Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:18:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa zvukom na win 7  (Pročitano 928 puta)
20. Dec 2012, 22:49:35
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
HTC Desire 820
Imam 1 problem, crkao mi je windows xp, pa su mi instalirali win 7, radio je neko vreme normalno ali kad mi je crkla grafička i matična, počeo je da mi se gasi zvuk, tj kada palim kompjuter nema ga uopšte, nema ni realteka a snimljen je, ali učitava drajvere, čak sam snimala i nove drajvere tačno one što su trazili.   Kada ga ugasim pa upalim , nekoliko puta, proradi zvuk i tako normalno radi ceo dan ali kada ga ujutro palim opet ne radi i tako u krug.   Imam matičnu m68sm-s2l gigabajtova sa inegrisanom zvučnom, borim se sa ovim problemom nekoliko meseci tražila sam po internetu odgovore i ništa,ako neko zna plizz pomozite!!  :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
A, joooj, ala si ga iskomplikovala...
Imala si XP, a sada imas sedmicu. Kada ti je crkla ploca? Da li si radila novi sistem nakon zamene maticne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
HTC Desire 820
Zamenila sam za istu plocu ali polovnu,zamenjena je krajem oktobra, nisam menjala sistem jer je sve radilo. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
HTC Sensation
Mozes da pokusas da skines ovaj drajver, obrises stari drajver, instaliras novi drajver.
Mozda da vidis imas li neki bitan Windows update koji ceka da se instalira.

Ako to ne pomogne, onda pokusaj da postavis screen shot device managera u slucaju kada nemas zvuka.

Takodje mozes da pokusas da skines sa neta neki live sistem (npr. Ubuntu) i da vidis kako ti se ponasa. Ako i tamo zeza, onda ti je feler u ploci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
HTC Desire 820
Pa pokusacu, bili su mi drugovi i rekli da je problem u windows-u pa cu probati da instaliram novi, a ako i to ne bude uspelo onda cu ovo tvoje da probam, hvala u svakom slucaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
HTC Desire 820
Moze li mi neko reci koji je dobar servis za kompjutere u Bg-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.13
mob
HTC Sensation
Najbolje da odneses kod cika Velje, pa ako nesto zezne mozes da ga psujes preko foruma  Smile
Mislim da on radu u BG-u. Ovo ti je njegov profil:
http://forum.burek.com/p295323/VeljaSlash/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung Galaxy S3
Pa pokusacu, bili su mi drugovi i rekli da je problem u windows-u pa cu probati da instaliram novi, a ako i to ne bude uspelo onda cu ovo tvoje da probam, hvala u svakom slucaju Smile

Jeste problem u windowsu, uđi u services i restartuj audio service, i radiće sve kako treba Wink Dešavalo mi se x puta sa sedmicom baš to, pa i na mom ličnom kompu Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:18:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zvukom win

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.