Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 15:21:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem!!!!  (Pročitano 15573 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
evo sta mi pise na plavom ekranu

check to make sure any new hardware or software is property installed.if this a new istallation,ask your hardware or software manufactrer for any windows updates you might need.
run the driver verifier against any new (or suspect) drivers.if that does not reveal the corrupting driver,try enabling special pool.both of these features are intended to catch the corruption at an earlier point where the offending driver can be identified.
if you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer,press F8 to select Advanced startup options,and than select safe mode.
if this is the first time you have seen this stop error screen,restart your computer.if this screen appears again,follow these steps:
check to make sure any new hardware or software is property installed.if this a new istallation,ask your hardware or software manufactrer for any windows updates you might need.
if problems continue,disable or remove any newly installed hardware or software.disable BIOS memory options such as caching or shadowing.if you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer,press F8 to select Advanced startup options,and that select safe mode.
Technical information:
***STOP:0x000000c5 (0x00000000, 0x00000002, 0x00000001, 0x8054A10D)

nadam se da mozete da mi pomognete Smile
tjaoj,mislim da sam jednom naleteo na ovo kad sam bio u jednom servisu,pa sam video jedan komp sa istim problemom,ali,nisam nista zapitkivao...  Smile
Jesta da ga tako nazivaju''ekran smrti'' ali nije nista strasno to je najcesce najbolja pomoc serviserima racunara posto Microsoft ima za svaki eror tacno reshenje,sve moze da se fix...o5 jos se nije pojavio onaj ko moze da resi sve bagove u XP  Smile
a,pa,naravno...
Good ol' Blue screen of death...  Smile Smile
Microsoftovo resenje za sve...  Smile
srecom(a i zahvaljujuci dobrom rukovanju),pa ga nisam ocima video od 2002. godine...
kao i sve njihovo,kaze ti sve osim toga kako da resis problem...  Smile
MS tradicija...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Avg 2009, 02:21:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
Ma naravno da ima resenja....Smile

Ali pre nego sto ti kazem sta da uradish reci mi pretpostavljam da si skoro radio sistem,kada si radio sistem da li si ubacivao drajvere koji su ti preporuceni ili si ubacivao neke novije ili tudje i slicno,drajvere koje nisi dobio uz masinu..
I imash li DemonTools na kompu...?? Ae javi pa da se resimo te glavobolje....Smile
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung D900i
Nisam ja radio sistem nego jedan covek koji cacka te stvari.Pre godinu dana je to sredio tako da sam odlucio da ga pozovem da on to resi da ne bi ja jos nesto zeznuo.javljam rezultate Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
OK...ako negde zapne kazi samo da je potrebno da se neki drajver verifikuje...ako nezna reci da te uputim... Smile
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung D900i
@BellfagoOr

Digao mi je nov sistem jer ovome nije imalo spasa.Tri sata je pokusavao da ga sredi ali nije mu ocigledno bilo pomoci.A i rekao mi je da sistemi traju  oko godinu,godinu ipo dana.Sada jos da resim problem sa hladjenjem kompa i bicu valjda miran Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
Godinu ipo dana  Smile Smile...u realnosti tesko...ja svoj drzim najvise 3 meseca...7-8 meseca da nemam internet...sistem svakog dana dozivi po neku omalenu promenu zato cesce ga reinstall ili ga bar dobro odrzavaj...

Idemo ka zimi polako cuvaj kintu  Smile
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung D900i
mozda je prema mom pricao jer moj je trajao do juce godinu i dva meseca,a internet koristim osam meseci.Kinte cuvaj a kinte nigde Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
Godinu ipo dana  Smile Smile...u realnosti tesko...ja svoj drzim najvise 3 meseca...7-8 meseca da nemam internet...sistem svakog dana dozivi po neku omalenu promenu zato cesce ga reinstall ili ga bar dobro odrzavaj...

Evo moj XP ce da dozivi 2. godinu u oktobru. I sasvim se dobro drzi. Ono sto sam instalirao pre 2 godine nisam menjao skoro uopste (sem par novijih verzija nekih usluznih programa). Redovni update, ciscenje cash-a, defragmentacija diska. Nista vise, nista manje. Dok sam experimentisao u srednjoj, trajao je po mesec dana, dva najvise. Smile
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
Samo odrzavanje i briga za ljubimcem i sve ce biti uredu...ima na forumu dobrih preporuka za odrzavanja sistema proceprkajte malo  Smile
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Slazem se,evo moj Xp vec cetvrtu godinu taljiga ali ZLI cooler od graficke je resio da me natera da malo menjam neke stvari.Smiley
pozz o//
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jul 2025, 15:21:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.