najjednostavniji način da utvrdiš šta ti je je da odeš kod kardiologa (al sam ovo pametno rekla, a? 8-[)
u stvari, ne samo puka poseta lekaru u tvom slučaju je možda najbezbolnije da odmah uradiš test opterećenja, da bi se isključile koronarne bolesti, a mislim da kod tebe to nije slučaj, obzirom na godine sledeći korak je ultrazvuk srca, tu se mogu videti eventualne anomalije ili ožiljci na srčanom mišiću, što takođe može biti uzrok aritmija treća stavka - uradi analizu krvi na koksaki virus (ja sam ga imala i znam kako srce može da luduje zbog toga)
kad se sve boleštine isključe, i ako stvarno nema objektivnih organskih razloga za tvoje aritmije, pokušaj da se opustiš i da uživaš u životu, lepim stvarima i ljudima koje voliš i koji te okružuju stvari će onda polako doći na svoje mesto :[115]:
Imao sam taj problem ranije... Naglo sam izrastao.... Sa 14 sam vec bio 193cm... Unutrasni organi (srce) su mi sporije praili rast pa sam imao aritmije 5-6 puta godisnje. Odem na basket... Skocim sa 70 otkucaja srca, docekam se na noge sa 180... Traje desetak sekundi i stane...
"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Ljudi hvala vam svima, inace vec sam bio kod kardiologa pre par godina i sve je bilo u redu, a i prilicno se aktivno bavim sportom. Pre svega mi je trebalo da od nekog cujem (ili procitam) da nisam jedini sa ovim problemom.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.