Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:52:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa rezacima  (Pročitano 5448 puta)
12. Jan 2010, 13:16:51
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Ovako imao sam neki pioneer rezac i poceo je da zeza nije htio da se otvara cita cd ove i zamijenim ga.Stavim sad isto pioneer jer mi kazu da su oni najbolji i opet rikne.U cemu je problem? Ovaj sad sto je riknuo je???Sad mi u my compyter nema ni onoga za cd???Pocinjem da sumljam u pioneer smece Smile Smile i u neku drugu komponentu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Ako imas garanciju, vrati ga.
I sto se tice takvih uredjaja, tu nema najboljeg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
sta da se radi kad se prave da rade po par meseci.....jbg kad bi se pravili ko nekad da traju 2-3 godine brzo bi svi proizvodjaci propali.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
sta da se radi kad se prave da rade po par meseci.....jbg kad bi se pravili ko nekad da traju 2-3 godine brzo bi svi proizvodjaci propali.....
Smile
Slusaj ovo:Znaci kupio polovno kuciste prije jdno 7-8mjeseci i prije 2 mjeseca mi crkne rezac(tj citac).I ja skinem sa starog kompa  skoro novi rezac.I radio mozda mjesec i crkao.A dje si to vidio da ti na komponentu 10-20e daju garanciju i to jos na rezac  Smile Smile Ali stvarno zbog cega mi tako brzo crkavaju.Ne narezujem nista vala godisnje mozda 5cd ova?
Znam da ima posebna tema za to ali usput da pitam je li ovo prije eto godinu vrijedjelo 180e:
kuciste:explorer
maticna:asus p5nmx
procesor:intel celeron d335 2.8ghz
graficka:nvidia g force 8400 gs(sad je radeon 4650 1gb)
ram:2gb kingston 800mhz
hard disk:maxtor 80gb
Sa tim kao da je maticna nova!
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 14:21:12 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mozda je struja u pitanju ja bi proverio napone na napajanju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
 Smile Smile :PKako to nisam provjerio!Evo mrdnuh kabal od napajanja i proradi!!Ali stari rezac ne radi(koji sam dobio uz komp) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson Xperia mini
Izvini sto ti ovo kazem al' dosta toga ces upropastiti dok ne naucis "solidno" baratati sa racunarom  Smile

samo te posmmatram... svaki dan bar po jednu temu postavis... pratio sam sve i dosao do gorenavedenog zakljucka  Smile

sad da se vratim na temu...

Smile Smile :PKako to nisam provjerio!Evo mrdnuh kabal od napajanja i proradi!!

kako ces to dopustit da kabal ne bude dobro utaknut?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
pa treba coek da uchi al prvo na svom kompu pa onda na tudjem ..... vec ako ima neku krsinu staru kao sekundarni komp utom bolje po njega(sto da daje 55000 za servisera racunara) da uci to bezveze kad moze sve sam da nauci.....de bi ja doguro da nisam tako radio ko laza....josh bi ripovao diskove u wmplayeru i plakao kad mi pukne winamp i ne radi.... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson Xperia mini
Slazem da covjek treba da uci  Smile

ali da poslije kuka na forumu zbog svoje radoznalosti  Smile sa tim se bas i ne slazem... a on kuka svaki dan na forumu bar na ovom a mozda jos na kojem  Smile

(sto da daje 55000 za servisera racunara) da uci to bezveze kad moze sve sam da nauci.....

Od cega ce onda serviseri da zive ako svi postanu serviseri  Smile ...nije da nesto s**em ali onako usput pitam...

de bi ja doguro da nisam tako radio ko laza....josh bi ripovao diskove u wmplayeru i plakao kad mi pukne winamp i ne radi.... Smile Smile Smile Smile

Nek si ti daleko dogurao drago mi je zbog tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Kod rezaca nema pravila.Ja sam zamenio vec 2 pionira i sad koristim 3 koji radi super.Sve zavisi kakav rezac dobijes.Na primer ovaj sto sad imam sam kupio u comtrade i on se najbolje pokazao.Moj drug je kupio isto pionir i pozajmio mi je kad mi je jedan od proslih rezaca bio na servisu i njegov novi nikad nije rezao na vise od 6 brzina DVD  Smile Mislim rezao je on i na 12 i na 16 ali je rezao sa greskom.Neverovatno ali istinito.Stavis na 6 brzina i on nareze OK sve bez crvenih tackica.Stavis na 8 i on nareze ali par % diska nece da procita.Zasto je... li ga nemam pojma.To sve pricam o pionir rezacima.Sa druge strane NEC su pricali kao super je i za njega sam cuo da pravi sr.. ljudima.Tako da nema pravila.Kupi jedino u nekoj renomiranoj firmi gde neces morati da se bijes sa prodavcem da ti da nazad novi  rezac kad stari rikne sto je bio slucaj kod mene.Pa posle dobijes novi pa novi ispadne isti kao stati  Smile Mislim ja sam bas imao muke sa rezacima dok nisam dobio pre godinu dana ovaj sto sad koristim.Da kucnem u drvo radi savrseno godinu dana.E sad dokle ce trajati nemam pojma.Sto kaze moj drug"Nema tu pravila ljudi kad svi rezaci kostaju isto".Sve je to isto g... sa drugom nalepnicom.Ne bi me cudilo da jedna firma pravi sve rezace i da lupa samo nazive drugih firmi  Smile Smile Salim se naravno ali stvarno mislim da ne mozes se odluciti za 1 firmu jer je sve to lose.Ima jos jedna stvar da ne zaboravim.Imao sam problem da mi je NERO unistavao DVD.Prvo sam menjao firmer pa sam menjao NERO.I kad sam vec hteo da idem da je... mamu ovima iz comtrade jer ne radi rezac skontao sam na jednom forumu da neki lik ima isti problem kao ja.Naime KASPERSKY je pravio problem NERU.Verovali vi ili ne ja danas cim upalim KIS i NERO meni pukne disk.Izbaci neki calibration error.Onda ugasim KIS i nareze sve OK.Tako da ako neko ikad naidje na poruku u NERO power calibration error da zna da KIS moze da pravi probleme.Ne garanujem da je to 100% ali kod mene je bilo.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:52:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.