Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 14:41:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa roditeljima  (Pročitano 16672 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
mislim da je ustvari tvoj cale problem.
if you know what I mean... Smile

cale ti ne jebe dovoljno dobro kevu hocu reci...  

hahahha mozda si u pravu  Smile

zabranjivati detetu koje stvarno uci, da ide na proslavu nove godine sa drugarima, je meni licno ocajno i zao mi je sto imas tako bolesno ambicioznog roditelja koji verovatno leci svoje frustracije tako sto tebe cima da budes najbolja na svetu..

sto se tice toga da ona zeli da ti budes vukovac, i to mi je licno bezveze.. poenta je da ti zelis da budes bolja i da ti zelis bolje i odlicne ocene, ona treba da te dovede do tog stadijuma, da tebi samoj bude to bitno, sve ostalo se posle toga jednostavno odvija, ona je okej roditelj, ti si poslusno dete koje ne pravi sranja

ti si klinka, moras da igras kako ona svira i to ti je sto ti je

ja bih da sam na tvom mestu sela sa njom malo pa porazgovarala o tome kako se ti zaista trudis, kako razumes da je skola bitna, kako ti je krivo sto si podbaciloa na polugodistu, ali da ces dati sve od sebe da to bude odlicno na kraju i da ti veoma znaci da budes sa svojim drustvom za novaka i da bi cenila kada bi ti ona verovala i ne uslovljavala te stvarima koje su tebi bas znacajne i za raspolozenje i za elan za ucenje, reci joj da su ti potrebni srecni trenuci jer samu sebe vec ubijas u pojam sto si vrlo dobra pa si i zbog toga neraspolozena.

ako te i pored toga ne pusti na proslavu nove godine, spali je na spavanju

Slazem se sa SVIM !!!!

tema:
e ovako, po meni tvoja majka preteruje, samim tim sto si odlican djak treba da te pusti bar na novu godinu i maturu a i izlaske. To sto si odlican djak pokazuje da se trudis i da ti je stalo.Takodje ja srednja skola i nije toliko bitna kao fakultet.Mozes da odes i u losiju srednju nakupis i tamo ces bez mnogo truda biti odlican djak i nakubiti bodove za fakultet. Sad sve zavisi od tvojih ambicija, ako zelis neko predznanje za fakultet onda upisi gimnaziju, teslu, sta te vec zanima.Samo tamo ce ti biti teze u srednjoj, puno ces vise uciti i imaces slabiji prosek nego naprimer da si u nekoj "Laksoj" skoli. A inace to doba (srednja skola) ce ti biti najlepse doba u ZIVOTU. Tu ces steci najbolje drugare. Ja naprimer idem u Elektrotehnicku skolu, i bez mnogo muke prolazim odlican sve 3 godine, evo sad i cetvrtu sam odlican na polugodistu. Imacu oko 36 bodova na kraju srednje (od maksimalnih 40)! A izlazim sa drugarima skoro svaki dan, ako ne u kafic, makar u kraju ovako napolje cisto da se vidimo.Ili mi ortak dodje kuci da blejimo, ako znas na sta mislim.

Da sam na tvom mestu, moras ozbiljno da porazgovaras sa majkom, nevalja sto te drzi "Pod Katance" jer to moze da utice na tvoje samopouzdanje i komunikativnost (A to su vazne karakteristike prilikom nalazenja posla)... Takodje treba da imas srecno detinjstvo, a svaka majka zeli da joj dete bude srecno, zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Auuu. . . sreca pa sam se ja udala na vreme. .  ](*,)da me mama ne tuce zbog ocena. .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 345
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Uci, uci, kad nisi htela da kopas  Smile
IP sačuvana
social share
"Srce ima svoju logiku za koju razum ne zna." (B. Paskal)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Mante se personalnih nabadanja  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung GT-S7580
Боже.. какав ти је то отац.. ја сам мислио да је умро.. или не живи са тобом..  Smile

Поправиш однос са мамом.. ако не иде, обрати се том тати бре више.. шта је њему..

Мрско ми је што морам да признам да је сасвим могуће да је деки у праву..  Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 101
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung 
Ja mislim da ipak treba da razgovaras sa mamom,ali nije mi jasno sta ti to ne dozvoljava?Ocene jesu bitne i sve to ali mozda malo preteruje ipak...A sto se izlazaka tice,to se slazem sa njom jer ima vremena za sve. Ne treba da zuris da odrastes vec sve se desava u svoje vreme. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Istina je, kao i obično, negde na pola puta. Nisi ni ti baš zlato (jer treba stvarno da se opustiš da bi u osnovnoj bila vrlo dobra), a i ona je možda prestroga, što nije iznenađujuće obzirom da jesi krila od nje stvari i da si popustila u školi. Za odličan uspeh u osmom razredu potrebno je samo da dremaš (ne da spavaš, što si ti izgleda radila) na časovima. Nešto tu smrducka čim je odlučila da bude tako drastična. Mogu sa te strane da je razumem, mada tebi to verovatno zvuči kao da smo svi sad ovde tvoji neprijatelji.

Ja sam izlazila u tvojim godinama (u grad, diskoteku, imala izlazak do 1:00h, nisam se jebala za 200 dinara Smile (pazi, tad je 200 dinara još i bila neka para Smile) niti sam pila alkohol), ali sam sa mamom imala dogovor: dok su ocene dobre, može. Čim popustiš - nema. I obe smo se toga pridržavale. I da, mrzela sam je na momente, urlala, plakala, molila, kumila, ali nikad nije htela da popusti. Samo bi me podsetila na naš dogovor. A ja nikad nisam bežala ili pravila sranja jer sam negde duboko u sebi, čak i tad, znala da je u pravu.

