Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:48:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa zvucnicima  (Pročitano 1242 puta)
14. Okt 2013, 18:57:57
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iphone 5
e ovako imam zvucnike genius 2.1 850 http://apacelli.com/photo/genius/genius-sw-2-1-850-1.jpg
i radili su normalno do malo prije, pusti sam prijesmu nekih 3-4min duzine i otiso, kad sam se vratio ono soba zvoni zuji u subwoofer-u, otpojim ove male zvucnike otpojim one bananice sto idu iz zvucnika u komp isto zuji, nebitno je dali je pojacan volume i bass do kraja ili ne non stop tako zuji, sta da radim  Smile
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Probio ti namotaj u samim zvucnicima (bass) odnosno mislim da je visokonaponski deo to se i meni deshavalo da samo zuje odnosno kao da nemaju uzemljenje kada sam odneo kod majstora ispitao i rekao mi je da je do namotaja i da mi se ne isplati popravka tako da sam kupio nove zvucnike  Smile  ipak da ne pricam mnogo savetujem ti da odneses kod nekog majstora elektronicara da ti proveri josh jednom jer to zavisi od slucaja do slucaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iphone 5
msm da nije do toga sto ti kazes, donio sam drugi woofer ovaj sam odlemio i spojio taj drugi ista stvar zuji ko u onog sto je bio unutra.. :/
i da dodam jos kad otpojim ovaj woofer i spojim ove male zvucnike muzika se normalno cuje spojim woofer zuji
« Poslednja izmena: 14. Okt 2013, 19:24:29 od boris131 »
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Sony xperia
Ispravljac verovatno. Da ne slutim na pojacavac. Velika je verovatnoca da je probio neki od kondenzatora za filtriranje u ispravljacu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iphone 5
onda da citavu kutiju nosim na popravak ili ??
i da sad sam pokusavo u onaj dzek zicicu jednu unutra jednu na onaj limic i onda woofer radi normalno  a kad spojim na one dole gdje je bio onaj zuji
« Poslednja izmena: 14. Okt 2013, 19:35:19 od boris131 »
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Sony xperia
Pozeljno je. Jer zujanje moze i da je zbog gubljenja mase. E sada je zeznuto sto ljudi za neki konstantan brum kazu zujanje. A brum nastaje ako je u ispravljacu probio kondenzator. Onaj najveci. On filtrira i drzi, da tako kazem, rezervu struje, kada bas zakove i povuce struju. Nakon njega se obicno stavlja jos jedan mali, cisto da zaostatke dofiltrira.
Ako je pak do pojacavaca, a ovde pretpostavljam da je izlazni stepen integrisan, lako moguce da je integralac probio. Ako je pak izlazni od dva tranzistora, onda jedan od njih.
Mozes probati, za svaki slucaj da si siguran da je do kutija, da iskljucis svaku vezu s kompom. Samo ostanu prikljuceni zvucnici na woferu i utaknes u struju. Ako opet bzuji/bruji, nema mnogo razmisljanja.
Ukoliko pak ne zuji/bruji, onda lako moguce da gubis masu prema kompu. Kabli ili neko od cinceva, bananice ... zeza.
Okreni i uticnicu za struju, jer se desi po nekada da i to hoce da zeza. Ako i pored svih ovih probavanja zuvji/bruji, moraces da odneses na popravku.

Edit: Cek, cek, ne razumem sta si dospisao?
« Poslednja izmena: 14. Okt 2013, 19:41:33 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iphone 5
probavo sam to sa okteranjem i na drugu uticnicu isto, a samo sam ostavio kutiju nista nije spojeno na komp zuji opet,
a na woofer sam spojo dvije zice i onda u onaj dzek gdje ide onaj mali zvucnik ubacio jednu zicu, a drugu stavio na ovaj vanjski limic i onda woofer radi norm ne zuji

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ggggggggg.png
(21.25 KB, 133x91)
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Sony xperia
Ajmo polako. Koje dve zice si spojio na wofer?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava teslic
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iphone 5
e ovako odlemio sam woofer iiz kutije, e onda uzeo 2 zicice i jedan kraj nalemio na woofer a drugi sam spojio na ovaj jedan dzek, kontas ? Smiley
i jos da dodam da se nenormalno grije
IP sačuvana
social share
+_+BORIS+_+

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Sony xperia
Neeeee bre. Iskljucuj to. Ajoooj. Vrisnuce ti izlaz ako vec nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:48:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zvucnicima

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.