Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi na Sportskom delu foruma  (Pročitano 20310 puta)
12. Mar 2012, 23:33:13
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Da ne bi se na temi:
http://forum.burek.com/grobari-juzna-tribina-bureka-t463550.new.html#new
vodila diskusija koja je primerena za ovaj deo foruma, molio bih da ova tema posluzi za iznosenje misljenja o tom delu foruma. Obzirom da ima primedbi a preovladava strah da ce tema biti zakljucana, ja je otvaram.

Kao uvodni post cu uzeti Empty-jev. Molio bih da se koncizno i jasno iznesu primedbe bez raznih pljuvanja, vredjanja ... vec onako kako vi vidite taj deo voruma a mozda i ceo.

Проћи ће и те увреде и неправде, свеједно ми ту не можемо да реагујемо јер немамо те опције.

Оно што можемо да урадимо је да сугеришемо ствари. У лепом тону или из фрустрације или како год, ал суштина је иста - проблем постоји и износи се на одређени начин. Ви као вођство форума тиме можете да се позабавите или не. Да нам се каже да проблема некако пређемо је по мени знак да неко неће да се бави тиме. Фактички тако је како је па ви витте ел вам се свиђа ил не. И то је легитимно. Нигде не пише да ви морате да мењате ишта. Ал пише да што више има проблема форум је лошији. Спорт вам је ионако деградиран у последњих 2-3 године, а тај принцип да ми пређемо преко неких ствари само значи да ви не планирате ништа да предузмете поводом тога. А Спорт пропада ли пропада, као што је и Политика доживела распад јер нисте на време реаговали.

И онда испада да један Црнац који је вечерас трајно банован више брине о Спорту кад напљује неког санџаклију који провоцира него ви који уређујете форум.

И ако ће чланови стално да буду санкционисани због тога што уместо да пријаве провокацију узму па напуше провокатора онда кажњавајте и своје модераторе јер те провокације не санкционишу брисањем или пријавама за банове. Ако ћете тако да банујете људе по уџбенику онда будите отворени и за критику вашег рада по узору на исти тај уџбеник.

И пошто свему овоме није овде место, немам ништа против да се расправа пребаци тамо где треба, али ја тамо да отварам тему нећу јер ће је Анеа ил СФ затворити за 3 секунде. Ако је икоме стало да се о овоме прича нека отвори тему тамо а ми ћемо рећи шта имамо. Ако је икоме стало да чује дал постоји проблем на Спорту.

Jos jednom bih zamolio za primereno ponasanje bez da sebi dozvolite nesto sto bi bilo ispod kulturoloskog optimuma.

Hvala unapred. Pa da cujemo zamerke.

Zivi bili.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 23:33:55 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia krntija
Правда за Црњу!  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Mislim da sam dovoljno bio jasan. Ako bi se svelo na parolisanje o pravdi, nepravdi, onda zakljucavam temu.

Otvorio sam je da bi ste izneli konstruktivne predloge. Gde su sada ti predlozi ili zamerke?
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 23:47:04 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Mislim da je resenje da pustite crnju i ostale da psuju i vredjaju muslimane Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
двоструки аршини су велики проблем, Лајте да ли је реално да се човек који напише Косово је сусед Србије и који велича турску и који пљује по свему што је СРПСКО!!!, остави на форуму како би и даље просипао сличне погане речи, а да се Црња банује зато што је повредио сујету одређеном администратору.

Ок кад прича свашта, не оправдавам то, али га разумем јер сам гори од њега, али за ово вечерас је смешно добио фул.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Правда за Црњу.

Рецимо од нас се тражи да некад истрпимо неправду јер ни власт није безгрешна. И то је ок. А дал ви можете некад да истрпите иритантног лика јер тај лик опасно доприноси на Спорту? Није ваљда да вам толико смета што стално има замерке на модерацију, ваљда је битније да вам не умре један подфорум. А уклањањем чланова као што су Црнац и брат му иде се у том правцу.

