Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:03:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa roditeljima  (Pročitano 16714 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Видим да овде неко не види разлику између дресирања и васпитања...Наравно да ће ако сада забраниш некоме излазак или му купиш нешто ако то заслужи бити резултата у кратком року али дугорочно гледано то не успева. Детету само треба свест о томе како свет функционише а не забрањивање да у њему учествује.Та свест се не уграђује батинама и казнама него разговрима, дискусијама итд. Када дете поштујеш и оно ће тебе, а ако на њега гледаш као на инфериорног и мислиш да је твоја последња онда му не уграђујеш свест него инат који најчешће ради на његову штету и онда се постиже супротан ефекат.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2013, 03:05:55 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.13

pa dal je moguce? Smile
ja, ja ...ne verujem!
i sta, onda mora da si im ti sigurno bar 'najbolji prijatelj' jel da...? Smile

Nisam im prijatelj..ja sam im majka.Mozda je staromodno za vas ali kod mene se zna u kuci ko je roditelj a ko dete.Da bi te deca postovala treba da postujes i ti njih.Nema prijateljstva izmedju roditelja i dece..ima postovanja.I ako je sredina normalna bez tenzija izmedju roditelja i dece,deca odrastu u zdrave licnosti.Mislim da sam ja uspela u tome.

pa ja sad ne znam kako da vaspitavam moje dete. sa jedne strane mi stize prica da deca treba da trce mamici i odmah defiluju sve sto im je na pameti jer ih niko drugi ne voli kao sto ih mama voli i samo mama zna sta je za njih najbolje i onda mi vi gospodjo dodjete i kazete kako niste najbolji prijatelj svojoj deci i kako vam ne trce pod skute svako malo a ispada da su izrasli u zdrave ljude i to uspesne po nekim generalnim kriterijumima.
Moj jedini zakljucak je da... vi ustvari ne volite svoju decu.  Smile Smile Smile

S obzirom da ste majka dvoje dece, da li mozete da mi prokomentarisete izjavu koju smo imali prilike da vidimo na ovoj temi: '...te klinke koje imaju 14 i manje godina a koje ostaju napolju posle 23h se jebu za 200 dinara.'? Dakle interesuje me, da li bi postavljac teme (tinejdzerka upravo tog godista) trebalo da slusa savete osobe koja postuje tako dubokoumne komentare? Hvala.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2013, 10:27:18 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0

pa dal je moguce? Smile
ja, ja ...ne verujem!
i sta, onda mora da si im ti sigurno bar 'najbolji prijatelj' jel da...? Smile

Nisam im prijatelj..ja sam im majka.Mozda je staromodno za vas ali kod mene se zna u kuci ko je roditelj a ko dete.Da bi te deca postovala treba da postujes i ti njih.Nema prijateljstva izmedju roditelja i dece..ima postovanja.I ako je sredina normalna bez tenzija izmedju roditelja i dece,deca odrastu u zdrave licnosti.Mislim da sam ja uspela u tome.

pa ja sad ne znam kako da vaspitavam moje dete. sa jedne strane mi stize prica da deca treba da trce mamici i odmah defiluju sve sto im je na pameti jer ih niko drugi ne voli kao sto ih mama voli i samo mama zna sta je za njih najbolje i onda mi vi gospodjo dodjete i kazete kako niste najbolji prijatelj svojoj deci i kako vam ne trce pod skute svako malo a ispada da su izrasli u zdrave ljude i to uspesne po nekim generalnim kriterijumima.
Moj jedini zakljucak je da... vi ustvari ne volite svoju decu.  Smile Smile Smile

S obzirom da ste majka dvoje dece, da li mozete da mi prokomentarisete izjavu koju smo imali prilike da vidimo na ovoj temi: '...te klinke koje imaju 14 i manje godina a koje ostaju napolju posle 23h se jebu za 200 dinara.'? Dakle interesuje me, da li bi postavljac teme (tinejdzerka upravo tog godista) trebalo da slusa savete osobe koja postuje tako dubokoumne komentare? Hvala.
Mislim da se ovde banalizuju stvari.Ako je sredina u kojoj deca odrastaju normalna,ako postoji uzajamno postovanje na relaciji dete-roditelj i obrnuto...onda se niko nece jebati za 200 dinara sa 14 godina.Mislim da sve zavisi ood toga kakvi su roditelji.Da li su ostvareni ili ne,isfrustrirani ili ne.Sve se to prenosi na decu i ne ostvarene ambicije roditelja i njihovo nezadovoljstvo pa pokusavaju da kroz svoju decu ostvare ideal koji su sami zamislili a u tome nisu uspeli.Da rezimiram..ako postujes dete kao licnost,ako umes da osetis njegove zelje i ocekivanja i ako ne lecis svoje ambicije preko njega..onda ce to dete izrasti u zdravu licnost.Pak ako je obrnuto onda treba potraziti strucnu pomoc jer si na dobrom putu da svoje dete unesrecis i da i ono postane isti ti kada odraste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows Vista
Browser
MSIE7.0
Zahvaljujem gospodjo Contesa.
Ojacali ste neka moja vecpostojeca ubedjenja.
Ne bih se ja vise bavio ovom temom...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Zahvaljujem gospodjo Contesa.
Ojacali ste neka moja vecpostojeca ubedjenja.
Ne bih se ja vise bavio ovom temom...
 Smile
I nemojte ja sam gora od svakog deteta...tesko cete samnom izaci na kraj  Smile
Citat
« Poslednja izmena: 05. Feb 2013, 23:24:54 od Contesa Nera »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.13
 Smile
iako sam reko da se necu vracati, samo da dodam razlog koji vecini promice a zbog kog roditelji bolesno pokusavaju da kontrolisu svoju decu. Dakle ... razlog nije ljubav, vec strah.
Od samoce.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

LOVE IS IN THE AIR ♥

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia 
Najgore je kada mi nešto zabrani ili me tera da učim , pa onda iz inata neću , samo neka me ostavi na miru ja znam šta i koliko treba da učim . Pre neki dan je uzela da mi pretura po torbi  Smile POLUDELA SAAAM !!! Ja joj rekla kao sve što imaš da me pitaš pitaj me ali nemoj da mi preturaš po torbi , a ona kao ja imam pravo da ti preturam po torbi i šta to ti imaš da kriješ . Takve stvari me izluđuju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Najgore je kada mi nešto zabrani ili me tera da učim , pa onda iz inata neću , samo neka me ostavi na miru ja znam šta i koliko treba da učim . Pre neki dan je uzela da mi pretura po torbi  Smile POLUDELA SAAAM !!! Ja joj rekla kao sve što imaš da me pitaš pitaj me ali nemoj da mi preturaš po torbi , a ona kao ja imam pravo da ti preturam po torbi i šta to ti imaš da kriješ . Takve stvari me izluđuju  Smile

tako je i meni bilo, doduse dok sam bio u osnovnoj... A onda promena iz korena  Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2013, 19:45:22 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

LOVE IS IN THE AIR ♥

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia 
Samo da napunim 18 , jedva čekam ima da se iselim iz kuće , da ih više ne gledam .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 101
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung 
Gde zuris?Nije mi jasno stv... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 22:03:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.