Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 11:33:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa učitavanjem fleša!  (Pročitano 1944 puta)
24. Dec 2010, 21:09:15
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava Zmajevo sklonište...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SM-G800H
Neće da mi učita fleš na računaru(desktop),probao sam u svim portovima(na prednjoj i zadnjoj strani) i ne može,a inače drugi fleš od druga takođe kingston hoće da učita bez problema... Smile
Moj fleš hoće da mi učita na drugim kompovima(fax,drug) samo na moj neće,jel zna neko šta treba da se pogleda,jer imaju tu neke opcije za to čudo,pa da namestim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6070
Jesili video u divice menadzeru da li ti stoji zuti znak pitanja za usb ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Desni klik na My Computer pa opcija Manage pa Disk management (na WinXP-u). Da li TU prijavljuje prisustvo particije USB-a i ako da-kao kakvo ga prijavljuje?
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SM-G800H
Jesili video u divice menadzeru da li ti stoji zuti znak pitanja za usb ?

Proverio sam,nema žutog znaka pitanja,sve ok...
Zato i ne znam šta mu je,zašto moj fleš neće a ortakov hoće da učita,a kod njega na kompu  oba učita odmah,bez problema...  Smile

Desni klik na My Computer pa opcija Manage pa Disk management (na WinXP-u). Da li TU prijavljuje prisustvo particije USB-a i ako da-kao kakvo ga prijavljuje?

Ne prijavljuje ništa...   Smile
Ovu situaciju nisam viđao nigde,hoće da učita ortakov fleš i usb od mog mobilnog,a neće da učita moj fleš i mp4 od sestre,a inače taj fleš i mp4 rade na drugim kompovima opušteno...   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
E ovako, USB portovi postoje u dve verzije: 1,1 i 2,0. Probaj u BIOSU da nadjes stavku USB, i da je prebacis sa prvog na drugi broj, ili stavi na 'Auto' ako postoji, pa onda probaj. Na primer, ako imas 'USB type 2,0' ti prebaci na 1,1 pa probaj onda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SM-G800H
Ok,probaću to,valjda ce uspeti mada ne znam kako je odjednom prestao da učitava taj fleš do pre nekoliko dana ga je učitavao i onda samo odjednom neće da učita nikako samo se čuje onaj zvuk na početku kad ga ubaciš i ništa se ne dešava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Ehehehe, onda nije problem u fori u koju sam prvobitno mislio... Znaci ti cujes zvuk spajanja USB-a. Ne znam sta da ti kazem, ali ako nisi nista cackao po BIOSu a pre ti je radilo a cujes zvuk kad stavis USB onda mi je to do neke kerefeke u Windowsu. Trenutno nemam ideje sta konkretnije da ti kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Забоди флеш у неки комп који ће га видети и форматирај га ... ако ни после тога не буде хтело да га сконта ... јбга  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SM-G800H
Ehehehe, onda nije problem u fori u koju sam prvobitno mislio... Znaci ti cujes zvuk spajanja USB-a. Ne znam sta da ti kazem, ali ako nisi nista cackao po BIOSu a pre ti je radilo a cujes zvuk kad stavis USB onda mi je to do neke kerefeke u Windowsu. Trenutno nemam ideje sta konkretnije da ti kazem.

Moguće da je windows sjebao nešto kao po običaju... Smile

Забоди флеш у неки комп који ће га видети и форматирај га ... ако ни после тога не буде хтело да га сконта ... јбга  Smile Smile

Mislio sam to da uradim i probaću to,valjda će onda uspeti,ako ne moram da utrapim nekom ovaj fleš,tj da se menjamo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 11:33:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.