Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi na Sportskom delu foruma  (Pročitano 20249 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
HTC Wildfire S
Prodajem svinje.
064 PP

Smile

Ne znam kakva je situacija na Sportu, verujem da stvari nisu crno-bele tipa moderatori su stoke a mi smo super/clanovi su stoke a mi smo super... ali mislim da je Orf najrealniji.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Ajde da to postavim ovako:

Bio jednom jedan forum, na kome je doticna persona poznatija pod nadimkom crnac bila supermoderator. Na tom forumu doticna persona poznatija pod nadimkom Crnac je banovala ljude zato sto su na temi PSG_BG napisali Alez Marselj Smile

Ovaj forum je zlatan, moderatori i administratori su zlatni. Jer tesko da mozes biti objektivan dok  ne vidis obe strane medalje. Jeste ovaj forum pre bio i veci i bolji... Dolazili su zanimljiviji ljudi i nije najzucnija rasprava bila oko toga dal je Piskavac najbolji trener i da li postoji fudbalska inteligencija, dolazile su bolje ribe pa si mozda nesto mogao i da ucaris. Neke sad mrsave bile su debele. Sve je bilo drugacije, al i dalje je ovo forum na koji cete svi vi dolaziti ili ako prestanete verovatno necete preci ni na jedan drugi.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2012, 01:02:51 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Кровз ми је пре пола сата посла пп да пише одговор у овој теми. Пола сата! Најебали смо.

Гоа иди пиј неку дуњу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
ali mislim da je Orf najrealniji.

Ne znam kakva je situacija na Sportu

Фала - довиђења  Smile

Кровз ми је пре пола сата посла пп да пише одговор у овој теми. Пола сата! Најебали смо.

Гоа иди пиј неку дуњу Smile

А он нас познаје оно...
« Poslednja izmena: 13. Mar 2012, 01:04:32 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Гоа,

Тај Орф нема појма, ја да ти кажем! Smile И ствари су поприлично црно-беле, та прва варијанта је тачна скроз! Smile

Ево, ја сам прешао на ћурилицу сад, у знак подршке утамниченим друговима! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
HTC Wildfire S
Evo mogu ja da vam otvorim ponovo temu fudbalska inteligencija ako 'ocete. Smile

pa ocenjujem u odnosu na ono sto ste postavili i napisali ovde, ja sam vam onda nekako najobjektivniji  Smile

au ziveli. odoh na dunju  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia krntija
Основно је да дежурни свизори упознају људе који тамо пишу. Највећи број банова подели дежурни супервизор у смени, који као што рече Косач ономад, најчешће банује по пријави или по аутоматизму како би спречио даљу ескалацију пичкарања. Он (дежурни супервизор) надгледа Конквизтадор и уједно цео форум и лакше му је да банује одмах оног ко пичкара него да чита све од Кулина бана и гледа ко је ту крив, ко не.

Ја би то разумео да на форуму свакодневно пише ових милион и по регистрованих корисника, а не двадесетак људи на спорту, десетак на политици, десетак на психологији, друштву, религији, шачица на науци, аутомобилизму... За сво време проведено на форуму до сада би сваки свизор требао да зна ко је какав.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Nema me jedno vece i gledaj sta se sve izdesavalo  Smile

Prvo, Dobojac, Bane, Tepachenko (znam da citate), da li ste vi svesni da je ovo forum? Ej? Internet forum? Nemate pojma da li je sa one strane tastature neko dete debil od 10 godina koji je od oca/dede/komsije/postara cuo da je Kosovo pored Srbije, ili mozda to pise da bi ispao smeker pred nekom devojcicom kojoj se to iz nekog razloga svidja, sta ja znam... Kako je moguce da na svakog trola reagujete tako nenormalno?

Dobojac, jel mislis da ce neko da posumnja da manje volis Srbiju ako ga ne pocastis sa 5000 psovki?

Crnac je milijardu puta bio upozoravan da ne vredja, ne kapiram kako ne moze da se suzdrzi toliko? Pa nema 2 godine picka mu materina? I to ne samo za jednu stvar kao Delija Dobojac, on je jebao sve zivo i mrtvo do sedmog kolena i sudijama, i protivnickim igracima, i trolovima druge nacionalnosti, i svojim igracima... Ne moze niko da me uveri da je toliko nenormalan da ne moze da se iskontrolise. Poznajem decka (doduse povrsno), ali imam toliko skole da mogu da se zakunem - lud nije.

Ja priznajem da mi je Baneta Toresa najzalije. Covek je doprinosio na ogromnom broju tema, po meni najvaznije - neobojen crvenobelo/crnobelo. I ajd' sad kazite vi meni sta mu je trebalo napusavanje sa Danetom na svim temama, poziv da se sretnu i tako dalje? Sa Danetom jebote? Ma daj...

Zakljucak: ako dozvoljavate da vas svaka budala iznervira, toliko da krenete da pisete ono zbog cega znate da cete biti banovani - onda pisite.

P. S. ono sto je rekao Buki - 100% je u pravu. Da sam ja kojim slucajem supervizor, bar trecina jos uvek prisutnih bi popilo trajni ban. Svako trolovanje, nabijanje postova (a da nije blablaonica) - 7 dana minimum. I garantujem da bi se kvalitet diskusije podigao za 50%. Ovaj deo foruma je za sport. Ja licno, kad vidim bilo kakav pokusaj politike, momentalno brisem i upozoravam da se prekine sa time. Prijavljujte, ljudi, brisace se. Nemojte jebati majke u postovima, nikom dobra necete doneti.

Ajd' pozdrav!

Napomena - dok ste kucali 13 novih odgovora je upisano. Možete ih pregledati pre slanja vašeg komentara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
HTC Wildfire S
И ствари су поприлично црно-беле, та прва варијанта је тачна скроз! Smile
Ha! Smile znao sam da neko nece propustiti sansu za ovaj penal Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
Пантелиа - каже или пише се добојлија а не добојац  Smile

Ето нек поставе тебе и ти нас бануј и нико неће А рећи. Али немој да ме банује Кровц а није шутнуо лопту у животу а да иде на утакмице и то, да не пишем.

IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.