Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jan 2025, 15:31:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa Sajtom  (Pročitano 10983 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Ma ne, stvarno nisi razumeo Smiley
On ima legalan Win na racunaru. I to je razlog zasto nece da ga reinstalira (valjda nema originalni instalacioni CD od njega i/ili nema instalacionu lozinku) Smiley
Edit:daj Geniju jos koju sansu. Ako ne bude islo, a imas instalacioni CD od Windowsa ili sertifikat (lozinku) onda nadji nekog da ti reinstalira Windows. Kad instaler bude trazio lozinku - ti ukucaj originalnu i opet imas svoj Win. Legalan a reinstaliran Smiley
« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 01:23:09 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Tacno, nemam disk jer ga nisam ni dobio, a za lozinku, iskreno  i ne znam gde se moze i da li moze da se ocita u
racunaru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7657
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Preuzmi OTM program na Desktop
http://oldtimer.geekstogo.com/OTM.exe

Pokreni ga i u belo polje programa ispod Paste Instructions for Items to be Moved
kopiraj ovo:

Kod:
:files
C:\WINDOWS\Prefetch\CMDAGENT.EXE

:Commands
[CREATERESTOREPOINT]
[Reboot]

klikni Move It Kompjuter ce se restartovati.
Kad zavrsi sa desne strane ispod Results ce se nalaziti nekakav tekst...kopiraj ga na forum.

..........

To je to...ja ne mogu naci jos tragova od Comodo firewall-a...

A ti bi mogao jos da nam navedes kako si spojen preko neta,koji provajder,modem,ruter...?
Daj nam nesto...jer to da ne mozes da odes na krstaricu moze da prouzrokuje samo neka glupost.
To je more "gluposti" i dok nekom ne sine sta bim moglo biti ili dok sam ne provalis  Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 02:18:47 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC 
@belg.rade

Kad kliknes na krstaricu sta ti pokaze? Ajde klikni pa uslikaj stranicu i postavi sliku ovde da vidimo.

http://hidemyass.com/  unesi ovde http://www.krstarica.com/ i klikni na Hide my ass pa javi da li ti otvara krstaricu
« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 08:10:51 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

*   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
          moments.

*   If you are unable to load any pages, check your computer's network
          connection.

*   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
          that Firefox is permitted to access the Web.

Try again

Ovo dobijam kad hocu da otvorim krstaricu, a kad iskoristim Link koji ste naveli, Krstarica se otvori (s'tim
sto ja to koristim vec dva tri dana, uz napomenu da osim naslovne strane mogu da otvorim samo "prve
podsajtove, ali "podsajtove podsajtova" ne mogu svaki.

[.ShellClassInfo]
IconFile=%SystemRoot%\system32\SHELL32.dll
IconIndex=94

Ovo sam dobio programom OTM

Provajder je Telenor, USB Modem HUAWEI  Modul: Verzija 1.01     Modem drzim stalno ukljucen u PC-u
a Internet ukljucujem onda kada mi treba.(Unutra je SIM kartica)
E sad ja se izvinjavam, jer nemam vise vremena zbog neodloznog putovanja, i imam jos samo 1 sat vremena.
Vracam se u ponedeljak, kada mislim da odem kod sestre i kod nje probam konekciju preko njenog
Prvajdera (ADSL).To je sve sam umeo i  mogao da vam dam od podataka.Zaista mnogo hvala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC 
Prilicno sam siguran da malware nije uzrok problema sa Krstaricom. Mozda da probas da reinstaliras drajver za modem pa da vidis sta se desava. Nesto je izgleda do tvog provajdera cim uspevas da preko onog linka otvoris sajt.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 10:01:17 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
========== FILES ==========
File/Folder C:\WINDOWS\Prefetch\CMDAGENT.EXE not found.
========== COMMANDS ==========
Restore point Set: OTM Restore Point (0)

OTM by OldTimer - Version 3.1.17.2 log created on 12032010_101000

Malopre sam pod pritiskom vremena nesto pogresno uradio, ovo je valjda to, izvinite, a ja cu u svakom slucaju
sve sto mi ostavite kao savet-zadatak uraditi posle nedelje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC 
Imao si instaliran i Ad Aware, koji takodje nije dobro deinstaliran, to jest ostao je aktivan drajver.

Skini, raspakuj i pokreni ovaj file, zatim restartuj.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
ad-aware.zip (0.17 KB)
« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 10:56:21 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Dakle ovako: Uradio sam sve kako ste rekli u poslednjem uputstvu, Lavasofta vise nema u listi Servisa.
Preko vikenda nisam bio tu, ali se juce Krstarica OTVORILA! Kako i zasto nemam pojma jer u petak, nije htela.
Moram da napomenem da se i sestri na njenom Laptopu(o tome sam vam pricao) takodje otvorila.Obzirom
da su u pitanju dva nezavisna racunara sa dva razlicita Provajdera, ostaje mi da zakljucim, da je odgovor u samoj
Krstarici(mislim na firmu, i ako sam prvo njih pitao za moguci razlig), ja mozda nisam u pravu, ali kad saberem 2 i 2,
mislim da je tako ,kako sam na kraju zakjlucio.Vi mozda imate nacina to da proverite, ali meni je zao sto smo ,
(tako ispada) izgubili silno vreme i trud da se dodje do resenja.Jedina stvarno korisna stvar je to da sam ocistio
racunar od zaostalih programa(Comoodo nije do kraja ociscen,za Lavasoft sam znao da je tu, ali nisam znao kako
da ga sklonim, a AVG mislim da je takodje potpuno ociscen).U svakom slucaju, hvala za trud uz nadu da ce ovo
biti stabilno stanje i da se problem nece ponavljati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC 
Sto se tice Comodo nije nista strasno, u pitanju je identifikator, odnodno orphan. Moze i to da se ukloni ali sa drugim alatom, ali ne smeta da ostane i tako posto je program deinstaliran.
Kod AVG-a si imao neke zaostale kljuceve koji se odnose na njegove toolbarove, pa ni to nije veliki problem. Vazno je da ni jeadn ni drugi nisu aktivni u sistemu.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2010, 11:00:45 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jan 2025, 15:31:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.