Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 20:38:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa rezacima  (Pročitano 5439 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Izvini sto ti ovo kazem al' dosta toga ces upropastiti dok ne naucis "solidno" baratati sa racunarom  Smile

samo te posmmatram... svaki dan bar po jednu temu postavis... pratio sam sve i dosao do gorenavedenog zakljucka   Smile
Smile Smile
I dalje ne radi rezac.Sad mislim da je stvarno crkao.Nije zezao kabal nego sam rezac!Sad ga ima u my comp ali nece da otvori vratanca.Prvo moram da ga vucem pa tek onda se otvori!I kad na dugme stisnem da se zatvori onaj kajis proklizava(sto pokrece vratanca).Stvarno su shit pioneer rezachi! Smile Smile

Kod rezaca nema pravila.Ja sam zamenio vec 2 pionira i sad koristim 3 koji radi super.Sve zavisi kakav rezac dobijes.Na primer ovaj sto sad imam sam kupio u comtrade i on se najbolje pokazao.Moj drug je kupio isto pionir i pozajmio mi je kad mi je jedan od proslih rezaca bio na servisu i njegov novi nikad nije rezao na vise od 6 brzina DVD  Smile Mislim rezao je on i na 12 i na 16 ali je rezao sa greskom.Neverovatno ali istinito.Stavis na 6 brzina i on nareze OK sve bez crvenih tackica.Stavis na 8 i on nareze ali par % diska nece da procita.Zasto je... li ga nemam pojma.To sve pricam o pionir rezacima.Sa druge strane NEC su pricali kao super je i za njega sam cuo da pravi sr.. ljudima.Tako da nema pravila.Kupi jedino u nekoj renomiranoj firmi gde neces morati da se bijes sa prodavcem da ti da nazad novi  rezac kad stari rikne sto je bio slucaj kod mene.Pa posle dobijes novi pa novi ispadne isti kao stati  Smile Mislim ja sam bas imao muke sa rezacima dok nisam dobio pre godinu dana ovaj sto sad koristim.Da kucnem u drvo radi savrseno godinu dana.E sad dokle ce trajati nemam pojma.Sto kaze moj drug"Nema tu pravila ljudi kad svi rezaci kostaju isto".Sve je to isto g... sa drugom nalepnicom.Ne bi me cudilo da jedna firma pravi sve rezace i da lupa samo nazive drugih firmi  Smile Smile Salim se naravno ali stvarno mislim da ne mozes se odluciti za 1 firmu jer je sve to lose.Ima jos jedna stvar da ne zaboravim.Imao sam problem da mi je NERO unistavao DVD.Prvo sam menjao firmer pa sam menjao NERO.I kad sam vec hteo da idem da je... mamu ovima iz comtrade jer ne radi rezac skontao sam na jednom forumu da neki lik ima isti problem kao ja.Naime KASPERSKY je pravio problem NERU.Verovali vi ili ne ja danas cim upalim KIS i NERO meni pukne disk.Izbaci neki calibration error.Onda ugasim KIS i nareze sve OK.Tako da ako neko ikad naidje na poruku u NERO power calibration error da zna da KIS moze da pravi probleme.Ne garanujem da je to 100% ali kod mene je bilo.

Mene zezao nero 7.Pisalo mi je da su vratanca od rezacha ostala otvorena(kad se komp gasi).Morao sam da 2-3 puta klikcem na igmore da bi se ugasio. Smile Ali sada koristim alcohol 120%(zlatio se Smile Smile)

Sta da radim sa rezachem?Dal da ga popravljam ili da ga bacim pa da skacem na njega i da ga udaram cekicem  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 16:56:59 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson Xperia mini
Sta da radim sa rezachem?Dal da ga popravljam ili da ga bacim pa da skacem na njega i da ga udaram cekicem  Smile Smile Smile

popraviti ga najvjerovatnije neces moci  Smile

za pocetak pogledaj ovo...

http://www.liteonit.com/

ja imam 2 + 1 pioneer (koji sluzi kao citac  Smile ... nece vise da reze  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
za savete o kupovini imas temu u top-u...

jesi probao da ubacis noviji firmware?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
ne.Kako? Smile Problam sa vratancima sam rijesio tako sto sam rezach mako iz kompa  skinuo mu naprijed citavu plasticnu masku skinuo kais i stavio drugi kajis od stare muzicke linije(od kasete.)kao da je bio tu jos je reckav i ne proklizava! Smile sastavio ga i radi!E sad kako da ubacim novi firmware?
« Poslednja izmena: 14. Jan 2010, 13:12:42 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
idi na sajt proizvodjaca i na download sekciji za svoj moredl rezaca potrazi firmware. uz njega ide i uputstvo kako i sta sa njim raditi...

javi ima li promena  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy S9+
Po meni kod loseg rezaca ima 4 opcije pre bacanja u smece.1) opcija - menjanje firmera koju je opisao mod. 2) opcija je da ga lepo otvoris i obrises od prasine (ne preporucujem ako je u garanciji)  Smile 3) opcija - pregledaj IDE kabel da nije slucajno nesipravan 4) opcija - pregledaj dal ti je sistem ok - znaci dal ti nesto koci NERO.Ako sve ovo je u redu eventualno postoji jos opcija da probas da stavis rezac na 1 granu i da bude master (meni radi u paru sa hardom ali citao sam negde da oce i ovo da bude problem).Ako sve ovo je u redu onda brate ako nema rezac garanciju odneses ga u smece i bacis,uzmes 2 soma i kupis novi.Ali bolje dobro isprobaj sve opcije jel uvek treba pogledati dal je problem u tebi a ne u uredjaju  Smile Ali ako te mrzi da sve ovo proveravas imas najednostavniju opciju.Idi kod nekog ortaka u probaj uredjaj kod njega.Ako njemu radi sve OK i reze a kod tebe ne onda je problem u tebi.Das mu da testira par dana da vidi kako se ponasa kod njega.Ali prvo promeni firmer.I jedna vazna stvar kod firmera.Idi obavezno na sajt proizvodjaca.Onda pogledaj dobro koji je model rezaca i koji je tvoj postojeci firmer.Skidaj verziju firmera iznad tvog.Nikako ispod.I pazi kad pokrenes update firmera.Nemoj ni slucajno da resetujes racunar ili gasis.Ovo sve pise u uputstvu ali bolje da ti kazem pre  Smile Moj savet ti je da kad nadjes firmer da ovde postavis link pa da ti neko kaze dal si OK skinuo  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 10:38:45 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
idi na sajt proizvodjaca i na download sekciji za svoj moredl rezaca potrazi firmware. uz njega ide i uputstvo kako i sta sa njim raditi...

javi ima li promena  Smile
Za moj sta?(moredl) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
sta da se radi kad se prave da rade po par meseci.....jbg kad bi se pravili ko nekad da traju 2-3 godine brzo bi svi proizvodjaci propali.....

meni su svi rezaci radili duze od tri godine, a ovi najnoviji traju vise od dve .. bez problema ikakvih .. nikad mi se nije desilo ni na jednom racunaru da mi rezac rikne posle par meseci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
Citat
Za moj sta?(moredl)  Smile

tako mi sa naocarama pisemo model

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 20:38:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.