Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 17:16:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa bratom od strica  (Pročitano 5779 puta)
29. Dec 2011, 12:05:23
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pozdrav svima,

molila bi vas za savet pri sagledavanju mog problema, koji se tiče odnosa sa mojim bratom od strica.  Još uvek živim u kuću roditelja i verovatno ako mi ne ispadne neka druga šansa tako če i biti i u sledećoj godini, živim sama sa majkom, otac je preminu pre nekoliko godina, problem koji me muči jeste brat od strica koji je mojih godina otprilike 28, koji nas obilazi.  On se bavi mutnim poslima, prodajom droge, sam ima i porodicu i decu, čak je i moga brata (24) uspeo nagovoriti, da se time bavi, čime je moj brat završio u zatvoru, a moj brat od strica se izvukao, čak kupio luksuznu kuću i tera još uvek po svome.  Moj brat kada je izašao iz zatvora, našao je stan i ne živi više u našoj kući, no pre par dana prilikom kad nas je posetio brat, zatekao se tu i brat od strica te sam čula kako ga krišom opet nagovara, da za njega obavi neki "posao", pošto me intuicija ne vara, znam, da opet sprema nešto ali ne mogu, da verujem kako može biti toliko pokvaren.  Mama ga isto ne simpatiše ali kaže mi okreni drugi obraz, međutim ja ne mogu, da vidim da mi ta osoba prelazi prag.  Dali ja mogu, da mu zabranim, da dolazi i ulazi u moju kuću i to svaki boži vikend, jer ne verujem, da ću ga dugo moći gledati kako ne poštuje moju kuću i uništava mi porodicu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel One Touch
Ako je tvoj brat od strica zaista takav, dalje od njega što više moguće i povedi brata sa sobom. Od takvih nikakva korist jer samo sebe gledaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Hvala na brzom odgovoru, sva sam smetena, više ne znam kako, da se postavim, dolazim u situaciju, da se sukobim sa stricom i njegovim sinom, jer njegov otac njega brani kako je situacija u državi takva, da moraju ljudi da se snalaze.  Razgovarala sam sa još jednim rođakom koji je takođe pedagoški radnik i psiholog i rekao je, da moj brat može, da radi šta god hoće, on je formirana ličnost i ja ga ne mogu štititi i da ja gledam svoja posla te hvatam, da se što pre selim iz mamine kuće.  Ovo mi je zvučalo kao, da ja moram da bežim iz svoje kuće, da se ne bi zamerala jednom mafijozi i da ne smem da pisnemi! Brat od strica zna da ga ne podnosim ipak još uvek dolazi, no moja mama je tradicionalna osoba, ne bi da stvara probleme među familijama i osoba koja bezuslovno prašta, pa verovatno on od nje očekuje, da ga istera, ne znam???? Uostalom stvarno nemam više strpljenja, da ga slušam, kako pametuje, lakše mi je zatvoriti mu vrata, jer imam ja prečeg posla, nego, da dozvoljavam, da ovako zlo ima pristup mojoj porodici i da iznosi ne znam kakve informacije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
Dali ja mogu, da mu zabranim, da dolazi i ulazi u moju kuću i to svaki boži vikend, jer ne verujem, da ću ga dugo moći gledati kako ne poštuje moju kuću i uništava mi porodicu!!!
Ako mislis na to da mu pravno zabranis, ne verujem da mozes. Posebno zato sto po tvojoj prici samo ti to zelis dok su svi ostali ili pomirljivi(tvoja majka) ili ga jos i slusaju(kao npr. tvoj brat)

Mozes da uradis ovo sto Angeleer kaze tj. da jednostavno odes od svega toga i pokusas da nagovoris brata na isto. Mozes da probas i da ga jednostavno oteras ali ne verujem da ces imati efekta na njega bez pomoci ukucana.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Hej Marko, ne nisam mislila pravno, već lično, da mu sročim, da mi ne dolazi više u kuću, neka je on srećan, ali nek mu je kuća daleko, mama je rekla, da se neće mešati, jer me razume, zašto ga ne podnosim, a brat živi sa devojkom, koja mu glumi "bodyguarda" i ona isto tako tog lika ne podnosi, tako, da sem kad brat dođe u posetu kod nas, više se ni ne viđaju toliko. A mislim, da se i brat malo opametio, pa ga se i sam kloni. No sad meni smeta što dolazi brat od strica kod nas pa se raspituje, pa traži nekakve informacije, pa glumata ...jednostavno nemam poverenja u tu osobu i ja takve likove odma brišem nažalost takva sam iako mi je rodbina.

Hvala na odgovoru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
A gde ti je majka?
Sorry pitam , da li si punoletna? Jer onda tvoja rec pravno ima tezinu. Da li se na tvog brata lako utice? Da li je labilna lucnost? Ne znam kako da ti kazem, ali cini mi se da ti tu ne mozes  mnogo sta.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson W800i
A gde ti je majka?
Sorry pitam , da li si punoletna?
Koliko sam uspeo da vidim,ima oko 28
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Probaj da sto redje (ili nikad) ne dodju kod tebe obojica.

Sa rodjenim bratom lepo pricaj (ono otvoreno) Ako je razuman poslusace te. Ako oon isto misli da nastavi kriminalom ti tu ne mozes nista (on je odrastao covek) u tom slucaju probaj nekako da begas odatle (nije lako ali stvarno ne znam sta bi drugo mogla...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ćao Sandra, da punoletna sam - 28 godina, brat je prilično labilna ličnost ali do sada sam videla i labilnije likove pa su se opametili, valjda će se i on, verovatno mora više puta, da udari glavom o zidu, nije on loš, ne drogira se, samo što voli pare, luksuz i provod, mislim, da su mu se najružnije stvari u životu se izdešavale u poslednjih nekoliko godina, pa je naučio lekciju. Mislim, da je veliki faktor ovde takođe i odsustvo mog oca, koji bi bratu od strica zabranio, da dolazi u to sam sigurna. Kao što sam napomenula mama neće, da se meša, to joj je sin od brata, kaže moje dete je krivo što ne sluša mene, ne mogu, da krivim njega. A ja ga upravo zato držim delom odgovornog, pošto je moj brat labilan i brat od strica kao stariji bi trebao, da ga uputi na pravi put, a ne ovako. To je jedina bliža familija koju imamo ovde, ostala porodica je u Srbiji ili Crnoj Gori. Nikada nisam bila u sitauciji gde bi morala, da se raspravljam i da kidam odnose sa širom porodicom, pa mi je zato teško, ipak neki moj instinkt mi ne da mira i zahteva, da to učinim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Nesa hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 17:16:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.