Мисим он осим кењања ионако не може да предузме ништа конкретно тако да шта вас боли уво ако вас прозива. Ко да је он први који је незадовољан модерацијом.
Гледајте ширу слику, мало се упознајте са тиме шта се и како дешава на Спорту, ко колико доприноси и шта се дешава кад неког нема.

Црнац је био банован на 7 дана ако се не варам, и опасно се осетило. Исто важи и за Џонија. Пустите људе и схватите да вам они у доброј мери одржавају подфорум који одумире. Ваљда је битније то од тога дал вас смара око вашег модерисања.

А и гледе тог смарања за модерисање.. и ја ћу да кажем коју на ту тему.

На Спорту се добро зна да су Црнац Бане и Добојлија најбржи на окидачу, први плану. Исто тако се зна су сва тројица скроз ОК момци. Исто се зна и ко су провокатори. Зна се и ко како и колико пише и доприноси дискусији.
Потпуно је безвезе људе бановати јер су насели на провокацију. Уствари безвезе је њих бановати а провокатира оставити. Рецимо Бане је пар пута излудео јер га је један лик врло лагано подбо. Објаснио сам му да поразмисли дал вреди да се на цимање сваког телетабиса штреца из све снаге и лик је доста смањио нервирање и није више банован ко раније. А највише банова су у последње време момци попили јер су испиздели око дешавања на утакмицама наших клубова против Новог Пазара. То је проблем државе што се на то не реагује ал у таквој ситуацији најприродније је да се и њима и државном апарату начеститаш нове године. Вентил. Е а онда кад дође санџаклија и баци 2 поста и сви га изнапушавају неколико њих добије банове а санџаклија се више не врати до неке следеће утакмице.

Саћете рећи да га треба пријавити а не натезати се са њим. Пошто се члановима не прашта непријављивање, онда немојте праштати ни својим модераторима што такве ствари не бришу или не пријављују за бан. Ено ствари и даље стоје тамо на теми.

То дал ми пријављујемо идиоте ил их напушавамо вам је најмањи проблем на Спорту. Ал након што поделите банове испада да је важније бановати најактивније чланове за техникалију него нешто предузети да се Спорт покрене из учмалости.

Исту ствар сте урадили и са Политиком. Резултат навале малих руса је бановање Шкорпија и тотална пропаст подфорума. Ни налик Политици од пре 3 године рецимо, а по причи контам да је пре тога била и још боља ал нисам био на форуму. Спорт вам сада иде у истом правцу. Полако пропада и поводом тога се ништа не ради ал се зато ажурно банују људи кад напуђе неког. Као да је то главни разлог што пдф пропада.

Бановањем Црнца не да нисте учинили услугу Спорту већ сте му дебело одмогли.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
HTC One
Sada ide - nece nama pdf propasti za jednog coveka.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia krntija
Mislim da sam dovoljno bio jasan. Ako bi se svelo na parolisanje o pravdi, nepravdi, onda zakljucavam temu.

Otvorio sam je da bi ste izneli konstruktivne predloge. Gde su sada ti predlozi ili zamerke?

Што се мене лично тиче, ја замерки немам. Уопште. Ни на једном делу форума. Паролу "само бахато, само безобразно" потпуно подржавам и разумем. Већ сам о томе јавно причао са Косачем... ја да сам супервизор, био бих још гори.  Smile

Што се овога тиче, капирам да ће доћи сада Емпти и Планински вођа као изасланици да полемишу.  Smile  Ја сам ту да дам подршку Црнцу, у чијем бану се и уједно огледа суштина целог проблема који је сугерисан.

Едит

Ево дошо Клип, Планински вођо огласи се!  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Samo jedna napomena. Ako se misli, neko gore rece, na FA-ST, malopre sam ga ban. Jos nisam stigao da zapisem u temi o tome.

Valjda necu zaboraviti.

Edit:  Hvala Booki, na to sam mislio. *ebes samo parolu. Daj malo neku rec.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2012, 00:07:50 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia Lumia 920
Samo da se slozim sa Emptijem oko svega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.