Kad sam malo porasla i prestala da budem derište shvatila sam da ona, takva kakva je, sa svim manama i vrlinama (a istina je da sam ja u biti bila dobro i pametno dete, a ona liberalna i čovek od reči), zaista jeste moj najveći prijatelj, da mi niko na svetu ne želi više dobra nego ona i da je uvek tu za mene, ma koliko ponekad bila ljuta zbog mojih pizdarija.

Ima, priznajem, i teških mama, prezaštitnički nastrojenih, pa i jednostavno ludih i bolesno kontrolišućih (tipa, burla ti po stvarima da vidi da l' se drogiraš ili ti kidiše na telefon - to moja da je radila mislim da bih pobela od kuće samo da ona crkne od brige Smile), ali ne čini mi se da je tvoja takva.

Imaš vremena da izgradiš pravi odnos sa majkom, da shvatiš da je po tebe loše da joj stvari prećutkuješ, da je lažeš i muljaš (bilo koga, kamoli majku), te da otvorena i iskrena komunikacija mogu čuda da postignu za izgrađivanje tog odnosa. Zapamti, ona ti nije neprijatelj, naprotiv! I njoj je teško jer si popustila u školi, tvoj tata nije tu, probaj malo da razumeš i njenu stranu priče. Znam da u tvojim godinama deluje da su roditelji staromodne seronje i da treba da jedu govna ako ne rade kako nama odgovara, ali ubrzo ćeš shvatiti da nisi u pravu pa ćeš hteti da se udaraš maljem u glavu.

I ja, da sam ti mama, ne bih te pustila nigde za NG ako smo imale dogovor da budeš odlična u školi, a ti došla vrlo dobra. Dogovor je dogovor, smak sveta ne bi učinio da ga prekrišim, baš kakva je bila i moja mama, najveći car na svetu, a isto me je tako, na momente, kao tvoja tebe - nervirala i izluđivala. Smile
« Poslednja izmena: 25. Dec 2012, 23:32:34 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

LOVE IS IN THE AIR ♥

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia 
Moj ćale je u ovoj priči najmanji problem  Smile . On je uvek raspoložen za razgovor da mi pomogne i normalno popriča sa mnom . A zato kad god sam njoj nešto pokušala da kažem tu nastaje vika, dreka i ja sledeći put ništa ne mogu da kažem njoj i tako sve trpam u sebe i trpam pa se onda ne osećam baš najbolje .. Mene izluđuje zato što je ona takva prema meni još od kada sam krenula u 1. razred . Dobijem 4 biće smak sveta , dobijem 5- pa kako si to mogla da pogrešiš . Ali kada me tera da učim i tako mi priča , ja baš onda izgubim volju , ili što bi se reklo neću u inat . A onda mi ona kaže da nisam normalna i da teram inat samo sebi . Želela bih da me nekako ohrabruje a ne , ja joj sinoć rekla kakvo mi je stanje sa ocenama , samo što kuću nije digla u vazduh . A kada sam joj rekla da ću sve ocene popraviti , i da sam zacrtala sebi cilj , ona je na sve to rekla kao daj Bože, čisto sumnjam i onda te još više sroza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Moj ćale je u ovoj priči najmanji problem  Smile . On je uvek raspoložen za razgovor da mi pomogne i normalno popriča sa mnom . A zato kad god sam njoj nešto pokušala da kažem tu nastaje vika, dreka i ja sledeći put ništa ne mogu da kažem njoj i tako sve trpam u sebe i trpam pa se onda ne osećam baš najbolje .. Mene izluđuje zato što je ona takva prema meni još od kada sam krenula u 1. razred . Dobijem 4 biće smak sveta , dobijem 5- pa kako si to mogla da pogrešiš . Ali kada me tera da učim i tako mi priča , ja baš onda izgubim volju , ili što bi se reklo neću u inat . A onda mi ona kaže da nisam normalna i da teram inat samo sebi . Želela bih da me nekako ohrabruje a ne , ja joj sinoć rekla kakvo mi je stanje sa ocenama , samo što kuću nije digla u vazduh . A kada sam joj rekla da ću sve ocene popraviti , i da sam zacrtala sebi cilj , ona je na sve to rekla kao daj Bože, čisto sumnjam i onda te još više sroza  Smile

Opet ti  kazem, sedite vas troje, pa lepo kazi sta ti je na srcu.
Meni je moj sin sa 9 godina rekao da mu smetam kad stalno ulazim da vidim kako mu ide domaci i ja sam se povukla. Tesko ali sam se povukla....

Sto ti rekla Bambina, i skroz je tacno, dogovor je dogovor. Dokle god se ti drzis svoga dela i mama ce.
Ajde polako i opusteno i da porazgovaras sa mamom Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

LOVE IS IN THE AIR ♥

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 22
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia 
Fazon je što moj duplo mlađi ,od mene, brat koji ima7 godina ide sa drugarima na Bukulju , i sa učiteljicom , logično.. A ja ću da sedim kući sa mamicom i taticom i da čekam Novu godinu Smile JEEEEE  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 14:41:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.