,tvoja sloboda...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
pa nije ni tvoj batica djecak..da ga neko moze tek tako nagovarati..
nego odrastao covjek.... Smile niko nikoga ne moze nagovoriti na nesto sto ne zeli... Smile

kupio luksuznu kucu a nagovara nekog da radi nesto za njega.. Smile
onaj ko ne legalno stekne neku lovu da moze da kupi luksuznu kucu...
ne nagovara nikog ni na sta...i ne dolazi nikome na noge..
nego njemu dolaze likovi na noge i zicaju se za neku sljaku..
mislim da nije problem u tvom bratu od strica nego u tvom bratu...
izasao je i zatvora nema lovu...nema posao..nema nista...
i siguran sam da mu onsamo zeli pomoci...
a i siguran sam da ti ni brat nije bash cvjecka..niko ne zavrsi iz resetaka zato sto ga je neko nagovorio...
siguran sam da mu je lijepo bilo kad je lova pocela da sipa...i da je uzivao u svakom dinaru na mutan nacin stecenom..
ko jednom osjeti slast prljave love...tesko ikada se okane takve slasti...

savjet..ti je da se klonis obadvojice...i da drzis taj jezik za zubima...
mada ja mislim da pises iz dosade...jer ko god ima mozfga...
takve stvari ne pise po forumima..
ovo sto si ti napisala..je "indirektan dokaz"...za izvrsena mnoga krivicna djela...
i nemoj se uopste zacuditi ako te neko iz mupa...pozove na informativni razgovor... Smile
jer krivicno djelo je ..i kad znas za izvrsena krivicna djela.. i znas da ih neko cini... a ne prijavis to...nadleznim organima.. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Boba, ovo u snu nikada ne bi nikome željela, niti bi ikad mogla smisliti, da se ovo meni dešava, ne sviđa mi se tvoj ton "taj jezik", vidi kad ni policija zna a ne želi da takne u to - onda su ti jasne neke stvari, da spašavaš šta se spasti da, kao što rekoh u jednom od postova, ovo se ne dešava u Srbiji niti na Balkanu, u pitanju je zapadna Evropa, tako, da nemoj da brineš, ne piskaram po forumima od dosade nisam takva osoba, nikad ne prizivam đavola, kad i poneko kome mogu nešto da poverim, zanemi od toga šta mu kažem i neće da se petlja, opet znam, da je odluka moja. Muke zna samo neko ko je u sličnoj situaciji. Ako misliš, da je situacija tako laka samo prijavi krivično delo, varaš se...policija je poslednja kojoj verujem
« Poslednja izmena: 30. Dec 2011, 18:06:22 od ema11 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Kao sto jedan rece, takvi gledaju samo sebe, samo kako da zarade pare, i rodjenu majku bi prodali, samo da bi njima bilo dobro!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 10:28:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.