Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 18:01:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa sistem error...  (Pročitano 5282 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
bio si u pravu

...ja sam zhensko, drago mi je  Smile

Ako prijavljuje software najverovatnije je u pitanju driver, dakle ne morash deinstalirati sve zhive programe i ponovo ih instalirati, samo sebi pravish posao dodatni, koji te nigde ne vodi.
I dalje preporuchujem da odradish memtest. Na tom linku za download imash detaljno uoputstvo kako da ga odradish na WIN platformi.

Udji u safe mode, deinstaliraj driver za graficku kartu. Onda digni normalno win, skini najnovije drivere za nju i instaliraj ih. Obrati paznju da li ce ti bez grafike prijavljivati greshku.
Ne znam koliko memorije imash. Ako imash recimo 2x512 ili 2x256 zameni im mesta ili pokusaj da dignesh mashinu bez jedne od njih sa upola manje memorije. Opet obarati paznju na error poruke.
Ubaci win cd i namesti u biosu da bootuje sa cd-a, onda pokreni windows repair i pusti da odradi. Ne verujem da ce da se desi neka epohalna promena, ali ne shkodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

zato sto nemam pametnija posla...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1994
Zastava French Polynesia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola V3xx
e sorry za "bio si u pravu", nisam obratio paznju...  Smile
sada cu polako to sve da iprobam pa cu videti sta ce ispasti!!!
ps imam 2x512, a sto da probam da im promenim mesta kada znam ih sigurno nisam cackao...  Smile
IP sačuvana
social share

Nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce celicno... Do pobede. Uvek uz Partizan.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pa eto, chisto kad vec radish sve ostale potrebne i nepotrebne radnje koje ne mogu da skode , onda probaj i tu varijantu ... jer ovo shto se tebi desava mozhe bukvalno da bude bilo shta (mada ja sumnjam ili na memoriju, ili na neshto u pci shto pravi konflikt,a to moze da bude i hardware i software)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava Paradise city,where grass is green and girls are pretty
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k 500i
Devojko iz Zemuna,lako je tebi reci skini najnovije drivere...ja imam dial up,a zivim u najvecoj selendri gde HVALA BOGU ima cak i kompjuter...ne postoji podrska za adsl,a wireless nema niko,a ja josh nisam skupio dovoljno love za nj....
Kako da skinem? I kad unistaliram drajver za grafu,on ih ponovo sam instalira...danas mi je doslo da ga sutnem nogom...ja sam inace temperamentan,ne znam sta ce se sutra desiti
IP sačuvana
social share
U dilini reke zete,rodilo se crno dete,ujaci mu ime dali,nek se zove NELE mali
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
e ovako mi pise:
Unable to open the Redirector service. Redirector performance data will not be returned. Error code returned is in data DWORD 0.
Source je PerfNet!!!
inace nisam nista instalirao , nista usb memorija grafika!!!!

Probaj ovo.

Devojko iz Zemuna,lako je tebi reci skini najnovije drivere...ja imam dial up,a zivim u najvecoj selendri gde HVALA BOGU ima cak i kompjuter...ne postoji podrska za adsl,a wireless nema niko,a ja josh nisam skupio dovoljno love za nj....
Kako da skinem? I kad unistaliram drajver za grafu,on ih ponovo sam instalira...danas mi je doslo da ga sutnem nogom...ja sam inace temperamentan,ne znam sta ce se sutra desiti

Decko iz najvece selendre, mi pokusavamo da resimo probleme koje imate. Ako nemas dobar net, zali se Cedi ili Tadicu, posto mene to apsolutno ne interesuje.

Ako vec nemas dobar net, idi u najblizi servis u selu, ako nema, idi do grada, pa daj kintu i serviser ce ti sve lepo popraviti. Nadam se da sam ti resio problem....

Kako da skinem? I kad unistaliram drajver za grafu,on ih ponovo sam instalira...

Sam, a?

« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 03:17:21 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1994
Zastava French Polynesia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola V3xx
e druze hvala ti, ali ja odlepio pre neki dan posto nisam nista uspeo da uradim, pa odneo racunar u servis...
obavli su silna testiranja i nosu otkrili problem...  Smile
na kraju su update-ovali bios,( sta god to znaci!!! Smile ), i sada kazu da sada radi!!!
sada cu malo da ga posteno izmucim pa cu videti kakvsi su rezultati pa cu vam jaaviti!!!
grrrrrrrr
evo ponovo mi restatovo!!! ne znam da li pomaze ali na Event Viewer-u u dogadjajima pod aplikacijom i pred error poruke izbaci mi information ATI Smart "The service was started." pa SecurityCentar "The Windows Security Center Service has started." i onda blokira nakon 10 sekundi!!! tako uvek
« Poslednja izmena: 11. Jan 2007, 18:33:00 od zecic »
IP sačuvana
social share

Nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce celicno... Do pobede. Uvek uz Partizan.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava Paradise city,where grass is green and girls are pretty
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k 500i
Resio sam problem,uzeo sam novu grafu i serviser snimio najnovije drivere....
IP sačuvana
social share
U dilini reke zete,rodilo se crno dete,ujaci mu ime dali,nek se zove NELE mali
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1994
Zastava French Polynesia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola V3xx
ja nisam... Smile
reinstalirao sam windows i ponovo se to dogadja... bio sam u servisu i ovi nisu nasli kvar!!!
posto mi i dalje tece garancija trazicu novi komp...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ma kakav nov komp ... dear god ...

Ponovo se dogadja jer hardware je u pitanju, grafika, memorija, eventualno josh neshto u pci ...
kakav je to servis majku mu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6630

...ne vredi ovakav hardverski problem mozes resiti samo sistemom eliminacije...jedno po jedno polako testiras...
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 18:01:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.