Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 20:11:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa zenom koju volim  (Pročitano 11311 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
Citat
Vernost moj supruzi zasniva se na drugim vrednostima.

Haha Smile

verovatno na prijateljstvu ....
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ma on nema pojma koliko prevara boli onog ko je prevaren...i ako zena nezna,saznace kad tad,pogotovo sto je to veza a ne avantura...(verovatno je pametnija od mene pa ne rova po mobilnom)  Smile
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E,a pazite izjavu "ne sedim ja na dve stolice".... Strasno.Posto te vec zanima da li je neko od nas bio ili je u braku...evo da ti kazem da sam ja bila u braku,jako dugo.Kad su emocije prestale,ja sam bila postena i prema sebi i prema njemu i razvela se,ali ga nikada nisam prevarila.Ne mozes da me ubedis da je lep zivot sa nekim koga vise ne volis,i kako se tvoja vernost zasniva na drugim vrednostima.Vernost je vernost..i tacno se zna sta znaci taj pojam! Da sam i ja kao ti,ostala u braku i trazila ljubav sa strane,onda bi verovatno po tvojim shvatanjima to bilo ok...ali to je ne posteno prema svima. Ali za neke stvari je potrebno imati petlju...Najlakse je povredjivati druge,ali je mnogo teze suociti se sa realnoscu i biti covek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vidim da sam sebi na vrat nakacio lepsi pol. Drago mi je zbog toga. Nista lepse nema nego razmenjivati misljenje sa "neprijateljem". Neko je trazio vise detalja i privatnosti iz mog zivota. Nazalost, zbog strukture moje licnosti, koja je poremecena i to sam priznajem, tesko me je shvatiti. Cesto ni ja samog sebe ne shvatam u potpunosti ali ako ste toliko zainteresovani da vam ispricam jednu pricu vezanu za mene licno. Kao prvo ovo mi je drugi brak. Kao drugo prvi brak je propao jer mi je supruga, bog da joj dusu prosti, preminula. Ja sam tada imao 22 a ona 20 godina i preminula je zbog teske bolesti. To je osoba koju sam voleo i ciji grob i dan danas obilazim kad god se nadjem u mestu u kome je sahranjena a to je otprilike 3-4 puta godisnje. Posto radim i zaradjujem, nisam lenj kako neko rece, po prirodi posla nasao sam se na Kosovu i to posle smrti supruge od 1993 do zavrsetka rata 1999. godine. Tamo sam upoznao moju sadasnju suprugu a iz sebi neobjasnjivih razloga nisam se ozenio sve do 1998. godine a tada sam to uradio iz ciste potrebe i straha da zbog sukoba u kojima sam ucestvovao ne ostnem bez potomstva na sta je moja supruga pristala iako je znala da je ne volim. priznajem da me ona voli a ja sam vremenom naucio da zivim sa tim i nikada sebi nisam davao slobodu da je povredim na bilo koji nacin sto podrazumeva i prevaru. Postujem je i dan danas i zbog toga mi je ova situacija stvara problem. Iz zahvalnosti prema supruzi za sve sto je morala da pretrpi zbog mene a bilo je dosta toga verujte mi nisam zeleo niti zelim razvod bez obzira sto ona pretpostavlja da ja imam drugu i sto znam da joj smeta. Zato sam rekao da je moja supruga izuzetna zena. Posle mog ranjavanja 1999.godine ona je bila ta koja je sedam meseci brinula svakodnevno o meni pored malog deteta koje smo imali. Bez obzira na to sto ja volim zenu o kojoj sam pokrenuo temu bilo bi neljudski sa moje strane da napustim suprugu. Inace supruga ne radi. Na produzenom je osiguranju kod fonda PiO jer je fabrika u kojoj je radila sada u rukama siptara a na Kosovu boravi cesto iz porodicnih razloga jer joj je kompletna porodica jos uvek na Kosovu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Teska prica,moram priznati...I malo mi je jasnije,tacno...ipak,mislim da treba sa sednes sa suprugom i budes iskren.Neverujem da je ovako sretna,jedino ako je neki izuzetak medju nama,zenama.Cini mi se da si ti sada prvi put posle pokojne zene nasao pravu ljubav.Onda netreba da se mislis,karte na sto pa sta bude.Bar bih ja tako.Ovo nije  dobar zivot nizakoga od vas troje,svima treba promena za 180 stepeni.Bolje sada nego da vam godine prodju.A ta devojka te nece cekati doveka,sigurno...
IP sačuvana
social share
Bogu fala sto sam Lala...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Cekaj,sam kazes da ne zelis da se razvedes od nje da je ne bi povredio,i u znak zahvalnosti za sve ono sto je uradila za tebe.Pa zar ne mislis da je povredjujes cinjenicom da se vidjas sa drugom zenom,a kazes da tvoja supruga to predpostavlja i da joj to smeta,sto je i logicno jer te voli? Ja ne osporavam tvoju potrebu da volis nekoga,to je prirodno i jako lepo,ali zar ne vidis da time nanosis bol zeni koja je toliko toga zrtvovala i uradila za tebe.Zar ne bi bilo postenije da porazgovaras sa svojom suprugom otvoreno,i da cujes sta ona ima da ti kaze na sve.Iovako si naglasio da je znala da je ne volis i onda kada ste se vencali.U ovoj prici niko nije srecan.Supruga,jer je u braku sa covekom koga voli,a zna da on voli drugu...druga,jer ne moze da bude sa tobom kada zeli,i ti...jer si rastrzan na dve strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Pošto ti je dete malo, a žena predpostavljam još mlada, ja bih na tvom mestu pokušala nešto da se stara ljubav osveži. Znači malo više vremena zajedno, malo više para u ženinu odeću, kozmetiku, izlaske. Time što ćeš napustiti ženu i malo dete nećeš rešiti ništa. Ova nova koja ti se sad sviđa sada neće ti se više sviđati za godinu dana. A dete ostaje za uvek, privrženoj ženi ostaje večiti dug. Nije u redu da sad kad je ona hendikepirana ti njoj okreneš leđa. Uloži u nju onoliko truda koliko je ona uložila u tebe(verovatno ni njoj nekekev ranjen i bolestan muškarac nije baš bio ideal seksepila). Reci joj šta bi ti bilo drago da ona radi na svojoj privlačnosti i podeli sa njom zadovoljstvo njene promene. Videćeš da ta ljubav koja i sad postoji može da oživi u punom sjaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
bilo bi neljudski sa moje strane da napustim suprugu

a jos je neljudskije to sto joj radis .... bolje da je ostavis, pa i prijatelji da budete, nego ovako da je povredjujes ... moze ona naci nekog ko ce je voleti, a ovako vezana za tebe je nemoguce, samo zivi u paklu ...

ako se razvedete, patice jedno vreme, i zaboraviti na tebe ... bicete sretniji i ti i zena i dete ... ovako vam je zivot nikakav ..
suoci se sam sa sobom, sa zenom, sa detetom, pa onda sa tom ljubavnicom ... ako te hoce ... i voli kako kaze ...

moj savet ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Sobzirom da supruga po prirodi svog posla cesto odsustvuje od kuce (ponekad i po dva meseca)

Inace supruga ne radi. Na produzenom je osiguranju kod fonda PiO jer je fabrika u kojoj je radila sada u rukama siptara a na Kosovu boravi cesto iz porodicnih razloga jer joj je kompletna porodica jos uvek na Kosovu.

Овај лаже па на Бога не мисли, зајебава све редом.   

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hehe,Davidovac,primetila sam i ja to neslaganje u izjavama,al rekoh,ajde da ne komentarisem Smile Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 20:11:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.