Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 03:51:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa televizorom  (Pročitano 5094 puta)
27. Jan 2016, 18:40:41
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
Browser
Chrome 48.0.2564.82
Imam VOV Digital televizor polomio sam daljinski pa sam kupio kineski pilot ali imam problem sa pronalazenjem koda. Moze li neko da mi kaze koji tjuner koristi posto marke VOV nema na listi brendova.
Ili da mi kaze koji daljinski da uzmem kao zamenu.
Probao sam automatsko trazenje i ne daje neki rezultat pola tastera ne radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
nesto se pokvarilo  Smile
da sam ja bio tako ko ti neobrezan televizijski  Smile  i da sam kupio neki vov... Smile
ja bi donijeo iz kola  sarafciger...krstas...i otvorio tv....i pogedao koje firme su dijelovi..

posto... te divljake uglavnom sastavljaju od firmiranih dijelova raznih poznatih firmi  Smile
i onda bi nasao sve daljinske za teveove ciji su dijelovi u tom teveu..recimo sarp...filips..telefunken..soni...lg ..samsung..i sta ja znam... Smile

i sigurno ce jedan da odgovara  Smile

ili bi ga odnijeo komsiji damiru i reko mu da mi napavi tv... da mogu gledat..tj prebacivat kanale.. Smile

jer  ti i sad mozes gledat u njega... Smile samo nema nist  Smile

a on bi mi rekao...sta ce ti to...to je sranje.. Smile
evo dat cu ti ja tv na 18 rata...i uvalio bi mi nesto zakrivljeno od 2000 evra.. Smile Smile Smile
od cega bi se zabac bojo...tri mjeseca... Smile Smile Smile

picak li mu materinin..ne znam na koga li je onaki lopov  Smile
nikad nisam otiso kod njega da mi nije utrpao neki fon..racunar...kameru...ili bilo kakvo sranje.. sto mi uopste ne treba... Smile Smile Smile

olos me napije prvo...pa me opljacka . Smile vracam mu vec sest godina neke rate za sve i svasta  Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 03:51:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: televizorom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.