Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 09:29:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa Toshiba laptopom  (Pročitano 794 puta)
09. Nov 2008, 11:19:43
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
HTC Tatoo
Pozdrav svima, imam problemcic...Imam laptop marke Toshiba A200 14D...konfiguracija je pretrpela manje promene u poredjenju sa kupovnim...dodata je RAM memorija 1gb...problem se javio juce...inace racunar je do tada radio besprekorno...Licencirana Vista...sve bez ikakvog problema radilo i funkcionisalo...problem je sledeci: kada pokusam da startujem racunar, ponekad zakoci na boot-u, a ponekad prodje taj proces i dodje do trenutka kada ukucam sifru, nakon cega se racunar normalno startuje ali u jednom trenutku stane i ni makac...deluje kao da radi...ali u stvari ne radi...probao sam iz safe moda...ali isti slucaj...ima li ko pojma sta bi moglo da bude...pretpostavljam da je problem hardverski i da je neki deo otisao...ram, kuler, ili nesto drugo....??? pomoc! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
MemTest 86+ ili GoldMem testom testiraj memoriju za pocetak.
Oba programa mozes naci na Hirenu, ili ih same narezati na CD. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
HTC Tatoo
hvala, na brzom odgovoru...probacu i to...mada radio sam windows test iz Viste, ima bash lepo odradjen testing...medjutim i kada sam u njemu pustio prvi put je proverio, ali sledeci je i on sam zablokirao...prvi put je izgleda sve bilo ok...sad vec ne mogu ni da ga pustim ponovo...licno sam sumnjao na pregrevanje i cooler, posto radim dosta grafickih i drugih zahtevnih stvari...mada i on radi kako treba...ok, probacu ponovni test memorije, kako si mi rekao...thanx...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
HTC Tatoo
...problem resen... Smile skinuo sam Hiren's boot... i podigao ga sa usb flasha...probao test i stvarno je problem bio u Ram memoriji...kada sam izvadio novu memoriju iz slota...sve je proradilo i evo radi bez problema...hahhaha...mada sa 1gb rama manje...  Smile ...u svakom slucaju, verovatno se radi o nekompatibilnosti rama, mada mi i dalje nije jasno kako je racunar bez ikakvih problema radio vise od 3 meseca sa obe memorije...Hvala Filipe na odgovoru...veliki pozdrav!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 09:29:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.699 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.